maba 66 Napisano Mart 5 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jesu ove dimenzije za podizac za nc750x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23237 Napisano Mart 5 Integrisan, 9849 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nece da moze kod onih sa normalnim menjacem, mora sajla kvacila duza (probao, vodio i sajlu drugim putem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 66 Napisano Mart 5 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, N.F.S. je napisao: Nece da moze kod onih sa normalnim menjacem, mora sajla kvacila duza (probao, vodio i sajlu drugim putem). Pa znam da si mi rekao da nisi uspeo, ali vidis da njih petorica sestorica uradili bez problema i to me sad buni jel moze ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23237 Napisano Mart 5 Integrisan, 9849 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na DCT bez problema, na manualca a taj koji si postavio nece da moze. Kada "smotas" pun levi zategnuta sajla raskaci menjac (kao da si stisnuo kvacilo). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 66 Napisano Mart 5 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Bas bi mi legao da se podigne mada sam siguran da je par njih bas na manuelcu to i radilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23237 Napisano Mart 5 Integrisan, 9849 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje ti da probas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3407 Napisano Mart 5 Drug član, 1978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze na manuelni ali mora sajila drugim putem, novije verzije sa el gasom problem i instalacija, bude nategnuta, meni se sve to ne svidja kako posle bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 20 Napisano Mart 5 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Novembru kad sam hteo da kupim nov motor, Pavle iz Delte mi je poslao spisak dodatne opreme, gde je bio i centralni stender po ceni od 94e sto me je zacudilo. Sad ne znam dal moze da se kupi ovako ili samo uz nov motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1635 Napisano Mart 5 Drug član, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftiniji je štender za noviji model koliko sam upućen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1231 Napisano Mart 5 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, za noviji model je duplo jeftiniji.. Ne vidim logiku, ali je tako. Sad ne znam da li se uklapa na stariji, verovatno ne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 66 Napisano Mart 5 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi znam da se pisalo jeali ne znam gde a 400 strana ispocetka da citam bas nemogu. Kolika je rezerva kod NC-a presao sam 320 km upalio mi je rezervu znaci pocela je da treperi zadnja crta. Pokazuje da je potrosio 11,7 litra. Jel moguce da u motoru imam jos vise od 2 litra. I po toj matematici imam jos za 60-ak km na rezervi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4394 Napisano Mart 5 Drug član, 362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 2 litre i oko 50km lagano...ali ga ne vozi mnogo na rezervi, ne prija pumpi valjda...Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 66 Napisano Mart 5 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3407 Napisano Mart 5 Drug član, 1978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na modelu 21-24, rezervoar je 14.7l, kad pocne da treperi sipam jedva 10l, pise mi potrošnja 3.8l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 66 Napisano Mart 5 (promenjeno) U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja se istripovao da rezervoar i nije 14 litra. Nikad vise od 11 litra nisam uspeo da sipam i to bas bas do vrha stavim ga na centralni da ne bude da je nagnut motor Promenio Mart 5 član maba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 66 Napisano Mart 5 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle i torbice sa temua. Sad mi bocni koferi i ne trebaju ,. U jednu torbicu stanu duks gornji deo trenerke farmerke i gornji i donji deo podres 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 235 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 2025-03-04 at 9:22, Predator016 said: Ja sam više za neki manji model, ovo mi je preveliko. Nešto kao što ima Sw motech ili Givi. Da li imaš samo ovaj model u ponudi ili imaš i neki manji? Imam i Givi, SW i druge brendove. Samo mi napiši koje godište je motor koji imaš. Nisam uspeo da ispratim. Ili se javi na viber +381621790781. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 126 Napisano Mart 5 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan @mabakoje su litraze torbe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 196 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, maba je napisao: U jednu torbicu stanu duks gornji deo trenerke farmerke i gornji i donji deo podres Sve to stane u jednu ovu bočnu torbu? Kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 66 Napisano Mart 6 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, markommarko je napisao: Sve to stane u jednu ovu bočnu torbu? Kako? Da ne poverujes ali stane. Izbrisao sam sliku koju sam drugaru poslao kako sam sve to upakovao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 66 Napisano Subota u 07:19 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Juce je bio prelep dan za voznju. I sa zenom sam presao oko 300 km. Kada sam uvece seo sam na motor ljudi nećete verovati koliko ovaj motor ima snage kao da ima 70 konja. Znaci ako vam treba vise snage odvozajte se sa nekim bar jedno 2 sata pa posle krenite sami. Motor ide ludilo. Inace voznja po Fruskoj Gori doduse i posle Sabac Ruma Indjija N. Sad ( znaci dosta i po ravnom) ali potrosnja nas dvoje 3.5 litre 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1231 Napisano Subota u 08:06 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan I ja juče napravio jedan kruga, nisam mogao da odolim lepom vremenu. Prva malo duža vožnja od kad je Honda kod mene. Lepota. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 64 Napisano Subota u 08:48 U prolazu, 48 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo spremni za jednu malu turu. Danas 20 stepeni u NRW (Nemacka). To je ovde ko u Srbiji 30 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Subota u 19:22 Integrisan, 9409 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo nekih stvari, dva NC-a, redvan servis na 30K. Gore sam napisao sta treba odraditi (amorti, ventili, antifriz sigurno .... ostalo po potrebi) na toj km. jedan je sa predjenih drugi sa predjenih krecem od ispustanja tecnosti, tacnije antifriz ispiranje sistema dok ne potece cista voda se podrazumeva prva stanica su kocnice Verujem da je svima jasno, prvo se napadaju klipovi pa klizaci.... sve se mora ocistiti pa ponovo podmazati pre vracanja klesta na svoje mesto. druga stanica je tocak (osovina, bolcne, semerinci, lezajevi) ovde je osovina pretegnuta kad su menjane gume gvozdje se pere benzinom semerinzi se peru petrolejem jer nije agresivan kao benzin ovo crno sto se vidi je izaslo iz semeringa to su naslage prljavstine izmedju usana semeringa bolcne pretrljati spolja, iznutra i ceono preci i osovinu, spremno za dalje staru mast pokupiti, lezajeve proveriti novu mast tanko naneti novu mast izmedju usana semeringa staviti i po spoljnom rubu koji na kuc. felne naleze novu mast na bolnu staviti unutra, ceono i samo na delu koji semering zaklanja tapnuti unutra i gotovo treca stanica su amorti, na levoj strani pretegnut sraf upeglati ostecenja ovako ulje izgleda bogme fali ga fino kod rasklapanja i sklapanja .... grejati oprati ocistiti od naslaga rdje ocistiti skroz dole, tu se najvise sranja skupi bakaruse odgrejati tek se sada moze sklapati drugi, neke razlike mnogi odavde krecu sa sklapanjem ili.... na donji sraf malo lepka 514mL ulja, 101mm visina vazdisnog stuba.... spremni donji trougao, leziste ocistiti nakon ciscenja tanko zastiti sa mascu nakon ovoga moze se preci na ventile To sad ovako izgleda... nakon sto je antifriz ispusten i ispran sistem, vadi se antifriz iz ekspanzionog suda, skidaju se creva sa hladnjaka, srafici koji drze hladnjak i zastitu ko je ima. Raskacinje se odusak kuc filter vazduha i isprazni se ako je puno kao ovo sa slike iznad, raskaci se kabal bobine i dzek ventilatora, hladnjak je napolju. Proverava se stanje pumpe vode koja je ovde propisala, brisanje zarad daljeg pracenja...mogu i tu pisati u kojim sve smerovima moze otici problem ali nemam sad vremena.... i ovo je mnogo. Svecice odviti i pregledati, na levoj strani kod dekle odviti cepove (srafove) jer ce se tu rotirati radilica, zupciti. Na denoj strani takodje skinuti cep crni plasticni vliki da bi se pratili reperi. Jedan pa drugi cilindar staviti IN na 0.17mm EX na 0.28mm.... sile stezanja imate u ser. uputstvu. Pre vracanja dekle tj poklopca ventila obavezno proveriti spaner lanca, zaviti poskidane cepove na kojima imate oring gumice koje treba macnuti. Sledi vracanje hladnjaka i prikljucaka iza, podmazati creva na njihovom ulazu tj deo koji naleze na hladnjak, lakse ce se nabiti, selne dobro stegnuti, puniti sistem, stiskati creva. ubaciti amorte, iznivelisati, gornji sraf staviti na 22Nm donji sraf na 39Nm, ako se pretera ostace oziljak na teleskopu osovinu nauljiti pa klik na 74Nm i evo ga, moze se putiti u rad kako bi postigao rad. temp. gumene vodjice podmazati muzjake na plastici takodje, na suvo moze se izbiti guma iz lezista i cao gotovo mogu se srafici blatobrana macnuti kocionu treba zameniti to mu tako dodje lanac podesiti zadnji tocak na 98Nm staviti P kocnicu podesiti ispraviti Gume proveriti/napumpati i toje to u ovome slucaju. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 362 Napisano Subota u 21:32 U prolazu, 83 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su bili ventili van tolerancije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...