MF 4186 Napisano April 14 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Okreneš ključ kao da otvaraš kofer, a ispod brave imaš crveno "dugme", njega stisneš pa ga skineš...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano April 14 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Rakhil je napisao: Jel se menja podloska na svakoj zameni ulja? Sent from my SM-S908B using Tapatalk Oem podlosku ne menjas gotovo nikad, bakarnu svaki put obavezno. Kod mene je ista podloska vec 75.000km, ulje menjam izmedju 6-10K, na satu je 82.300km. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano April 14 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @Wildserbiandobro dosao medju DCT lencuge. Bilo bi lepo napraviti jedan internacionalni Honda skup. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano April 14 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da pisem o nekim generalijama, prvi nek ide Dragancetov, NC je na par dana bio raketa i to mojom greskom. Uz B. Potok 180+kmh ko od sale je isao 5 bzinom, ubrzanje za 20% bolje lanco treba zamenit pozadi do diska lezaj ne da valja, idu oba napolje nosac lancanika ima veliki luft damper gume kaput sve sto je sa dampera pohabano.... to je zapravo ovo sve srediti viljusku/klizac ocistiti napred takodje lezaje pribaviti i zureza moz da pocne ovako se lezaju produzava vek trajanja tj kotrljanja nove dampere nemamo, vadim iz rinfuze + unutrasnja guma sec na meru bitno je anulirati luft jer taj luft skracuje radni vek upravo njemu E ovde dolazimo do zajeba tj greske..... Ponasanje NC koje je gore opisano se desavalo zbog greske moje, umesto zadnji lancanik da bude sa 39 zuba stavio od 43....masala, gde ima tu se i prosipa Nisam obratio paznju na set i dobrismo raketu od NC-a ali nemoz tako biti jer brzina nije realna i nece da se prebaci automatski u 6 brzinu + dize potrosnju ali zato fenomenalno ubrzava Ubrzo ga vratimo na fabricka podesavanja.... lancanik 39 zuba, kopca nova i lanac je skracen za 2 linka. Dragance je zamenio f vzduha i tom prilikom je primetio da je unutrasnjost kucista masTna. Odlazim da se bavim ventilima, amortima pa cu ujedno baciti pogled na odusak kuc.f.vazduha. masala dokle je puno crevce ispraznjeno, ventili sredjeni napakovan da moze upaliti, raditi, radnu temp. postici zanimam se prednjim tockom mora bit kao i sa zadnjim sredjeno, zasticeno jer ako nije sredjeno/zasticeno tu vrlo lako udje voda i onda bude belaj da se sija ko pasija 00 fabrika kaze 10W, Dragan kaze da mu se ne svidja kako radi napred probah pre rada i odluka pade na koktel 15W 400ml + ostatk 30W uboli smo za medalju prihvate srediti zastiti pa visak prebrisati nakon montaze amorta kad se stegne na spoju zabeli i tu vise voda ne moze proci Dragancetov Kotov, sledeci ide Srecko montirao je maglenci i radne led lampice koje treba povezati menjamo migavci za led + imaju poziciono svetlo, migavci trkaci...top je ispalo kako radi i izgleda kamere, alarm ..... Nastavice se...... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano April 14 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pih... taman se zavalio u fotelju,a ono nastavice se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano April 14 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nadjoh na verziji od 2021 onaj dzek za gadgete što imaju starije verzije. Zna li neko gde se nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano April 14 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pisano Janko u temi o tom modelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano April 14 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posto je vremena malo ostalo za taj dan krecem od manje bitnih stvari. stitnik hladnjaka Kad se samo setim pre jedno 6 godina kad sam sebi pravio stitnik hladnjaka kakva se prasina podigla. Dal je to pametno, dal ce imati hladjenje, nece imati hladjenje leti, ima nema sanse da stigne nesto gore posto je visoko hladnjak..... eto danas ga gotovo svaki NC ima. podsecanja radi isti stitnik danas dani brani Srecku je vec stigao bajk sa uticnicom u "gepeku" ovako nikad al bas nikad ne treba biti povezano rasturiti obe strane pa polako resavati jedno po jedno glavne maglenke ce se aktivirati preko prekidaca Plan je da se maglenci pale na zasebni prekidac. Dodatne male ledice, poziciono svetlo beli led u migavcima i crveni led takodje u migavcima pozadi da se pali nakon datog kontakta sa opcijom da segasi na prekidac koji je biti u bunkeru za kacigu. Kad se skine kontakt nista ne sme raditi bez obzira da li je ostalo ukljuceno na On na prekidacu. tako i bi.... male ledice i svetlo poziciono mocice da se gasi i pali nezavisno sto znaci da se mora praviti nova instalacija pozicione svetlo mora imati svoje napajanje leva mala ledica ne da radi, morace se zameniti provlacenje nazad Sad nazad izgleda lepse i bolje nego sto je bilo, poziciono svetlo i migavac vidi se odlicno preko dana. Svetli crveno na datom kontaktu, cim se da migavac gasi se poziciono svetlo i krece migavac raditi 'trkac" od unutrasnjeg dela ka spoljnom. Trebalo bi zameniti atumat migavca za led ali moze i ovako ostati jer migavci imaju u sebi elektronku koja dobro pega situaciju, nece raditi ubzano migavci vec normalno a na tabli ce se prikazivati kao da rade ubrzano spakovati na svoje mesto preci na alarm pa na kamere lepak nije dovoljan, mora se usrafiti instalacija sva mora tu doc obe kamere zakrenuti, sljakenzi bite pun klinac zica ka da Nista dirano nije prelazim konacno na prednje migavce nekad sad fino polino 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano April 14 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Citam sad nesto papire i gledam racune od servisa iz CH za ovo moje sokocalo. Tamo u Bernu su mu stalno sipali 10W50 ulje, i sto je cudno malte ne uvek neki drugi proizvodjac a servis isti Hondin ovlasceni. Motor je uvezen prosle godine i prethodni vlasnik je skoro radio servis negde u Mladenovcu gde su mu sipali Eneos 15w50 GP 4T ULTRA Enduro . Moje pitanje glasi: ,,Da'l da istacem ovo iz njega i sipam 10w30 /10w40? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano April 15 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Satelis said: Hvala Dr. Dare, veoma sam zadovoljan operacijom ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano April 15 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo 'sediste...' Malena kutija,deluje sumnjivo. Idioti poslali navlaku samo,a pise lepo da je sediste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano April 15 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Wildserbian je napisao: Citam sad nesto papire i gledam racune od servisa iz CH za ovo moje sokocalo. Tamo u Bernu su mu stalno sipali 10W50 ulje, i sto je cudno malte ne uvek neki drugi proizvodjac a servis isti Hondin ovlasceni. Motor je uvezen prosle godine i prethodni vlasnik je skoro radio servis negde u Mladenovcu gde su mu sipali Eneos 15w50 GP 4T ULTRA Enduro . Moje pitanje glasi: ,,Da'l da istacem ovo iz njega i sipam 10w30 /10w40? Ja bi ga izbacio i sipao 10w40+ novi filteri, vozio 1.000km i opet zamenio za istim sa oba filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano April 15 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ideja za one koji nemaju tregere u koferu pa im zenina kaciga skace tamo/amo i nervira vozaca Tregeri deciji, 50din kod kineza, metalni krajevi se skinu sa sve tri strane, dva duza zasrafimo pod granicnike, na treci napravimo kukicu kojom ce se kaciti na zicu koju smo fiksirali napred sa dva kratka srafica! Dizajn i boja tregera po zelji 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano April 15 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Novitet na Hondi! Cep osovine tocka, nista lepse danas nisam ugradio, bas volim kada stavim nesto sto sam bas zeleo, pa neka je i sitnica. Na semaforu, sa moje leve strane staje momak sa zutim tmax-om 560! Nov... Odmah sam video cep na osovini (kod mene ide sa leve, njemu je sa desne strane), razmisljam pasuje li?! Drugi semafor, opet on i ja, gledam, snimam... Malo ga pratim, staje, parkirava se covek. Koja rec o skuteru i kazem mu ja sta mi se svidja, probamo taman! Nema vise ovo nazad prijatelju, meni je vec jasno, jos da on prihvati Trazim da kupim odbija, nudim 1000 din, nudim 2000din... Smeje se momak, dade mi na poklon. Skinem "tmax" nalepnicu i evo gaaaaaaaaa 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano April 15 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam da vidim neke remape,power modifikacije da vidim da dal da kupujem ncSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano April 15 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To ce @Paljevina! Kad ga tjuniramo ima sto na sat da ide Salim se malo, to da sam hteo uzeo bih odmah jak motor, poenta ovoga je da se dzabe vozis, nije nesto eksplozivan ali u gradu bas uzivam! Agilan, pokretan, upravljiv, protinjem se kao skuterom! Kada malo oko komfora poradim bice top... Sve dalje se vozim bez da pauze pravim, nasao sam polozaj dobar (sedim blize napred). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimke1984 2 Napisano April 15 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nc700d Prijavi odgovor kao problematičan Poz druže nov sam na forumu. Jel može pretres honde nc700d? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano April 15 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitas, moci cu tamo posle 20-og sledeceg meseca... Ne zameri ali pre nikako, vec imam jednu integru koju ocekujem. Uzmi, kaze supruga, radi tudje.. Ne rasturaj vise svoj motor Komercijalno i profi ti radi Darko Satelis, a iz Bg je... Ja sam vise entuzijasta i zaljubljenik u motore, popravke ne radim (da jurim delove i tako to)... Da servisiram, proverim, podmazem, dotegnem, ulepsam... To mogu i za to imam uslove. Hvala na razumevanju, neka te gume drze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimke1984 2 Napisano April 15 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nc700d Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na brzom odgovoru. Neke sitnice su u pitanju a i ja sam entuzijast onako volim da učim nešto novo. Tipa provera lanca i lančanika i jedna stvar sa rezervoarom ne radi mi merač goriva pa da vidim ili čujem šta tu učiniti.Tako sam ga uzeo od prethodnog vlasnika a on se pravdao da ga uvezao iz Nl tako itd itd. Da stvar bude zanimljiva prošle nedelje sam šikno neku rupu i danas shvatio da sam iskrivio malo prednju felgu to ću pokušti rešiti već sutra. Ne gori svakako hvala što si podelio za majstora koji se baš razume u ove motocikle da se zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano April 16 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Honda na dijagnostici, sve perfekcija! Da me Branko nije za ruku uhvatio ne bih odoleo da kliknem "reset ecu" A bas me je vuklo da vidim sta ce biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano April 16 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, N.F.S. je napisao: Honda na dijagnostici, sve perfekcija! Da me Branko nije za ruku uhvatio ne bih odoleo da kliknem "reset ecu" A bas me je vuklo da vidim sta ce biti Кликни Нешо на то ресет дугме, па шта буде… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7997 Napisano April 16 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Možda oslobodi još neko konjče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano April 19 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo povlacim moj prethodni post i pisem ovaj . Ipaj je pao drugi NC, ovaj put manuelac . Onaj prethoni je pre konacne kupovine bio na pretresu i bilo je svasta nesto za zamenu pa sam odustao ipak. Ovaj je 2019 sa 17500km kupljen i odrzavan u Hondi. PS. Ugovor zakljucen i vise nema nazad 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano April 19 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano April 19 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...