ducans 102 Napisano April 30, 2024 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima.Moram da proverim to oko zupcanika pa ce da vidimo.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1327 Napisano April 30, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 4. 2024. at 12:54, Limeni67 je napisao: Korisna napomena za dodatni spojler na viziru Izbjegavajte kopiju Puig windeflectora sa aliexpresa. Nije problem ni sto muti malo, svakako ne treba da se gleda kroz deflektor ili vizir... Danas bas jak vetar duvao odlete mi preko glave... Ne stigoh ni da ga zadrzim jednom rukom... Onaj prvi sto si stavio mi je na proslom motoru izgurao 6000km i prodao sam motor sa njim, jeste malo se treska dok vozis i izgleda kao da ce da pukne ali nije... Ovaj me zamalo pogodi u glavu na 100kmh... Sranje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 30, 2024 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Satelis said: zanima me menjač kako će raditi Menjač radi odlično sa više zubaca jer menja na višim obrtajima. Nije dobro kad je čak i jedan manje jer menja na manjim obrtajima a D mod je na granici podešen. Najefikasnije moguće. Znam da ne voziš u D ali možda nekom znači informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano April 30, 2024 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Model od 21 nosi 17/41, naši su 17/39.... mora probam prvom prilikom. U zadnje vreme cim izadjem iz grada cepam manuelni mod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano April 30, 2024 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Wildserbian said: Ja sam taj problem imao na Integri. Bio je agresivniji u startu u odnosu na dve druge integre koje sam probao ali je zato lagao i za brzinu i kilometrazu. Doduse integra je bila DCT i kad sam vratio na 17/39 sve je bilo kako treba. Proveri ti jos jednom broj zuba za svaki slucaj. Mozda i kod tebe treba 39 umesto 43. Koliko se ja secam nije hteo da prebaci u šestu brzinu zbog zupčanika. Prva generacija DCT-a na 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano April 30, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, jel neko imao iskustva sa postavljanjem DragonAda izduva i da li su to isti izduvi koji je radio Robert koji se pominje po forumu sa kojim su ljudi bili prilično zadovoljni po komentarima mogu videti. Planiram neki da kupim a vidim da je to povoljna i dobra opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Maj 1, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Robert je radio Race Ada izduve, a Dragon je radio Ištvan. Obe varijante su ok. Imao Race na Kle- u pre par godina i bio sam zadovoljan. Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Maj 1, 2024 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Satelis said: Model od 21 nosi 17/41, naši su 17/39.... mora probam prvom prilikom. U zadnje vreme cim izadjem iz grada cepam manuelni mod. A vas lagali da su na novijem modelu poboljsali menjac i saltanje, a oni samo promenili lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 1, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posto na cbf nije "legao" blatobran (deblja osovina, veca viljuska) montiran je tamo gde i treba! Probusene nove rupe da se promeni ugao i to je to! Kao saliveno... Hvala Saleeeeee 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Maj 1, 2024 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Blato never stood a chance. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 1, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam ali vise ne pratim u kojoj temi! Ne secam se ni koji je motor u pitanju ali situacija je sledeca! Put izmedju Cuprije i Paracina, pravac, vozi se brzo... Motor (naravno) usijan, reflektuje sunceve zrake toliko da mi blicaju oni koji u susret dolaze! (Dobro, mozda i nije tako ali price radi ). U mojoj traci voda! Sta voda? Blato, glib i voda! Bez razmisljanja ulazim u suprotnu, blicam svirkam i vozim "do bele" ali u njihovoj traci... Oduzilo se takvo stanje a Marina ce meni- " Prodji kroz vodu covece, opracemo ga!!!!". E nasmeja me, kao da nismo zajedno vec dva"es godina i 500000km na motoru... Nastavio da blicam, svirkam! 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Maj 1, 2024 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan S'pusti malko blatobran, diGo si ga više u vis. Muljaz Jesu oni cacnuli al cackacemo i mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 1, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... manje vode hvata kada je nize, zadnjica na podizacu, motor u drugoj, crevo na donju stranu tocka i rotiram blatobran, tek je na ovome mestu hvatao vodu koja na amortizer ide! Videcu hoce li kofer odozdole zapljuskivati. Cccccc ti mislis da sa amaterom kucas Salim se malo, kada je nize, voda ide kao da ga nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Maj 1, 2024 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan 1.maj... Odradio 2 ture sa cerkicom,zena radila prvu,rostilj 'bacio' na terasi i reko odoh malo provozati. Suncano,27 stepeni,mrzelo me full opremu (znam da uvek treba), reko fensi varijanta... 'kurtonke' carape,nova jakna za po gradu,farke i adidas patike. Ruta ka Löwesteinu, mesto gde se okuplja preko 200motora vikendom,malo autoput bez ogranicenja da se produva honda i par lepih krivina do tog mesta. Iskljucio se sa autoputa,ispred mene bata full oprema,alpinestar cizme,kozni kombinezon, na tablici 94 (verovatno godiste) i ide tako ispred mene,gasira,turira,loziona. Vozi neki R ili naked ,suzuki ,rekao bi. Ulazimo u brdo,asfalt zvaka... on zaleze,koleno levo ,pa desno,prebacuje se te levo,te desno u sedistu... Ja,lagan,S mod i u njemu u repu. Na pravcu ode,ali krivine smo tu. Sta je pesnik hteo reci, da se honda jako lepo vozi,ali u S modu uvek pre krivine ide MINUS ,da se pripremi za izvlacenje. Gume brigstone s22, vrhunske,preporuke. Jesu skupe,ali rade posao. Da sam imao opremu,jos bi isao u krivine,ali ovako me strah bilo. Kako god ,jako se lepo vozi motor. Promenio Maj 1, 2024 član DaliborBP 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Maj 1, 2024 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav motociklisti. Koje Brembo (ili neke druge) kočione pločice da uzmem za Hondu NC 750 X 2018 godište? Brembo Front Brake Pads Sa Sintered for Honda Nc750x Abs 2014-2019 WWW.OMNIARACING.NET Brembo front brake pads SA sintered for Honda NC750X ABS 2014-2019, 07HO41SA 0026, 07HO41SA, Brake pads, Brake systems, by Brembo Strada, Brembo brake pads compound... Trebao bih kupiti i prednje i zadnje i to obično kupim uTrstu Moto Charlie! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 2, 2024 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ove su prednje koje sam kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Maj 2, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 5. 2024. at 8:42, muljaz je napisao: A vas lagali da su na novijem modelu poboljsali menjac i saltanje, a oni samo promenili lancanik Zadnji model RH09 (2021-) ima prenos 16/43 za manuelni mjenjac. Ako je Dare dobro pratio karte ( a mora da jeste) onda je to isto kao na početku NC kampanje 2012. Ovi zadnji omjeri što su navođeni su za DCT verzije Promenio Maj 2, 2024 član Limeni67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 102 Napisano Maj 2, 2024 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je model 2014 750x abs manuelac. Na 150kmh po gps 130.Na 100 predjenih km laze plus 10km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Maj 2, 2024 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, dragan_alumiroi je napisao: Ove su prednje koje sam kupio. Hvala, te ću i ja kupiti. I sad ih imam, vrlo zadovoljan, ali kako u zadnje vrijeme ne pratim, bolje je da pitam! ž A ovo su zadnje koje sada nemam, ali to bi trebalo odgovarati! Brembo Rear Brake Pads Sp Sintered for Honda Nc750x Abs 2014-2019 WWW.OMNIARACING.NET Brembo rear brake pads SP sintered for Honda NC750X ABS 2014-2019, 07HO53SP 0023, 07HO53SP, Brake pads, Brake systems, by Brembo Strada, Brembo brake pads compound... Promenio Maj 2, 2024 član redonaldo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2989 Napisano Maj 2, 2024 (promenjeno) Drug član, 1753 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam trw sinter na 2022 god, zadovoljan sam, nisam trkac da bi video da li će se promeni sta kad se zagreje ali ovako je osecaj bolji nego sa fabrickim. Model 2022 god. Sto se tice brzine, laze na 50 za 2, na 100 laze za 5, na tabli 111 na GPS-u 106. Promenio Maj 3, 2024 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Maj 3, 2024 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan info oko onog sedista sto sam porucio,a na kraju stigla navlaka. Nakon 2 nedelje,stornirali su nalog. -15e na moju stetu sto sam vratio paket DHLom za Francusku. (postarina) Oni niko nista,a opis stoji da je 'klupa...' a ne navlaka. Promenio Maj 3, 2024 član DaliborBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Maj 3, 2024 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja natrčah na ovo sedište i torbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Maj 3, 2024 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 3, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Darko, vozis ovaj model od 0km, da zanemarimo servisne upute, po tvom iskustvu na kojoj se kilometrazi trebaju ventili stelovati? Ja sam na 15000km trenutno, da otvaram ili ne? Sta si zaticao i na kojim kilometrazama, treba li se period skratiti/produziti ili se pridrzavati uputa? Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Maj 3, 2024 (promenjeno) U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan On 5/1/2024 at 1:35 AM, Ramiz said: Pozdrav ljudi, jel neko imao iskustva sa postavljanjem DragonAda izduva i da li su to isti izduvi koji je radio Robert koji se pominje po forumu sa kojim su ljudi bili prilično zadovoljni po komentarima mogu videti. Planiram neki da kupim a vidim da je to povoljna i dobra opcija. Evo kako izgleda DragAn na NCu Auspusi su identični. Kalupe im je radio isti alatničar koliko znam. Jedno vreme su radili zajedno. Promenio Maj 3, 2024 član gator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...