Justicije 323 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Seba ti je radio i ugradio crash bar, el tako... tako je. Nisi racunao da hoces maglenci, el tako... tako je. Sad kad si sracunao da hoces maglenci imas problem sa montazom po pitanju bezbednosti plastika u slucaju pada, el tako... tako je. Ja sam to tako skontao, ako sam krivo skontao ti me ispravi slobodno. Ako si vec uradio crash, ondak trazi odgovarajuce maglenke kako bi bio zadovoljan nakon ugradnje. Kod mene je bilo kontra, uzeo sam maglenci, znao sam gde ih hocu turiti al nisam znao dal je izvodljivo dok se nisam nasao sa Sebom.... dalje svaka misterija je nestala. Nadam se da me sad razumes. Razumem, ali nisi baš za sve u pravu. Ja sam računao na maglenke os same kupovine motora, samo je bilo pitanje koje i kojim načinom ih nabaviti. Istina je da Sebi nisam dao nikakve specijalne zahteve jer sam, ili ovde pročitao ili mi je neko rekao, da su njegovi barovi skoro pa kopija puig barova. Računao sam da ih on standardno udaljava i da su uobičajene maglenke standardne veličine. I tako, ili su barovi manje udaljeni ili su maglenke i zglobovi malo "krupniji", ali sve što čovek započne, čovek i završi. Ili, ako baš hoćeš, sve što čovek pogreši, čovek i ispravi. Dodaćemo jedan nosač oko kljuna i obesiti maglenke. Možda bude i efektno s obzirom da mi se i sviđaju takvi barovi na nekim advanture motorima. Uostalom, "de gustibus non est disputandum" što bi rekli stari Latini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano April 28, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Justicije je napisao: Ja sam računao na maglenke os same kupovine motora, samo je bilo pitanje koje Ovde je caka, tj razlika .... nisi znao koje tako da nisi imao predstavu o gabaritima. S'moje strane, tacno sam znao koje hocu i kolikih su gabarita (video u Platneru) pa sam prema tome pravio plan sa Sebom. Ljosnula mi gospodja u KG sa cope na desnu stranu tako da je patenat testiran uspesno Prosao sa ogrebotinama na crash baru koje sam zamackao i zdravo djaci. To je skroz kul, video sam kako cuci na jendom Stromu ako se ne varam i na jendom CB500, svidelo mi se resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano April 29, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedan "stari" beli od 700 kubici treba udenuti stender, usb uticnica drugom prilikom s'migavci ce ici treba srediti amorte stanje prasinara bas lose al zato stanje pr. plocki odlicno dobri srediti ocekivao sam mnogo gore stanje predjena km na satu ne slaze se sa stanjem skoro upola jeftiniji od oem, odlicni, mekani (bolji pod rukom od oem) a japanski sredjivanje pred sklapanje spremni za montazu, gornji strafi na 22, donji na 39Nm, osovina 74Nm, sraf os. 22Nm zadnji pritegnuti kao i lanac koji je trebao biti zamenjen... jbg nije stiga, bice prilike uskoro valjda Kolega Rastko ponajvecu razliku vidi tj oseti na kocenju, misli da sam mu oko toga nesto radio jer sada ima dosta bolje kocenje i ako je pozadi sa plockama pri kraju. Eto koliko se menja situacija kad se od loseg dovede u dobro stanje, odmah se odrazi vise ili manje na neku komponentu. Konkretno u ovom slucaju, bolju kocnicu je dobio (i ako tu nista cackano nije) zato sto amorti sada bolje preuzimaju i anuliraju deo opterecenja pri kocenju. Kad su amorti losi, lako propada prednji kraj na malo bas malo ostrijem kocenju..... to dalje rezultira prebacivanje dobrog dela tezine (opterecenja) na prednji tocak. Dalje..... guma i kocnica preuzima i bori se sa time. To bi bilo toj. 7 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano April 30, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za dobre sijalice: Noc: Dan: Noc: Dan: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano April 30, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan @janchati preporuči dobre sijalice, a ne reče ni koje sijalice, ni gde ih kupi, ni koliko su para... Promenio April 30, 2021 član Justicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano April 30, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Justicije said: @janchati preporuči dobre sijalice, a ne reče ni koje sijalice, ni gde ih kupi, ni koliko su para... Ako postoji interesovanje lako cemo: LEEPEE 3 Inch Led Work Light Bar Car Fog Lamp White/Yellow Motorcycle Driving Lights Square Spotlight 12V 24V|Light Bar/Work Light| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano April 30, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Otisli.... na pecanje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Maj 1, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ove maglenke uzeo. Probao sam kako rade, ali nisam još montirao na motor 60W 6000LM Motorcycle LED Spot Light Headlight Fog Driving Lamp Lights w/Bracket WWW.EBAY.COM Actual power: 60W (6 10W). This is high quality super bright Spot Light waterproof LED head light. 1PC LED... U zadnje vreme mnogo više poručujem sa eBay nego sa AliExpress, jer redovnije stiže i poštarina je manja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, drugar iz HR pita da li ima kod nas da se kupi SC-Project slip-on? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Maj 2, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi rekao da ima kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Maj 2, 2021 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam na temi! Pohvale, Satelis je zanimljivi stručan, svi ostali isto! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Maj 3, 2021 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jug Istre! Nemam opreme, ali sam u 23 mjeseca napravio 19.000 km! Novu sam kupio na ljeto 2019., ali je proizvedena 2018. god. Sjedalo pretvrdo, malo troši, što znači da ako idem u Trst mogu proći uz prosjek od 3,1 l 100/km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Maj 3, 2021 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, redonaldo je napisao: Nemam opreme, ali sam u 23 mjeseca napravio 19.000 km! Srecno ti bilo i nek te Bog cuva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4275 Napisano Maj 3, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta to od opreme nemaš, na motoru ili svoju?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Maj 4, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 2.5.2021. at 10:07, Satelis je napisao: Ne bi rekao da ima kod nas. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Maj 4, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko levi vozačev fuzaster komplet za NC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Maj 4, 2021 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Yanco je napisao: Ima li neko levi vozačev fuzaster komplet za NC? Za koga trazis druze? Mene je zvao neko u nedelju, pojma nemam sa kime sam pricao, trazio je nosac nogostupa levi, za NC... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Maj 4, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim za mog drugara koji je kupio od mene NC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 693 Napisano Maj 4, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Dusa me boli, ali moram... Cenu sam malo zacepio, kao sto sam napisao u temi, ali za kolege bez problema cena ide dole. Promenio Maj 4, 2021 član saxomofon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Maj 4, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan On 3.5.2021. at 20:54, redonaldo je napisao: Jug Istre! Nemam opreme, ali sam u 23 mjeseca napravio 19.000 km! Novu sam kupio na ljeto 2019., ali je proizvedena 2018. god. Sjedalo pretvrdo, malo troši, što znači da ako idem u Trst mogu proći uz prosjek od 3,1 l 100/km. Dobrodošao na forum. Jug Istre? Ja sam često u Puli na Treninzima i pripremama sa jedriličarima, treniram klince u klasi optimist ako si bio u prilici da se susretneš sa jedrenjem. U svakom slučaju, ako Bog da, u drugoj polovini šestog sam u Puli, pa se javljam da se upoznamo i popijemo piće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Maj 4, 2021 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Justicije je napisao: Dobrodošao na forum. Jug Istre? Ja sam često u Puli na Treninzima i pripremama sa jedriličarima, treniram klince u klasi optimist ako si bio u prilici da se susretneš sa jedrenjem. U svakom slučaju, ako Bog da, u drugoj polovini šestog sam u Puli, pa se javljam da se upoznamo i popijemo piće. Bit će mi drago da se upoznamo uživo i popijemo piće. Koji GIVI kofer preporučate? GIVI monokey V56 maxia4 ili GIVI V47? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Maj 6, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.4.2021. at 15:48, Yanco je napisao: Ok, onda imamo: @MF @dojcha @.milke. @Ferty_ @Chika Jimi Društvo, već sutra šaljem na sečenje, pa dok se isplastificira... ovih dana očekujte. Samo moram da nadjem neke lepe crne šrafove za šipku, ove što sam stavljao su samo za probu. I da nadjem takne gumene podloške što idu izmedju vizira i nosača, jer kad su debele, teško se montira vizir. To moram da obidjem radnje u KG Limovi su isečeni, sutra šaljem na plastificiranje, i nadam se da će uskoro biti gotovo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Maj 7, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Yanco je napisao: Limovi su isečeni, sutra šaljem na plastificiranje, i nadam se da će uskoro biti gotovo Dao sam jutros na plastifikaciju, ali mi rekoše da će biti gotovo tek sredinom sledeće nedelje. Plastične šipke sam spremio i urezao navoje u njih, tako da čim isplastificiraju, šaljem vam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam jutros na plastifikaciju, ali mi rekoše da će biti gotovo tek sredinom sledeće nedelje. Plastične šipke sam spremio i urezao navoje u njih, tako da čim isplastificiraju, šaljem vam.Trebaće ti adreseSent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Maj 8, 2021 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pokushao da namestim novi Puig touring vizir. Vec sam imao podizace a uzeo i drzac za mobilni-GPS koji se shtrafi na iste shtrafove.Kad sam sve to naredio luk t.j. rastojanje shtrafova se povecalo i jedva mogu da nashtrafim vizir. Shtrafovi su nakoseni sa jakim pritiskom da je nemoguce podizati i spushtati vizir na podizaca.Morao sam da demontiram da ne popuca.Dali neko ima iskustva sa ugradnjom i drzaca za mobilni i podizaca za vizir?Dali mi je uopshte potreban podizac ako sam 173 cm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...