Skittles 5169 Napisano Jun 5, 2023 Nemanja Stojanović, 1558 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis i ja se prijavljujem za rerutiranje sajle kvačila I plastike su mi malo off, kao da žabice nisu legle kako treba. Ili Honda ili čika Rajko, dan za danom su radili na njemu. Da li neko ima bolji predlog kako da ponesem stativ na snimanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5448 Napisano Jun 5, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 4054 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Skittles je napisao: Da li neko ima bolji predlog kako da ponesem stativ na snimanje? Pogledaj neku futrolu za štapove za pecanje, što ide na leđa. Ja ih imam nekoliko, raznih dimenzija i dezena. Promenio Jun 5, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16466 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9441 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 6. 2023. at 8:05, RankoBg87 je napisao: Koji je posao oko podizaca kormana? , najviše bi voleo da mi ti ugradis da nesto ne bi izlomio Pre 3 sati, Skittles je napisao: @Satelis i ja se prijavljujem za rerutiranje sajle kvačila Momci ovo možete sami odraditi laca, nikakva nauka + imate slike i opis.... kud ces bolje. Pripazite samo na prekidač kvacila, eto tu možda napravite zajeb u smislu da ga ne slomite kad polugu skidate/vracate, ostalo je malo gimnastika čučni ustani i to je to. Plastike ne novom NC su dosta loseg kvaliteta u poredjenju sa prethodnom generacijom + debilno kacenje bocne plastike u skroz donjoj zoni. Onaj patrljak koji udje dole lako se slomi ako se pogresno krene skidati, tanak do bola, posle zjapi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3785 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 2131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imamo dva komada pa ce da vezbamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1253 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Imate i ovo dosta povoljnije od Sebe(260e) a kvalitet je odlican. Engine Guard Set for Honda NC 750 X / 700 X 12-20 upper and lower part crash bars ✓ Buy now! WWW.MOTEA.COM Motorcycle engine guard set with upper and lower crash bars as optimal protection for rider and motorbike in case of falls Prevent or reduce reliable damages to the engine and can... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3785 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 2131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da pravim pa kad bude, ne mogu vise da cimam bilo koga da mi to juri i donosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 366 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1097 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bas izgleda taj dvodelni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 313 Napisano Jun 5, 2023 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2023 at 10:29 AM, Skittles said: Ne ide skroz do dna, ide dokle može da je ravno dno. Toliko mi je i bilo taman za visinu objektiva, a ispod mi stoje neke sitnice za sam motor koje ne vadim nikad. Može da se naruči opet, može i da se menja ako ti ne trebaju pregrade ili drugačije pregrade ili manje sunđera itd. Koštala je 4.000 RSD. Kucaj Torbe za instrumente Black Box na FB / IG, u Novom Sadu su. Torba naručena i plaćena 40eur. Izrada do 7 dana. Stavit će je na bus za Mostar koji svako večer polazi iz NS. Puno hvala za info. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav s juga Istre! U 4 godine napravih 50 800 km, bez ikakvih incidenata i kvarova. IMG-20230527-114518 hosted at ImgBB IBB.CO Image IMG-20230527-114518 hosted in ImgBB Tvornički ugrađene gume mijenjao na 17.000 i stavio Michelin Road 4, a na 35.000 stavio Michelin Road 6. Na 25.000 km stavio novi lanac i lančanik . D.I.D. - zlatni. DID Chain & Sprocket Kit HO-376080+2 for Honda NC750X 14-15 DCT in Chain & Sprocket Kit WWW.CARPIMOTO.IT Akumulator mijenjao na 25.000 i na 48.000. Pitanje, da li netko ima iskustva s kupovanjem preko www.carpimoto.it 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3181 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao moj kolega sa tog sajta svašta za X-adv, doduše na Nemačku, za Srbiju bude skuplja poštarina dosta. Problema bez.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 684 Napisano Jun 5, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 493 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, redonaldo said: Pozdrav s juga Istre! U 4 godine napravih 50 800 km, bez ikakvih incidenata i kvarova. IMG-20230527-114518 hosted at ImgBB IBB.CO Image IMG-20230527-114518 hosted in ImgBB Tvornički ugrađene gume mijenjao na 17.000 i stavio Michelin Road 4, a na 35.000 stavio Michelin Road 6. Na 25.000 km stavio novi lanac i lančanik . D.I.D. - zlatni. DID Chain & Sprocket Kit HO-376080+2 for Honda NC750X 14-15 DCT in Chain & Sprocket Kit WWW.CARPIMOTO.IT Akumulator mijenjao na 25.000 i na 48.000. Pitanje, da li netko ima iskustva s kupovanjem preko www.carpimoto.it Imam ja, sve do 50eur se isplati i stize za par dana. Uzeo sam pločice i koštale sa DHL ukupno 40eur, Brembo. Jedan se kolega zaneo i porucio prednje, zadnje i filter ulja, odraše ga dodatnih 70eur za carinu, pdv i usluge. Znaci samo do 50 sa postarinom za SRB. Za Hrvatsku nemas limita. Promenio Jun 5, 2023 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama za carpimoto.it. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 359 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih maglenke i sada gledam uputstvo. Gde ja, da prostite, da turim ovo ACC+? @Satelis ako neko zna to si ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6296 Napisano Jun 7, 2023 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na plus kontakta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1863 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na plus sa braveSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1863 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Preteče me gosn RajkoSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4457 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Druže moj, ako tebi to nije najjasnije iz uputstva, turi ti to, da izviniš, majstoru u ruke...Da ne bude zabune, pričamo o maglenkama Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 359 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno je da je to + kontakta, ali gde da nadjem plus kontakta? Pretpostavljam da treban da skinem bocnu stranu i dodjem do konektora, ali, rekoh, da proverim sa vama, pre nego sto raskupusam pola motora I da li onda da uzmem zenski konektor, nalemim na ovu zičku i ustekam ili ima neki drugi nacin: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16466 Napisano Jun 7, 2023 Integrisan, 9441 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 359 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis to je ovaj konektor, ako ne gresim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1419 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 312 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Kursulla je napisao: @Satelis to je ovaj konektor, ako ne gresim: Taj je fabrički predvidjen za usb punjač ali verovatno može i za drugo po potrebi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3785 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 2131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ispustio sam neki dan motor na desnu stranu, bukvalno sam ga spustio, ne znam sta sam uradio Slajder sto sam stavio na izduv je odradio posao, pozadi se naslonio na njega, napred nista, tacku nema, tako da je ovo bilo za srecu Koje ste uzimali nosace za kofere? , plan mi je da uzmem LS2 45l, na slici je Kappa. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 366 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1097 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bi mu legao taj sa slike... Nisam znao da LS2 pravi kofere.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3785 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 2131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi i jeftiniji je LS2 Moram naci neke nosace, GP pravi neki od aluminijuma, lepo deluje. Kofer LS2 ALU niklovani 45L MOTOBIKESHOP.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 366 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1097 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda...a i cena je sasvim korektna...pritom dolazi j kompletu sa plocom.. Mislim da moze da se montira na bilo koji nosac...givi/kappa, shad, oem, seba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...