godovic 923 Napisano Januar 23, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Off topic... Posto sam aktivan samo na ovaj deo foruma i tu su mi uglavnom poznati, molim nekog iz centra Beograda ko ima auto, moze da izdvoji 1/2 sata i da sutra (Nedelja), prepodne, prebaci 2 prazna kofera od Parka Tashmajdan do Hotel Rex. Bio bi srecan da vidim kofere uskoro u Skoplju Zavrsheno! Hvala svima Promenio Januar 23, 2021 član godovic done! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Januar 23, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan @godovic vidim da si napisao pre podne, a ja ću doći sa vikendice oko 13h, pa ne znam da li to radi posao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Januar 23, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, godovic je napisao: Off topic... Posto sam aktivan samo na ovaj deo foruma i tu su mi uglavnom poznati, molim nekog iz centra Beograda ko ima auto, moze da izdvoji 1/2 sata i da sutra (Nedelja), prepodne, prebaci 2 prazna kofera od Parka Tashmajdan do Hotel Rex. Bio bi srecan da vidim kofere uskoro u Skoplju Ja nisam u centru Beograda, ali sam slobodan i rado ću pomoći. I zbog mene je neko teglio štender iz Makedonije. Daj adrese, imena i brojeve telefona, od koga preuzeti, kome predati. Promenio Januar 23, 2021 član Justicije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Januar 23, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zataji nesto tu sam, ja sam u centru svakako. Za back up.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Januar 23, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Petrovaradinu, gledam pirka topao vetric i mislim se kako da nije panika na poslu, mogao sam obrnuti jedan krug da napunim i svoje i njegove bat malo. Kad zacuh brundanje na 10m od mene. Plavi lepotan isterao gdin iz garaze. Pridjem samo da cujem i bacim oko, gdin navuce rukavice, razmenismo 2, 3 reci i ode lagano. Ako je kolega na forumu pozdravljam ga.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Januar 23, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci @Rašica @Justicije @Chika Jimi, @MF je vec zavrshio. Dugujem roshtilj i pivo za sve Promenio Januar 23, 2021 član godovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Januar 23, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne duguješ ništa, ne zezaj Danas lepo vreme, reših i ja da ga malo provozam. Sretoh kolege na NBG, spustili se sa Mosta na Adi, crven NC i jos jedan, nisam obratio pažnju na boju.Kasnije, stanem ja da se ispričam sa drugarom, pogledam, kada mi nešto bio čudan nosač kofera. Ladno mi ispalo 2 šrafa sa nosača. Ajde što mi ispali šrafovi ali ispale mi i obe čaure. Odem do Delte, oni nemaju delove za nosače, samo komplet. Veoma su konfuzni. Još su me ubeđivali da nemam fabrički nosač E sad, ima li neko ideju gde da tražim čaure? Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 23, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po gvozdjarskim radnjama gde se prodaju srafici razni. Ako nema, uzmes potrebne mere pa kod strugara i resen problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, godovic je napisao: Hvala momci @Rašica @Justicije @Chika Jimi, @MF je vec zavrshio. Dugujem roshtilj i pivo za sve Hahahaha, ne duguješ ništa, naravno. Ne postoji delo "pomoć u pokušaju". Što se mene tiče, svako se može obratiti za pomoć ako sam u mogućnosti da uradim. Srećna ti bi upotreba kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1619 Napisano Januar 24, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC 700,X,S,750 X,. Pojacan crash bars Seba,na lageru. Mogucnost slanja kurirskim sluzbama. Cena 15000 din.063 838 0981 Seba. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Januar 24, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhvatih krug danas, prvi put od kraja oktobra. Milina. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odradio me jucerasnji krug. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Januar 25, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas provozao, oprao, očistio, dopunio, podmazao, a pre svega uživao...Odradio i mene, ćera mi izvuče i zadnji dinar iz džepa, a NC ne znam kako izvuče i kada nemam dinar u džepu Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Januar 25, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to vizir i koja su svetla?Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Januar 25, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir sam dobio uz motor (+original), ja mislim da je rađen kod Ivana, ako misliš na ovaj veliki. Mislim da je rađen po Puig viziru za NCa.Svetla su ova 20W Motorcycle LED Fog lights Auxiliary Spot Lights with Stand, USB Port (2pcs): Amazon.co.uk: Car & Motorbike WWW.AMAZON.CO.UK 20W Motorcycle LED Fog lights Auxiliary Spot Lights with Stand, USB Port (2pcs): Amazon.co.uk: Car & Motorbike Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Januar 25, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja napokon upišem u ovu temu nakon toliko želje za kupovinom baš ovog motocikla. Plavuša, kako je ja zovem, danas preuzeta od @dragan_alumiroi, verovatno već poznata ljudima iz ove teme, a @Satelis je bio tu samo da da amin, još jednom mu hvala. Iako sam je danas vozio na jezivih 5 stepeni do kuće (oko 100km), bilo je pravo zadovoljstvo i uživanje, a ovo je tek početak. Evo jedna večernja fotka, a sada ne preostaje ništa drugo, nego da čekamo neko lepše vreme za dalje upoznavanje. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4822 Napisano Januar 25, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, ova mladjarija po Zablju se opasno oprema novim masinama Mi veterani ce i dalje ceramo ove nase visemilionske rage (po kilometrazi a ne po ceni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Januar 25, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna kupovina i da te sigurno služi puno kilometara... a vreme je danas bilo top za vožnju, samo da je oprema dobra Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Januar 25, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom, da te dobro i dugo služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Januar 25, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan @Mikec dobrodošao u klub Da te Honda bezbedno vozi i vrati kući bilo gde da kreneš. A da će te služi, to ne brini, taj motor se ne kvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Januar 25, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mikec said: Evo da se i ja napokon upišem u ovu temu nakon toliko želje za kupovinom baš ovog motocikla. Plavuša, kako je ja zovem, danas preuzeta od @dragan_alumiroi, verovatno već poznata ljudima iz ove teme, a @Satelis je bio tu samo da da amin, još jednom mu hvala. Iako sam je danas vozio na jezivih 5 stepeni do kuće (oko 100km), bilo je pravo zadovoljstvo i uživanje, a ovo je tek početak. Evo jedna večernja fotka, a sada ne preostaje ništa drugo, nego da čekamo neko lepše vreme za dalje upoznavanje. Dobar si motor kupio, neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Januar 26, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim željama! Nadam se da ćemo imati prilike da se družimo možda i na nekim zajedničkim vožnjama. U planu je pred sezonu osim redovnog servisa da stavim nešto viši vizir (verovatno Puig-ov blago zatamljeni), kofer GIVI (dvoumim se između TRK46N ili nekog Alu), tank pad, i možda još neke nalepnice npr. na felnama i slično. Promenio Januar 26, 2021 član Mikec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Januar 29, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova nalepnica. I jedan lepi crveni privezak. Promenio Januar 29, 2021 član Justicije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 29, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 20.1.2021. at 13:47, vasulopulos je napisao: Da da upravo to, kako je to reseno na 750ccm od 35KW i da li se "lako" moze vratiti na punu snagu? Reseno je putem ucitavanja nove verzije programa racunara motora. Lako jeste samo treba imati potrebnu aparaturu za koju nikako da se nakanim da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasulopulos 2 Napisano Januar 29, 2021 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra javi ako nabavis.....A jel posle se registruje kao 40kw...tj jel mogu na tehnickom da provale da vise nije 35kw?Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...