Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: NC750xd
pre 12 minuta, muljaz je napisao:

Meni kad je trebalo za maglenke od neke afrike, nasao sam ih na instalaciji od auta (parking senzori, bobine…)

Da, to i pokusavam isto ovde da nadjem, uglavnom na lambda sondama zna biti takav dzek

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Honda Nc750x 2017

Pozdrav svima evo i ja da se predstavim sa mojim nc-om koji je na forumu poznat, a to sam shvatio tek kada sam iscitao temu. I odmah da iskritikujem   N.F.S.  sto kada je vec hteo da uradi sediste nije to uradio nego sada moram ja😀 Za sada sam prosao nekih 1500 km i jesam zadovoljan. Sto se tice snage ne znam sta bih rekao. Imam automobil od 110 konja ali takodje imam i suzuki samurai sa nekih 50 konja bez turbine. Kada sednem u njega ja se automatski presaltam da sam u njemu i ne fali mi ni malo snage. Naprotiv bas bas uzivam u njemu. Covek samo treba da shvati sta vozi prebaci se u taj mod i nece imati problema. Jos jednom pozdrav svima na forumu

Screenshot_20241210_153322.jpg

Screenshot_20241210_153315.jpg

IMG-ec01727279fb9fd67ca7113838d73968-V.jpg

Screenshot_20241210_153342.jpg

IMG-c7d8e8a63c5c7a5805217ba68dacc581-V.jpg

Promenio član maba
  • Sviđa mi se 8

• Integrisan, 9562 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Uzivaj druze, lep je i usluzan motoric! Sediste nisam stigao da odradim (2 meseca motor kod mene bio)  a datum je bio zakazan (taman sam u tom terminu odradio ovo na versys-u).

Taj "frunk" mi je bas koristan bio (mesto za sitnice mesto rezervoara), pazi na mokrom a kada ides nizbrdo ABS se aktivira baaas lako i motor samo poskakuje bez da se zaustavi. Preticanje spremis malo preciznije posto nema snage da te "vadi".

Ekonomican i proveren agregat.

IMG_20240512_175222.jpg

Screenshot_20241231_171247_com.viber.voip.jpg

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi scooter club, 1663 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)

Na slici sa alatom ,nije mi jasno sta ti imas posle NFSa da 'sarafas? ' Sala naravno. Lepa hondica,uzivaj. 

Promenio član DaliborBP
  • Hvala 1
  • Haha 1

• Integrisan, 9311 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Pogledasmo se posle skoro 2 meseca kako drema.

Poneo punjač da prikacim bateriju na infuziju.

Klik džek, klik kabal u struju.....napon 12.7V, klik punjenje..... 30sec do 1min 14.5V i isključi se 🙃 uuuu odlično!

IMG_20250105_143845.thumb.jpg.1619ac7262db29ab1d89a4cd78cac237.jpg

• Sviđa mi se 5

• Svrati ponekad, 324 postova
  • Motocikl: trenutno bez motora

Drugari zamoliću vas za pomoć. Ako ovom nije mjesto u ovoj temi izvinjavam se. Molim vas da pogledate oglas za jednu NC 750x dct i da mi kažete vaše mišljenje. Pogledao bih motor ali mi je daleko pa ne bih da puknem 200 km a tamo me dočeka dreš jer ne znam šta da gledam na slikama a vi kao vlasnici takvih motora vjerujem vidite i znate više od mene.

WWW.AVTO.NET

Ja tu vidim, čini mi se, neka oštećenja. Ova siva plastika ispod fara izgleda kao da je pukla sa lijeve strane i nisu mi jasne ove "karbon" trake kod frunka da li nešto kriju ili je to tako na NC.

Ovde ih je baš malo na oglasima sa DCT a da ne koštaju više od 7 000 pa mi ovaj zapao za oko. Nisam još zvao čovjeka jer sam u ludilu totalnom ovih dana,novi posao,svaki dan neka obuka i sve novo pa dok stignem kući bude prekasno,sramota me bude da zovem. Kako se vama čini ovaj motor?

Promenio član igogitar

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja