Satelis 15672 Napisano Nedelja u 22:28 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si razumeo, bakterija je koja ide za NC, Integru, X-ADV, Forcu Yuasa je teško sranje, posle sam stavio Exide AGM koji je trajao 5 sezona. Pre par meseci zamenio za Fulbata čisti gel.... za sad pun pogodak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7940 Napisano juče u 07:59 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam te u vezi akumulatora,jer sam imao Exide,trajao je duže od garancije 2 meseca,a uredno održavan,kontakti,punjenje kako treba.Očigledno nema više nikakvo pravilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano juče u 12:09 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam dosta Exide agm baterija, nisam imao problema da su crkavale nakon isteka garancije. Aku voli kad se svaki dan vozi, desava se nešto tj ima proces praznjenja/punjenja, održava se kondicija. Najgore je kad se malo vozi tj više stoji pakiran no što se kotrlja na drumu. Skuteri samo zvižde.... možda je tu deo cake pored kvaliteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7940 Napisano juče u 15:31 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eto,da naučim nešto pod stare dane.Dare....hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...