Yanco 2490 Napisano Maj 10, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DarkoB je napisao: Drugari, doslo vreme da se i ja upisem u ovu temu Nako pauze od skoro 5 godina, vracam se na 2 tocka. Ovde sam vozio samo neke elektricne po gradu cistoda me zelja mine. Odlucio sam se za manuelnu varijantu jer sam uvek vozio skutere i automatike, pa je red malo da se salta, a i 1000e je jeftiniji Nisam razmisljao o novom motoru ali Honda ima neke uslove finansiranja koji mi trenutno odgovaraju pa se tako i odlucih za nov motor. Nadam se da ce do kraja nedelje biti gotova registracija, pa da krenemo polako u razradu masine. Nadam se da cemo se lepo druziti i bezbedno voziti Evo par slicica iz salona Da te lepo i sigurno služi. Lepa kolor šema, ista kao moja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Maj 10, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, DarkoB said: Drugari, doslo vreme da se i ja upisem u ovu temu Nako pauze od skoro 5 godina, vracam se na 2 tocka. Ovde sam vozio samo neke elektricne po gradu cistoda me zelja mine. Odlucio sam se za manuelnu varijantu jer sam uvek vozio skutere i automatike, pa je red malo da se salta, a i 1000e je jeftiniji Nisam razmisljao o novom motoru ali Honda ima neke uslove finansiranja koji mi trenutno odgovaraju pa se tako i odlucih za nov motor. Nadam se da ce do kraja nedelje biti gotova registracija, pa da krenemo polako u razradu masine. Nadam se da cemo se lepo druziti i bezbedno voziti Evo par slicica iz salona Dobro došao. Sretno i da ga što prije izvedes iz toga salona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Maj 10, 2022 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, SQTR said: Ima li ko viska vizir za NC? Ivan je bas u guzvi. Imam ja, nov neotvoren dim puig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Maj 10, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporuci, vidim da nije daleko, oko 70km od HH. Koji si trening odradio i koliko traje? Vidim da imaju Motorrad-Intensiv-Training ili Motorrad-Kurven-Training? P:S: Sad sam nasao i Basic Training:) (8h traje ako je to to)Da, Basic je prvi. Oko 8h na poligonu. Malo kocenje, malo krivine, malo izbegavanje...Ne mozes bez Basic kursa na kurseve dalje.Nakon basic imaju perfection, kurven i intensive.Ako si ADAC clan (a ne vidim zasto ne bi bio) cena je 135eSent from my Pixel 3 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 10, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nemanja NC750XD je napisao: Imam ja, nov neotvoren dim Za koje godište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Maj 10, 2022 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Yanco said: Za koje godište? 16-20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudi na neke voznje. Manje kuckanja vise hedonizma Evo gde znaci dobra guma i grip (ako ne zelite da se zaletite pa na rizik po inerciji), najlepse je na travi Promenio Maj 12, 2022 član Ferty_ 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Maj 21, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam LSL podizace kormana (25/17mm).Ok, uspeo da malo navucem kablove, da otkacim dole sajlu kvacila iz one metalne kuke... I sve je leglo.Medjutim, nisam siguran da li treba ovako da lezi, da li je ok sto ima ovaj zazor izmedju podizaca i osnove?Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Maj 21, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan E jesu ga izmjerili inženjeri svaka im čast. Ja bi im ga na nos nabio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Maj 21, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebao imati luft, moji su sa Alia (5cm) i prijubljeni su u toj uvali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Maj 21, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebao imati luft, moji su sa Alia (5cm) i prijubljeni su u toj uvali. Ja sam hteo te sa Ali ali nemaju homologaciju a i ako dizem za 5cm moram kablove i crevo da prepakujem .. jbg, nemačka....U Luis mi kažu da su ti podizaci univerzalni i pasu na mnogo modela pa nije cudno da nekom modelu leze bolje a nekome losije.Ali, kao, to je sve OK....Meni se nesto ne svidja taj odokativni pristup...Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Maj 22, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim podizacima vjetrobrana (aliexpres) Zanima me da li rade posao i da li mijenjaju strujanje zraka jer kada se ugrade odvoje vjetrobran od kljuna/plastike motora za svoju debljinu? I još nešto vaaaazno Ako neko od encijevaca planira na motorijadu u Trebinje 10.06. ja idem tamo sa ženom pa možemo da se uzivo družimo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Maj 22, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim podizacima vjetrobrana (aliexpres) Zanima me da li rade posao i da li mijenjaju strujanje zraka jer kada se ugrade odvoje vjetrobran od kljuna/plastike motora za svoju debljinu? I još nešto vaaaazno Ako neko od encijevaca planira na motorijadu u Trebinje 10.06. ja idem tamo sa ženom pa možemo da se uzivo družimo.Koji problem bi da resis sa ovim klizacima?Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djnenad 28 Napisano Maj 22, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cao ekipa. Upravo sam dobio Puigov turing vizir za Nc sa pokretnim deflektorom. Sutra je proba,javicu utiske. Iz tog razloga objavljujem prodaju starog vizira (Ivan mi je radio prosle godine). Isto je turing model,verna kopija ovog Puigovog. Jedno 5 cm vislji od originala. Ako je ko zainteresovan,cena je 60 e,bez zakazivanja je i bez cekanja. Model je za NC 2016 -2020. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djnenad 28 Napisano Maj 22, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se,nisam bio precizan,a podatak treba radi razmaka rupa. U pitanju je NC 750X 2016-2020. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 22, 2022 (promenjeno) Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.5.2022. at 10:37, Kursulla je napisao: Stavio sam LSL podizace kormana (25/17mm). Ok, uspeo da malo navucem kablove, da otkacim dole sajlu kvacila iz one metalne kuke... I sve je leglo. Medjutim, nisam siguran da li treba ovako da lezi, da li je ok sto ima ovaj zazor izmedju podizaca i osnove? Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Njega drže dva šrafa odozgo, taj zazor je nebitan Promenio Maj 22, 2022 član Yanco 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Maj 23, 2022 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan On 21.5.2022. at 16:36, Kursulla je napisao: U Luis mi kažu da su ti podizaci univerzalni i pasu na mnogo modela pa nije cudno da nekom modelu leze bolje a nekome losije. Ovo meni deluje da su podizači (kao) univerzalni za volane od 22 i 24mm, odnosno napravljeni da mogu na 24mm, a kod 22mm ima lufta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Maj 23, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, sale-kum said: Ovo meni deluje da su podizači (kao) univerzalni za volane od 22 i 24mm, odnosno napravljeni da mogu na 24mm, a kod 22mm ima lufta. Da, bas tako. Upravo mi je stigao odgovor od proizvodjaca: "The gap is there, because it is a universal part for a lot of bikes." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Maj 25, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i u temu kratke voznje ali reko malo da probudimo ovu nasu Konacno sam u nedelju 22.05. uspeo da odvojim vreme da se provozam malo i van grada. Jos uvek se upoiznajem sa motorom, a i u razradi je (prvih 1000km) tako da je voznja bila lagana sa puno uzivanja sto je i cilj Imao sam oko 4h na raspolaganju pa sam napravio turu od 145km sto se taman uklopilo sa pauzom za kafu… Obzirom da sam do sada vozio skutere i da mi je ovo prvi motor ne mogu ga porediti sa drugim motorima. Prvi utisci su pozitivni, legao mi je motor i mislim da cemo se lepo druziti. Lako se vozi i dosta je upravljiv tako da mu guzve po gradu i manevrisanje ne predstavljaju problem, ja sam uzeo manuelni model i menjac mu je kao puter Odmah sam promenio fabricki vizir i stavio Puig touring ali mu fali jos nesto kako bi se eliminisala buka i udari vetra u kacigu, ne znam da li je bolje da uzmem klizace sa kojim mogu da dobijem jos max 7cm ili deflektor… videcemo. Stiglo je jos par stvari ali nikako da nadjem vremena i montiram ih... Za 02.06. sam zakazao prvi servis i ugradnju centralnog stendera, a do tad moram da napravim jos nekih 650km Vreme u Hamburgu mi ne ide na ruku ali cemo se nekako i sa tim izboriti Evo i par slika Promenio Maj 25, 2022 član DarkoB 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djnenad 28 Napisano Maj 25, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoB Cestitam na kupovini. Hvala na opisima i fotografijama. Ja sam pre par dana ugradio taj Puig touring sa deflektorom,znatno je bolji od samo touring varijante. Ali samo u polozaju kada je deflektor paralelan sa vizirom. To sto sam ugradio je na sledecem linku. Amazon.com: Puig 8911H Touring Screen +Visor Honda NC750X 16-17 C/Light Smoke : Automotive WWW.AMAZON.COM Buy Puig 8911H Touring Screen +Visor Honda NC750X 16-17 C/Light Smoke: Keychains - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases Uzivaj u novoj igracki,veliki pozz. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Maj 25, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DarkoB said: Moze i u temu kratke voznje ali reko malo da probudimo ovu nasu Konacno sam u nedelju 22.05. uspeo da odvojim vreme da se provozam malo i van grada. Jos uvek se upoiznajem sa motorom, a i u razradi je (prvih 1000km) tako da je voznja bila lagana sa puno uzivanja sto je i cilj Imao sam oko 4h na raspolaganju pa sam napravio turu od 145km sto se taman uklopilo sa pauzom za kafu… Obzirom da sam do sada vozio skutere i da mi je ovo prvi motor ne mogu ga porediti sa drugim motorima. Prvi utisci su pozitivni, legao mi je motor i mislim da cemo se lepo druziti. Lako se vozi i dosta je upravljiv tako da mu guzve po gradu i manevrisanje ne predstavljaju problem, ja sam uzeo manuelni model i menjac mu je kao puter Odmah sam promenio fabricki vizir i stavio Puig touring ali mu fali jos nesto kako bi se eliminisala buka i udari vetra u kacigu, ne znam da li je bolje da uzmem klizace sa kojim mogu da dobijem jos max 7cm ili deflektor… videcemo. Stiglo je jos par stvari ali nikako da nadjem vremena i montiram ih... Za 02.06. sam zakazao prvi servis i ugradnju centralnog stendera, a do tad moram da napravim jos nekih 650km Vreme u Hamburgu mi ne ide na ruku ali cemo se nekako i sa tim izboriti Evo i par slika Dakle spasio si motor iz salona hah Biće posla oko dodatne opreme. Crash barove stavi na vrh prioriteta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 26, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2022. at 13:15, DarkoB je napisao: kako bi se eliminisala buka i udari vetra u kacigu Očekivao sam da će zamena vizira elimisati ovaj problem. Meni vetar u kacigu udara i sa fabričkim, što znači da se ne trudim da tražim Puig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 26, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Juče bio do Delte u novom servisu da odradim kontrolni pregled posle 6000km. Pre je koštalo oko 1600din, sada je 2500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Maj 26, 2022 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekla moja pokojna baba, e idi opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice vizira, nebrojeno puta razmenjena iskustva i u konacnom nijedan vizir pa ni onaj najvisi ne resava turbulenciju. Samo deflector resava i na kracim i duzim vizirima. Poenta je u razbijanju vrtloga sa deflectorom dok svaki obican vizir pravi usmeren, sabijen, direktan tok vazduha koji nekoga udara u bradu, vizir kacige, čelo. Kupite na Aliji ili gde god deflector, nakacite na bilo koji zamenski vizir koji imate i stvar je resena. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...