Justicije 323 Napisano Maj 21, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Neka te dugo i lepo služi. Ne znam da li tehničke razlike, tih par konja više i sl, donose i bitno veći kvalitet vožnje, ali jedno je sigurno, lepši je od starog. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15867 Napisano Maj 21, 2021 Integrisan, 9297 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Yanco je napisao: Fala na lepim željama. Mislim da nema slobodnih, da su svi motori po porudžbini. Tek danas predjoh nekih 150km, pa ću da pišem utiske kad malo više budem vozio. Generalno... isto kao svaki NC Ako planiras da ga zadrzis na duze...... poskidaj tockove, zastiti lezajeve, podmazi osovine, digni prasinare amorta i zastiti ispod..... da je moj, sigurno bi to odradio gotovo odmah. Znas i sam iz kojih razloga pisem, steta ne odraditi kad je ganc nov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Maj 21, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan @Chika Jimi zadovoljstvo je bilo obostrano @Satelis hvala na savetu, i za prošli si me isto posavetovao, ali se kratko zadrža kod mene. Svakako ću na ovom vrlo brzo to uraditi. Elem, par utisaka: Po mom ukusu, vizuelno dosta lepši, mnogo stvari je izmenjeno. Ride by Wire se oseća, gas je baš linearan i zavisi od moda vožnje, mada nisam nešto mnogo ispitivao. Menjanje informacija na displeju je na levim tasterima na kormanu, što je mnogo bolje ako želim u toku vožnje da vidim potrošnju, distancu... Tlo dodirujem celim stopalima, na predhodnom sam na pola stopala. Visok sam 180cm. Sedište je isto tvrdo, ali je mnogo lepše. Prtljažnik je veći, prilaz akumulatoru je sa strane vozača. Manje me bije vetar. Far je bolji, nema neosvetljene rupe ispred motora. Više snage ja nisam osetio, vrv zato što vozim u razradi, pa ne prelazim 3000rpm Nosači kofera ne pasuju sa predhodnog modela. Za sad toliko, iskreno žurio sam da stignem kući pa nisam ni mnogo se bavio mopedom. Sutra ću natenane. Svakako, mnogo mi se svidja, nisam se pokajao nimalo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Maj 21, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Satelis je napisao: Ako planiras da ga zadrzis na duze...... poskidaj tockove, zastiti lezajeve, podmazi osovine, digni prasinare amorta i zastiti ispod..... da je moj, sigurno bi to odradio gotovo odmah. Znas i sam iz kojih razloga pisem, steta ne odraditi kad je ganc nov Aj da vas pitam za mast. Ja inače sve podmazujem sa tovatnom, kao na slici ispod. Nadam se da je ona ok za lezajeve, osovine, itd... IMAGES.APP.GOO.GL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2021. at 9:05, Satelis je napisao: Voljan sam svima pomoci, samo je pitanje kad cu moci.... jbg nemam 10 ruku, nemam brata blizanca. Tehnologija napreduje, definitivno se treba organizovati oko kloniranja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 22, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ride by Wire se oseća, gas je baš linearan i zavisi od moda vožnje, mada nisam nešto mnogo ispitivao.Tempomat?Led migavci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Maj 22, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, X8 Vračar je napisao: Tempomat? Led migavci? Nema tempomat. Sve sijalice su LED, čak i za tablicu. Prednji žmigavci sijaju uvek, nešto kao gabaritna svetla. Kad se uključi npr levi žmigavac, levi blinka, a desni sija konstantno. I obrnuto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 22, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ovo za žmigavce mislim da sam viđao na još nekim novijim ali je pitanje trenutka da se neko doseti da to ne može da prođe tehnički tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 22, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Konstantno svetle i na Africi. To je jako dobra stvar zbog lakseg uocavanja jer nase jedno svetlo se utopi u moru drugih pa ni ne ocekuje vozac odande da mu dolazi u susret motor ili od pozadi pa se odjednom srvori TU, pretice ga... Da se pitam, kao sto je ABS zakonski onavezan za sve motore, i ovo da se uvede kao obavezna funkcija. Svi dvotockasi da konstantno svetle žućke pa da se zna ko ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 22, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Elem...imam dobra LED svetla i fino su me uocavali i sklanjali se. Bas skoro sam stavio zute filtere...nema ko mi se ne sklanja. Osetno me vise primecuju tako da je to jos jedan dokaz za ovo iznad. Prosto treba strcati u jednolicnoj masi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Maj 22, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, X8 Vračar je napisao: Hvala. Ovo za žmigavce mislim da sam viđao na još nekim novijim ali je pitanje trenutka da se neko doseti da to ne može da prođe tehnički tako Za ovaj model je trebala homologacija, zato što ima izmena u odnosu na 2016, tako da čim se to završi, na tehničkom mogu samo da te uvate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15867 Napisano Maj 22, 2021 Integrisan, 9297 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Yanco je napisao: Aj da vas pitam za mast. Ja inače sve podmazujem sa tovatnom, kao na slici ispod. Nadam se da je ona ok za lezajeve, osovine, itd... 6 masti razlicitih imam, probaj Fam za to sto ti treba odraditi. Pre 1 sat, Ferty_ je napisao: Konstantno svetle i na Africi. To je jako dobra stvar zbog lakseg uocavanja jer nase jedno svetlo se utopi u moru drugih pa ni ne ocekuje vozac odande da mu dolazi u susret motor ili od pozadi pa se odjednom srvori TU, pretice ga... Da se pitam, kao sto je ABS zakonski onavezan za sve motore, i ovo da se uvede kao obavezna funkcija. Svi dvotockasi da konstantno svetle žućke pa da se zna ko ide. Kad smo vec kod ovakvog tipa svetla ili obelezavanja napred, pored Afrike i Forca ima takvo osvetlenje, cak i neki model Kymco stroja..... ali paz sad ovo. @Kadezi pre neki dan ugradio odlicne stitnike ruku sa Alia ima belo dnevno ima migavac nandzara boju posto SW-u napred signalizacija svetli komplet zuto/narandzasto odluka pada da i led na stitnicima svetli narandza bojom, belo bas odskace Danas mi Vlada (kadezi) javlja sledece, citiram: ......Kad smo se vracali sinoc iz N. Sada u Bešku Sremskim Karlovcima me zaustavila murija. Pustili su me ali kazu ne sme da bude žuto svetlo napred, mora da bude belo i da ce negde da mi pisu kaznu za to....... U ponedeljak prebacujem na belo, narandza ce se paliti sa migavcem. Nisam siguran, mislim da panduri nisu u pravu jer koliko znam napred ne sme da svetli crveno, nazad belo svetlo. Takodje SW za zapadno trziste koje je uredno registrovano i vozi se kod nas, napred pozicione sijalice u faru nisu providne vec staklo je narandzaste boje, tabla vrti u miljama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Maj 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U zakonu stoji da osnovna svetla moraju biti bela, a maglenke mogu biti bele ili zute (citaj narandzaste..tamno zuta ) jeste to retkost i zato bode oci, ali panduri su se malo zeznuli. Jedino za sta mogu da cimaju je sto je naknadno nadpgradjeno sta god da je. Sta cemo sa vozilima, pogotovo starijim, gde su inace farovi kao fenjer zute tinjalice? Promenio Maj 22, 2021 član Ferty_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 22, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgledaju ti stitnici sa svetlancima, bilo bi lepo da koleza pusti link za to da vidimo koliko novaca je to zadovoljstvo... Hmmmm...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1233 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgledaju ti stitnici sa svetlancima, bilo bi lepo da koleza pusti link za to da vidimo koliko novaca je to zadovoljstvo... Hmmmm...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 2X Universal Motorcycle Hand Guard Handlebar Wind Protector Handguard LED LiBDA WWW.EBAY.COM Reduce Your Hands Or Fingers Fatigue. Protect Your Hands From Brush, Rocks, Mud And Cold wind. A Set Of Hand Guards And Fitting Kit. Material:PP Plastic And Aluminum Alloy. Color: Black color. Nisam ih kupio preko Alija jer je shipping bio tada preskup. Zato sam ih naručio preko Ebay-a, ali su isto from China. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih i ja, odlicni su, ja samo nisam povezivao svetla, sad kad pogledam ne znam ni sam zašto, super izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 22, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan € 26,18 39%OFF | Motorcycle Handguards Pitbike Hand Protection Motocross For HONDA cbr 650r pcx zoomer grom msx125 cb500x cbr 600 f4i cbr 600 rr Motorrad Handprotektoren Pitbike Hand Schutz Motocross Für HONDA cbr 650r pcx zoomer grom msx125 cb500x cbr 600 f4i cbr 600 rr|Falling Protection| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com @Kadezi fala lepo, mislim da su iste kao ove sto nadjoh na aliju al skuplje sa shipingom majku im... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1233 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Chika Jimi manje više su to jedni te isti prodavci, samo što prodaju i na Aliju, Wish, Ebay. Gde god stignu. Kada sam ja naručivao shipping na Aliju je bio sumanuto skup pa sam tada naručivao stvari preko Ebay-a.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15867 Napisano Maj 22, 2021 Integrisan, 9297 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nemanja NC750XD je napisao: Imam ih i ja, odlicni su, ja samo nisam povezivao svetla, sad kad pogledam ne znam ni sam zašto, super izgledaju. Bas smo o tome pricali Vlada i ja, pomenuh kad smo kod tebe stvaili na NC.... tvoji stitnici i ovi kod Vlade su dosta drugaciji po kvalitetu. Inace Vlada ima jos jedne stitnike, skroz crne, lepe koje nismo nikako mogli udenuti na SW. Mogao bi da okaci koju sliku stitnika, mozda ce nekog zanimati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1233 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas smo o tome pricali Vlada i ja, pomenuh kad smo kod tebe stvaili na NC.... tvoji stitnici i ovi kod Vlade su dosta drugaciji po kvalitetu. Inace Vlada ima jos jedne stitnike, skroz crne, lepe koje nismo nikako mogli udenuti na SW. Mogao bi da okaci koju sliku stitnika, mozda ce nekog zanimati. Motorrad Hand Wache Protektoren Handprotektoren Mit LED blinker Für YAMAHA YZF R3 YS 250 YS 120 NMAX155|Covers & Ornamental Mouldings| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Nemam trenutno moje fotke štitnika, ali mogu da slikam sutra ako nekoga interesuje. Meni su se ove crne više svidjale ali, na moju žalost ne pašu na SW. Smeta vizir.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 22, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Kadezi a koliko novaca ova zajebancija?Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1233 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Kadezi a koliko novaca ova zajebancija?Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkJa sam ih platio 45 €. Za toliko bi ih i prodao.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, je li se nekom dogodilo da pobrljavi časovnik. Bio mi je normalno namešten, a ovih par dana kako je padala kiša nisam vozio. Jutros lep dan, sednem da se provozam i u neko doba primetim na satu 22.05. Nisam dirao motor par dana, nisam skidao kleme, nije ni bilo razloga. Sve ostalo je OK. Baš čudna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 23, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan NC ima jedan problem i jedno rešenje; zamena akumulatora. Ok, Dare je previše podmazivao pa je oštetio elektromotor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Maj 23, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pogodio jučerašnji datum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...