Savamalac 144 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, RankoBg87 je napisao: Ima al 360 eura gornji deo I vredi svaku paru, kako na desnoj, tako i na levoj strani. Proverio. Promenio Jun 2, 2023 član Savamalac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledao sam i na kraju ce tako i biti, sledeci mesec cu lepo da uradim i valjda biti miran. Hvala svima. Prelistao sam da nadjem o kres baru sto Dare rece, zovem ovih dana Sebu da vidim na koliko se zakazuje. Naleteo na jedan od Daretovih servisa i pomenu antifriz pa se nesto setih. Da li motori trose antifriz ili ulje, da li trebam da obracam paznju oko toga?. Promenio Jun 2, 2023 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jun 2, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, RankoBg87 je napisao: Da li motori trose antifriz ili ulje, da li trebam da obracam paznju oko toga?. Ako se bajk normalno vozi nivo ulja nemas sta gledati. Sipas 3.5L i gas narednih 8 - 10Kkm. Treba praktikovati neke stvari. Recimo svaki put kad radis zamenu ulja u motoru, obavezno bacis pogled na antifriz, koc. plocice/disk, pritisak u gumama (1 u mesec dana), stanje oko termo grupe dal je sve suvo. Zatim, sa pocetka sezone proveris stanje baterije, punjenje. Zatim, na svake 2 godine menjas koc. tecnost, na svake 4 godine antifriz. Sistem vrtis u krug i ima da traje ohooo jos dva NC-a odradih...napali me samo tako jedan je od nasega clana Nese (chika_dzimi ako nisam zajebo nik) turio je zastitu na ekran koja plavu boju daje ovde se mozda ne vidi tako dobro kao uzivo jednu zamenio drugu dolio ondak dolazi moze ovako, takodjer se moze zakrenuti za kontra egekat u alumunijum obavezno mast staviti, prsnuti i stegnuti na 22Nm od kablaze sve ide Ok sem sajle kvacila, ona se nikako ne moze uklopiti oem putanja kud ide mora se promeniti da ne bi bila napeta ko struna raskaciti gore, dole odviti sraf bocne plastike, povuci da izadje iz zabica zavuci ruku i osloboditi sajlu od rama, drzi je stelujuca pvc vezica izvuci sajlu ispod fara, crvenu putanju prebaciti na zelenu zakaciti, vratiti sve kako je bilo i to je toj lanco se oteglo za jedan krug delovi kormana u kutica pa u kufer .... djob dan Drugi je Stevanov koji ima muku sa menjacem, glavi 2-3 tj vise 3-2....ondak ide gasenje, cekanje da se ohladi ne bi li opet proradio al na kratko.... tesko ga je dovezao. bacih pogled u krug na stanje .... nije dobro, fali mu mnogo paznje nesto je montano oko instalacije, ima grejace koji ne rade, maglenci je nekad imao migavci rade bez datog kontakta mnogo toga treba uraditi ne bi li bio dobrog stanja, fokus mi je menjac prvo se krece od bakterije Sa baterijom je sve u redu, bajk lako ulazi u D za razliku od N .... bas tesko ide, kasni skoro 2 sec. sto znaci da se el. motor muci. isti ide dole na sredjivanje oprati kad je vec u butiku resetovati Na kraju porbati .... malac salta kako treba, probati prvo D-N, zatim voziti u D pa u S modu jer nekad nece da ispolji problem u S modu vec samo u D zbog cesceg saltanja. Odjavljujem se sa teme .... preterah sa pisanjem 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaaaa, nov je tako da nema problema al svakako cu gledati da li mu sta fali. Koji je posao oko podizaca kormana? , najviše bi voleo da mi ti ugradis da nesto ne bi izlomio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jun 5, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis i ja se prijavljujem za rerutiranje sajle kvačila I plastike su mi malo off, kao da žabice nisu legle kako treba. Ili Honda ili čika Rajko, dan za danom su radili na njemu. Da li neko ima bolji predlog kako da ponesem stativ na snimanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Jun 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Skittles je napisao: Da li neko ima bolji predlog kako da ponesem stativ na snimanje? Pogledaj neku futrolu za štapove za pecanje, što ide na leđa. Ja ih imam nekoliko, raznih dimenzija i dezena. Promenio Jun 5, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 6. 2023. at 8:05, RankoBg87 je napisao: Koji je posao oko podizaca kormana? , najviše bi voleo da mi ti ugradis da nesto ne bi izlomio Pre 3 sati, Skittles je napisao: @Satelis i ja se prijavljujem za rerutiranje sajle kvačila Momci ovo možete sami odraditi laca, nikakva nauka + imate slike i opis.... kud ces bolje. Pripazite samo na prekidač kvacila, eto tu možda napravite zajeb u smislu da ga ne slomite kad polugu skidate/vracate, ostalo je malo gimnastika čučni ustani i to je to. Plastike ne novom NC su dosta loseg kvaliteta u poredjenju sa prethodnom generacijom + debilno kacenje bocne plastike u skroz donjoj zoni. Onaj patrljak koji udje dole lako se slomi ako se pogresno krene skidati, tanak do bola, posle zjapi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imamo dva komada pa ce da vezbamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jun 5, 2023 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Imate i ovo dosta povoljnije od Sebe(260e) a kvalitet je odlican. Engine Guard Set for Honda NC 750 X / 700 X 12-20 upper and lower part crash bars ✓ Buy now! WWW.MOTEA.COM Motorcycle engine guard set with upper and lower crash bars as optimal protection for rider and motorbike in case of falls Prevent or reduce reliable damages to the engine and can... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da pravim pa kad bude, ne mogu vise da cimam bilo koga da mi to juri i donosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bas izgleda taj dvodelni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Jun 5, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2023 at 10:29 AM, Skittles said: Ne ide skroz do dna, ide dokle može da je ravno dno. Toliko mi je i bilo taman za visinu objektiva, a ispod mi stoje neke sitnice za sam motor koje ne vadim nikad. Može da se naruči opet, može i da se menja ako ti ne trebaju pregrade ili drugačije pregrade ili manje sunđera itd. Koštala je 4.000 RSD. Kucaj Torbe za instrumente Black Box na FB / IG, u Novom Sadu su. Torba naručena i plaćena 40eur. Izrada do 7 dana. Stavit će je na bus za Mostar koji svako večer polazi iz NS. Puno hvala za info. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav s juga Istre! U 4 godine napravih 50 800 km, bez ikakvih incidenata i kvarova. IMG-20230527-114518 hosted at ImgBB IBB.CO Image IMG-20230527-114518 hosted in ImgBB Tvornički ugrađene gume mijenjao na 17.000 i stavio Michelin Road 4, a na 35.000 stavio Michelin Road 6. Na 25.000 km stavio novi lanac i lančanik . D.I.D. - zlatni. DID Chain & Sprocket Kit HO-376080+2 for Honda NC750X 14-15 DCT in Chain & Sprocket Kit WWW.CARPIMOTO.IT Akumulator mijenjao na 25.000 i na 48.000. Pitanje, da li netko ima iskustva s kupovanjem preko www.carpimoto.it 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao moj kolega sa tog sajta svašta za X-adv, doduše na Nemačku, za Srbiju bude skuplja poštarina dosta. Problema bez.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jun 5, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, redonaldo said: Pozdrav s juga Istre! U 4 godine napravih 50 800 km, bez ikakvih incidenata i kvarova. IMG-20230527-114518 hosted at ImgBB IBB.CO Image IMG-20230527-114518 hosted in ImgBB Tvornički ugrađene gume mijenjao na 17.000 i stavio Michelin Road 4, a na 35.000 stavio Michelin Road 6. Na 25.000 km stavio novi lanac i lančanik . D.I.D. - zlatni. DID Chain & Sprocket Kit HO-376080+2 for Honda NC750X 14-15 DCT in Chain & Sprocket Kit WWW.CARPIMOTO.IT Akumulator mijenjao na 25.000 i na 48.000. Pitanje, da li netko ima iskustva s kupovanjem preko www.carpimoto.it Imam ja, sve do 50eur se isplati i stize za par dana. Uzeo sam pločice i koštale sa DHL ukupno 40eur, Brembo. Jedan se kolega zaneo i porucio prednje, zadnje i filter ulja, odraše ga dodatnih 70eur za carinu, pdv i usluge. Znaci samo do 50 sa postarinom za SRB. Za Hrvatsku nemas limita. Promenio Jun 5, 2023 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama za carpimoto.it. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih maglenke i sada gledam uputstvo. Gde ja, da prostite, da turim ovo ACC+? @Satelis ako neko zna to si ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Jun 7, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na plus kontakta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na plus sa braveSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Preteče me gosn RajkoSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4184 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Druže moj, ako tebi to nije najjasnije iz uputstva, turi ti to, da izviniš, majstoru u ruke...Da ne bude zabune, pričamo o maglenkama Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno je da je to + kontakta, ali gde da nadjem plus kontakta? Pretpostavljam da treban da skinem bocnu stranu i dodjem do konektora, ali, rekoh, da proverim sa vama, pre nego sto raskupusam pola motora I da li onda da uzmem zenski konektor, nalemim na ovu zičku i ustekam ili ima neki drugi nacin: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jun 7, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis to je ovaj konektor, ako ne gresim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Kursulla je napisao: @Satelis to je ovaj konektor, ako ne gresim: Taj je fabrički predvidjen za usb punjač ali verovatno može i za drugo po potrebi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...