wragg 1067 Napisano April 8, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto ovako sa sarafcigerom, ali prsnem bremsenreinigerom (cistac za kocnice) unutra. Od WD-a mi ostane masno pa moram cistiti. Sleti rucka bez problema a cistac ispari. Ista stvar i kad stavljam nove rucke: naprskam ih dobro cistacem i samo nabacim. Cistac ispari a one ostanu ko zavarene Promenio April 8, 2024 član wragg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano April 8, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan ja to radim sa medicinskim spricom i iglom. Lepo ubrizgaš vodu, sačekaš i samo lagano sklizne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano April 8, 2024 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2024 at 12:05 AM, DeusExMachina said: a drugom voda ulazi u sundjer i posle pranja nema voznje motora neko vreme ili vozis mokre guzice Ovo potpisujem. Ovako je kod mene. Nije ga pravio isti gospodin, ali je dizajn isti kao sto je postovao @DaliborBP Ludost. Jako neprijatno. I nije prakticno, nismo uvek u moto opremi, narocito mi koji NC vozimo po gradu do posla. Mokre pantalone. A ako je niza temperatura, jako je neprijatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2600 Napisano April 8, 2024 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, N.F.S. said: Ja sam, moram priznati razocaran tvrdocom, za 200 km bukvalno sam morao 5 pauza napraviti. Na modelu od 2021 je još neudobnije sedište. Ja nisam bio oduševljen tim kao tvojim, radovao se novom modelu misleći da će udobnost da bude bolja, ali sam dobio samo još tvrdje neudobnije sedište. Mada me nije mučilo kao tebe, pravio sam ture do Grčke u cugu bez velikih pauza. Isto tako da Slovačke, pauza mi bila samo da sipam gorivo i popijem kafu. I nisam imao nikakve bolove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1357 Napisano April 9, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu pomoć mogu biciklističke gaće! Provereno! Imaju taj latex uložak, iako tanak prilično popravi situaciju! Promenio April 9, 2024 član SaleKg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano April 9, 2024 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Posto na Africi imam nisko sediste da nize nemoze biti a malo je i mekse od daske ja koristim ove i stvarno dosta pomaze,bez njih moram posle sat,sat-ipo da stanem bar 5 min sa njim sam 300km za vikend vozio bez stajanja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima i dobru stranu ovaj model! 257km i upravo natocio 8.1L (od cepa do cepa).. Da ne poverujes, ovo nije ni u klasi 125tica. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano April 10, 2024 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Počinješ da nerviraš kolege koje su prodale svoje NC 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 61 Napisano April 10, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Ima i dobru stranu ovaj model! 257km i upravo natocio 8.1L (od cepa do cepa).. Da ne poverujes, ovo nije ni u klasi 125tica. Isto iskustvo - brutalno malo trosi Mislim, i moj auto je honda (civic) i isto je smesan potrosac, tako da potpuno ocekivano od honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Avantura! Kroz korito reke, nizbrdo sa agresivnim ABS-om Gde traktor tu i Honda ide! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10462 Napisano April 10, 2024 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A motor čist k'o da si ga helikopterom tu spustio! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo perem petrolejom ozdo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10462 Napisano April 10, 2024 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ovako čist odozdo može da bude samo @gebee&co-ov Bandit! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jos musavo! Perem da progleda, evo cedi se... Pa poodvijam, podmazem! Prosli smo kroz vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10437 Napisano April 10, 2024 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, bajker71 je napisao: Mislio sam da ovako čist odozdo može da bude samo @gebee&co-ov Bandit! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Spoljna cistoca je trecina posla i cetvrtina radnog stanja 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17388 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 5144 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio ubedjen da si uzeo CBF1000, kakva je ono bila mosha slika sa tim motorom? Cestitke na kupovini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je motor mog prijatelja, vozio ga jedan dan dok ovaj ne signe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije od pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 10, 2024 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vazdušni radi ali je skup. Mada, jeftiniji od prerade sedišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11288 Napisano April 10, 2024 Ne silazi, 2288 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pricate za ovaj gel pod dupe?sta je bolje od njega i gde da nadjem?Imam ovakav i dupe mi trne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam negde i airhawk, da se setim kome sam ga dao i probam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 422 Napisano April 11, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Na predhodnom motoru sam imao ovo: Ali se mnogo "mrdalo" ispod guzice ...tako da sam ispumpao dušek na 1/3 i ubacio debeli sunđer ...tek tada mi je bilo prihvatljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 593 Napisano April 11, 2024 Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam po preporuci nekoliko drugara otišao do Saleta iz Borče, drugari kojima je ubacio sunđer ispod sedišta i vratio u originalno stanje su jako zadovoljni, kao i ja, a materijal i ruke su koštale 10 evra. Čak je meni stavio isprva manji komad, manje debljine pa sam otišao posle nekog vremena da stavi još toliko, Sale nije hteo da naplati, kaže platio si prošli put pa sam ga još toliko i častio jer je kod svih nas urađeno pedantno i funkcionalno i baš smo zadovoljni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 11, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari... Meni je ogadilo voznju ovo sediste, isao sam do Sokobanje (idem svake nedelje vise puta) i ovo je prvi motor zbog kojeg smo morali da stajemo i odmaramo. Vrv cu ga zameniti za nesto drugo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...