maba 54 Napisano Sreda u 14:10 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novom motoru i jedva cekam da cujem tvoja iskustva posle nekog vremena voznje. Tj. vise tvoja usporedba sa V Stromom Evo ja danas jednu voznjicu pre posla. BG -Avala -Ralja- Mladenovac i nazad. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23047 Napisano Sreda u 14:13 Integrisan, 9777 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vredi li cemu taj nastavak vizira sto sam pravio? Meni je tacno za toliko falilo da bude tisina... (Zavisi od visine vozaca i polozaja dok vozi). P.S. I dalje je lepa honda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 54 Napisano Sreda u 14:33 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, N.F.S. je napisao: Vredi li cemu taj nastavak vizira sto sam pravio? Meni je tacno za toliko falilo da bude tisina... (Zavisi od visine vozaca i polozaja dok vozi). P.S. I dalje je lepa honda Pa postavio sam je da ti probudim nostalgiju i da se pokajes sto si je prodao A inace ja mislim da je ovaj dodatak na viziru u stvari prava stvar. Da je sam vizir toliko visok mislim da bi vise duvalo. Ovako mislim da se izmedju vizira i ovog defektora vetar nekako okrece i onda prebacuje iznad glave vozaca. To je moje misljenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23047 Napisano Sreda u 14:36 Integrisan, 9777 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, maba je napisao: pokajes sto si je prodao ..draze mi je kada vidim da neko uziva nego kutija bananica! Tih deflektora sam napravio bar 5 na NC, sve sam prste pogoreo kriveci iznad ringle , za moju visinu taj je radio bas lepo! Da, u pravu si, on "stiti" vrh osnovnog vizira i dozvoljava da vazduh koji gura ode preko vozaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 54 Napisano Sreda u 14:55 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, N.F.S. je napisao: ..draze mi je kada vidim da neko uziva nego kutija bananica! Ha ha . Iskreno meni je motor bas legao i stvarno uzivam u njemu danasnja voznja potrosnja 3.3. E sad kad hocu da imam vise snage da se usudim u neko rizicnije preticanja lli malo zustije da vozim onda vozim i do 2 brzine nize i opet potrosnja ne bude vise od 4.4 Promenio Sreda u 15:32 član maba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1212 Napisano Četvrtak u 07:50 Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sve proteklo po planu, lepa vožnja do NS, a još lepša nazad. Honda je stigla bez problema, lepo je podnela vožnju, stigli kući umorni, ali ne i bez ulova.... I ovo smo mi u novom domu. NIsam je mogao provozati po Leskovcu sinoć, kiša je padala cele večeri, tako da to zadovoljstvo ostavljamo za danas. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 63 Napisano Četvrtak u 10:32 U prolazu, 47 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Predator016 said: Juče sve proteklo po planu, lepa vožnja do NS, a još lepša nazad. Honda je stigla bez problema, lepo je podnela vožnju, stigli kući umorni, ali ne i bez ulova.... I ovo smo mi u novom domu. NIsam je mogao provozati po Leskovcu sinoć, kiša je padala cele večeri, tako da to zadovoljstvo ostavljamo za danas. Vidjao sam jednog V-Storma u Leskovcu, prelep, vidi se da je ulozeno mnogo ljubavi u njega, ne znam da li je tvoj Srećno sa Hondom - fantastican motor, ja nesto laganije i lepse do sad nisam vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 54 Napisano Četvrtak u 10:38 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Covek kaze samo redono menjanje ulja na nekih 8000 km. Ni ventile nije dirao ni sajlu nikad zamenio, a 320 000 km 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1212 Napisano Četvrtak u 20:02 Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovih dva dana sam odmah primetio da mi fali centralni stender. To je prvi deo opreme koji ću morati da nabavim. Negde sam video na forumu da je neko prodavao, ali ne mogu da nadjem. Imate li neku ideju?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 54 Napisano juče u 09:13 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da je neko kacio ali ne znam ko i gde. Ja sam kupio onaj GP kompozit na kupujem prodajem i jeste tezi da se podigne motor ali nije mi nesto sad bas toliko tesko. Lakse podignem drugarov GS 1200 koji je tezi motor ali nije sad nesto sto mi smeta. P.S. promeni gore u motor koji vozis. Izbaci V Strom i ubaci NC 750. Nemoj vec nostalgija da te ubija za Stromom, Promenio juče u 09:15 član maba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 54 Napisano juče u 09:20 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga nasao sam ako si na ovo mislio ali vidim da je prodat Promenio juče u 09:23 član maba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1212 Napisano juče u 09:24 Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, na to sam mislio, ali je prodat. Čitao sam za taj GP kompozit štender, svi kažu da se teže diže motor, ali nisam video da se neki drugi tip štendera prodaje. Da li je isti za sve tri generacije ili ima neke razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3345 Napisano juče u 09:42 Drug član, 1929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nc do 2021 je visi tako da bi trebalo za njega juriti, kod mene je sigurno za stariji model tj do 21 i teze se podize, podigao sam zanje vesanje i sad je dosta lakse za podizenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1212 Napisano juče u 09:51 Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si podigao zadnje vešanje? Ja bih voleo da ga spustim malo. Meni je visina sedišta baš na granici, trebalo bi mi neki cm niže. Na stromu sam smanjivao preload na zadnjoj opruzi i dobio sam cm-dva niže sedište, pokušao to isto juče na Hondi, pošto je bilo skoro na max, međutim sada je na neki minimum, ali nisam primetio da se sedište spustilo. Koske ne bih menjao, ako može nekako drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3345 Napisano juče u 10:16 Drug član, 1929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na oprugu, neki standard je na treci zub al meni to bilo malo tj mekano pa sam stavio na 4 i sad je super, bilo mi je neko vreme na 2 zubu pa kad naleti negde na neravno mnogo odradi a i nije lepo za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1212 Napisano juče u 10:39 Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I primećuješ li razliku u visini sedišta kad menjaš ta podešavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16323 Napisano juče u 12:40 Integrisan, 9391 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na nekoliko načina možemo spustiti visinu sedišta. - Ako popustimo oprugu zadnjeg amortizera visina sedišta će se spustiti za malo. Ako pak idemo na max tvrdoću tad sedište ode gore (otud lakše podizanje na c. stender). Prva radnja nije dobra nikako jer kad je skroz na mekano podešen, desiće se da max opteretimo amortizer kad geknemo u rupu a to za posledicu može imati curenje ulja (propišao). Pored toga, oni koji imaju zadnji blatobran u tim uslovima isti će udariti o plastiku iznad točka. O ciklistici, praćenje prednjeg kraja da i ne govorim. Drugi način je taj da se zamene koske. Pored koski treba zameniti ćopu jer fabricka neće imati funkciju ili je skratiti pa variti, plastificirati....jbg posao jeste. Ima lani pisao sam sa sve slikama ako se ne varam kad sam moj NC spustio. Koske sam kopirao od S verzije jer sam takodje niži rastom i S verzija NC mi je savrseno odgovara što se visine sedišta tiče...Ali tu ima jedno veliko Ali.... Tako spušten NC i oem NC je skroz drugačiji dozivljaj u vožnji, napad krivine i sve ostalo. Ništa od toga nije mi odgovaralo....momentalno sam vratio gospodju na dizalicu i vratio oem koske. @Predator016 ako se želiš igrati sa visinom daću ti moje koske, čuvam ih tj skupljaju prašinu. Treći nacin spuštanja visine sica koji nikad ne bi uradio je prerada sedišta. I onako su ga omasili pa jos ako s eskine sloj....aaauuu za guzicu loše. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1212 Napisano juče u 14:38 Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da mi je suđeno da se mučim s visinom mopeda. Podesio sam preload čisto na vidim da li ima neke razlike u visini, pošto je kod prethodnog vlasnika bilo skoro na max, ali nisam video nikakav boljitak, ili je toliko mali, ili ga nema uopšte, tako da cu vratiti na neku sredinu. Sa koskama se ne bih igrao, već sam imat takvu ekskurziju sa Stromom, i neslavno se završila.. Posle par kilometara, sam vratio stare koske, pisao sam o tome u Strom temi. Dobio sam totalno drugi motor (čitaj:lošiji), tako da @Satelis hvala na ponudi, ali preskočiću. Sedište moze da ide samo na gore, ustvari na deblje, nikako na tanje. Tako da i od toga nema ništa.. Jedino mi ostaje da kupim moto patike sa debelim đonom, pošto ne ide da nosim štikle,.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1458 Napisano juče u 14:40 Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno da leva noga ima oslonac kad stajes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1212 Napisano juče u 14:44 (promenjeno) Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Na starijem modelu mogu s oba stopala bez problema na asfalt, ali je druga generacija očigledno malo viša. Imam ja oslonac na obe noge, ali samo s jednom mogu stati i petom. Edit: Inače stigla mi ponuda iz Delte za centralni štender: Postovani, Ponuda za trazeni deo : Nosac,stender 08M70-MGS-D30 Main stand , Cena je 24.432,91 din Rok siporuke je oko 15 dana Za porucivanje mi samo potvrdite i posaljite vas br sasije motora Promenio juče u 14:47 član Predator016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 54 Napisano juče u 15:13 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kompozit je valjda 17 800 pa sad vidi oces li 7000 vise dati. Ali najlakse se daju pare odma kad kupis motor dok si jos u euforiji. Posle ti bude zao. Ja auto kad sam kupio prvih 2 meseca svasta uzeo, sve sto sam ostavio za kasnije nikad nisam ni kupio. Tako i motor odma porucio i kres bar i kofer i maglenke i centralni stender uradio mekse sediste torbe za kres bar. Sad sam bez para pa razmisljam moze li zadnja guma da izgura i ovu sezonu,, Promenio juče u 15:20 član maba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 341 Napisano juče u 15:33 Svrati ponekad, 382 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Štendere za NC imaš na Aliexpress ako ti to odgovara. Nemam pojma kakvog su kvaliteta .Mislim da su negdje oko 85 evrića sa šipingom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1212 Napisano juče u 16:18 Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i na KP za oko 120e,misilml da je GP Composit. Meni realno treba crash bar i stender od tih krupnijih stvari. Maba, gde si ti pazario crash bar o za koliko para?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 54 Napisano juče u 17:41 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo Givi mislim oko 200 eura od clana banisa ovde je na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 54 Napisano juče u 17:42 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša mislim da je ovo njegov potvrdice ti neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...