Predator016 1277 Napisano pre 22 sati Drug član, 817 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Može , naravno, važno da nemaju lufta, a ništa ne smeta sto neke nisu spojene. Dogovaramo se za slanje posle praznika. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 74 Napisano pre 22 sati U prolazu, 46 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 4. 2025. at 13:07, Predator016 je napisao: Do sada pregazio preko hiljadu km sa Hondom i svakim kilometrom sam sve sigurniji da ću morati da prepravljam sedište. Sve super, ali guzica me ubi, već posle sat vremena neprekidne vožnje, osećaj je kao da sedim na dasci. Mislio sam da ću se navići, ali nema ništa od toga. Zvao sam Ivicu - Stiva iz Niša, dogovorili termin polovinom maja, sad mi ostaje da se odlučim za dizajn. Moram i prepraviti geometriju sedišta, ovo fabričko me konstantno gura napred.Kod mene ima i dodatni problem - visina sedišta. I fabrička visina mi je na granici, nikako ne smem dodatno povisiti sedište, bilo bi čak i dobro da se spusti malo, ali je to vrlo teško, ako hoću bolju udobnost. Videćemo šta će reći stručnjak kad mu odnesem sedište... Ja sam uradio fabricko nisam menjao tapacirung samo sam ga omeksao. I nisam bio zadovoljan i dalje me guralo ka napred. Otisao sam po drugi put kod Srdjan iz Surcina ( koji je stvarno super lik i bas se trudi ) da ga jos doradi i on ga je dodatno podigao i stavio jos mekog sundjera. Medjutim jos uvek nisam zadovoljan presao sam sa takvom doradom nekih 1500 km i Jeste bolje od fabrickog ali nisam i dalje zadovoljan. On mi je kada ga je drugi put odradio rekao da ako ne budem zadovoljan dodjem ponovo, ali meni je glupo a iskreno i ne verujem da nesto moze drugačije da uradi. Mozda cu u nekom momentu uraditi komlet sa novom presvlakom, ali iskreno posle ovoga plasim se da cu dzaba baciti pare da necu dobiti nista. Inace ja sam visok 175 cm i to sto ga je Srdjan podigao jos nekih 2-3cm nista mi ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1277 Napisano pre 22 sati Drug član, 817 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan I meni je Ivica rekao da ako radimo samo poboljsanje sa istim taoacirungom, neću dobiti puno. Za puni efekat mora se raditi sve. Čak mi ni ne preporucuje gel, nego samo igranje za oblikom i razlicitim tvrdoćama sunđera. Nemam pojma, videćemo kako će ispasti. Na prethodnim motorima sam radio i kod Srdjana iz Surčina i kod Ivice, i oba puta sam bio zadovoljan. Svakako nešto moram probati, ubija mi ugodjaj u vožnji ovo sediste. A ove godine su u planu nekoliko višednevnih tura. Nema šanse da bi izdržao za ovakvim sedištem. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 74 Napisano pre 21 sati U prolazu, 46 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde odradi pa ako bude dobro radicu ja ponovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 74 Napisano pre 21 sati U prolazu, 46 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Inace napravio sam patike za mene i moju gospodju u boji motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 74 Napisano pre 21 sati (promenjeno) U prolazu, 46 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, N.F.S. je napisao: Imam ja ali sam u Sokobanji, skinute sa motora koji je presao 17000km (moj bivsi nc). Sve ok sem puknute gume na par polutki, ona koja ih spaja, lufta apsolutno nije bilo ali zamenih, lepse su nove. Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk Druze jel to znaci da si zamenio dumpere. Znaci nemoram o tome da razmisljam neko duze vreme Promenio pre 14 sati član maba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23992 Napisano pre 13 sati Integrisan, 10050 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam originalnim mada izgleda da NC pojede onu gumu koja polutke spaja, nisu ostavili mesta za nju.Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...