midnightdk 56 Napisano Decembar 19, 2024 U prolazu, 39 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, muljaz je napisao: Meni kad je trebalo za maglenke od neke afrike, nasao sam ih na instalaciji od auta (parking senzori, bobine…) Da, to i pokusavam isto ovde da nadjem, uglavnom na lambda sondama zna biti takav dzek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Decembar 25, 2024 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Op op zanimljivo uradjeno 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 7 Napisano Decembar 31, 2024 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima evo i ja da se predstavim sa mojim nc-om koji je na forumu poznat, a to sam shvatio tek kada sam iscitao temu. I odmah da iskritikujem N.F.S. sto kada je vec hteo da uradi sediste nije to uradio nego sada moram ja Za sada sam prosao nekih 1500 km i jesam zadovoljan. Sto se tice snage ne znam sta bih rekao. Imam automobil od 110 konja ali takodje imam i suzuki samurai sa nekih 50 konja bez turbine. Kada sednem u njega ja se automatski presaltam da sam u njemu i ne fali mi ni malo snage. Naprotiv bas bas uzivam u njemu. Covek samo treba da shvati sta vozi prebaci se u taj mod i nece imati problema. Jos jednom pozdrav svima na forumu Promenio Decembar 31, 2024 član maba 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Decembar 31, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj druze, lep je i usluzan motoric! Sediste nisam stigao da odradim (2 meseca motor kod mene bio) a datum je bio zakazan (taman sam u tom terminu odradio ovo na versys-u). Taj "frunk" mi je bas koristan bio (mesto za sitnice mesto rezervoara), pazi na mokrom a kada ides nizbrdo ABS se aktivira baaas lako i motor samo poskakuje bez da se zaustavi. Preticanje spremis malo preciznije posto nema snage da te "vadi". Ekonomican i proveren agregat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 7 Napisano Decembar 31, 2024 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi reci kod koga si radio sediste i koliko para je za komletno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Sreda u 02:06 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Na slici sa alatom ,nije mi jasno sta ti imas posle NFSa da 'sarafas? ' Sala naravno. Lepa hondica,uzivaj. Promenio Sreda u 02:10 član DaliborBP 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 7 Napisano Sreda u 08:37 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zaboravio covek da namontira cres barove Promenio Sreda u 08:42 član maba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...