Satelis 15872 Napisano Avgust 4, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Limeni67 je napisao: @Satelis može da kaže da li je ispravno i možda jedino neko takav kao on da mu se povjeri da uradi - inače ne znam. Jedno je dodatna oprema a sasvim drugo je igranje inžinjera. Normalno da je tvrdji kad su strucnjaci skratili teleskope tj hod amorta iz njima znanih razloga. Sto je kraci, to ima manje mogucnosti za igranje. Sa druge strane ne moze se ocekivati od NC-a bog zna sta da bude na oslanjanju jer novci diktiraju koliko ce muzike biti ali opet, ima prostora da se fino poboljsa. Siroka je lepeza mogucnosti dorade, od par stotina evra pa do par hiljada ..... ko sta voli nek izvoli. Pisao sam na predhodnoj strani da sam radio nekoliko NC-ova u oem varijanti, probao, vozio..... nema trika da bi mogao voziti tako, odvikao sam se skroz na skroz. Ovo je pametno kupiti, ugraditi i igrati se sa stelanjem .... verujem da s eza te novce moze dosta dobiti Buy YSS FORK UPGRADE KIT Various models | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Buy YSS FORK UPGRADE KIT Various models at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li nc da transportujem na centralnoj nogari/nosacu ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan najbolje na točkovima i sopstveni pogon! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 5, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Kursulla said: Drugari, da li nc da transportujem na centralnoj nogari/nosacu ili ne? Koliko sam ja shvatio iz par postova ljudi, to se nikako NE preporučuje! Sigurnije je da bude na ćopi, koja jeste slaba tačka ali bolje za prevoziti. Znači oslanjanje u 3 tačke, u brzinu ili podići ručnu i vezivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Kursulla said: Sve receno stoji!!! Jedino što nisam razmisljao da malo spustim pritisak u gumama. Danas sam "omekanio" zadnji amortizer. Bio je na 7, spustio sam na 3-4. I razlika je osetna. Mislim, nije osetna kada vozim dobrim putevima, ali sobzirom da sam isao od Smedereva preko Pozarevca ka Golupcu....itekako osetna Inace, ono tamo nisu putevi..ne znam kako se ono kategorise... P.S.: Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Kako bio na 7? Uhhh Manual kaže da je fabricki postavljen na 3. Da nije neko drndao samozvan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Avgust 9, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod mene fabrički 3 na obe Integre. Pominjao mi je poznanik da je put do Smedereva ali preko PA (od BGD) nov i da je dobar. Sent from my SM-G981B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 9, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički je uvek na pola. Put do Smedereva je daleko lepši preko Grocke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Avgust 10, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj preko Pančeva, od Kovina je zlo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Avgust 10, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2022 at 11:41 PM, Bane V said: Drugari, Vozim Integru 2016to ( LED model sa 3 Moda Sport voznje ) vec 13.000 i danas sam pazario od drjgara Integru 2020to godiste. Vidim jedino traction control je tu novost. Da li ima jos neka razlika u ovim modelima..software, netgo oko dct mozda, ubrzanje itd itd ... ??? I sada moja bela Inegra ide na prodaju koja je isto u jako jako dobrom stanju, ako nekoga zanima evo linka. Honda Integra NC750D WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Integra NC750D, 2017. godište, Scooter, vozilo prešlo 21250 km, Beograd. Cena 7.750 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my SM-G981B using Tapatalk Integra je i dalje na prodaju sa dosta spustenom cenom jer se blizi kraj sezone - tu se svakako gubi lova i ne zaradjuje se pa ako se nekome svidja nek se javi - registrovana sad pocetkom juna i dosta dosta dobro ocuvan motor, bez sale. Uradjen i servis. Evo oglasa : Honda Integra NC750D WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Integra NC750D, 2016. godište, Scooter, vozilo prešlo 21830 km, Beograd. Cena 6.850 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Avgust 10, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Jel se neko vozio skoro dobrim asfaltom po planinama? Mislio sam Golija možda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 200 Napisano Avgust 10, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio prosle godine u ovo vreme. Od Ivanjice kad se prodje Medjurecje i krene da se penje na Goliju bila je deonica od jedno 5km tucanika. Ali kad to prodjes i popnes se na Goliju krece spektakl od prirode i uzivanja u voznji. Gore je asfalt odlican. Preporuka je da se vozi do Odvracnice pa se spustis u Novi Pazar na cevape kod Jonuza. Promenio Avgust 10, 2022 član bbocko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Avgust 12, 2022 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili da dodjes magistralom do Raske, pa onda odatle na Odvracenicu, pa odatle u Ivanjicu. Imas na Odvracenici prodavnica, pa kafana pored. Znaju je svi kao kafana kod Milojice. Tu pojedes cevape i isto ti kao da si bio u Pazaru, pazarski je cevap 100% i odlican je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 14, 2022 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V-Strom 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki V-Strom 650, 2020. godište, Touring, vozilo prešlo 12170 km, Zemun. Cena 8.500 € - Motori - Polovni Automobili Drugar prodaje. Motor je kod mene, pa ako je neko zainteresovan, tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Avgust 14, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa stavi na oglase ili u temu za S Strom, a ne u temu NCa...Mislim da ce tako bolje proci, a i ova tema sve više ide u pravcu nečeg drugog, a sve manje se piše o NCu (mislim generalno, ne mislim na ovaj oglas)Inače prelep Stromić skroz Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 14, 2022 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, MF je napisao: Pa stavi na oglase ili u temu za S Strom, a ne u temu NCa... Mislim da ce tako bolje proci, a i ova tema sve više ide u pravcu nečeg drugog, a sve manje se piše o NCu (mislim generalno, ne mislim na ovaj oglas) Inače prelep Stromić skroz Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Staviće drugar iz ekipe i na temu Stroma. Nisam imao nameru da remetim temu ili vređam bilo koga, već reko znate me ovde pa da postavim. Izvinjavam se svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Avgust 14, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A daleko od toga da vređaš nekoga, samo sam mislio da je veća verovatnoća da ce neko da pogleda Stroma u temi koja je namenjena za Suzuki VStrom...vidim da je i ta tema veoma popularna i aktivna...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Dingospo 7 Napisano Avgust 14, 2022 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 30.6.2022. at 17:40, Savamalac je napisao: Nemam pojma, bio je na motoru kada sam ga kupio. Kineski za 10evr, kupljen na Aliju. Dokazano los. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 12.8.2022. at 8:46, muljaz je napisao: Ili da dodjes magistralom do Raske, pa onda odatle na Odvracenicu, pa odatle u Ivanjicu. Imas na Odvracenici prodavnica, pa kafana pored. Znaju je svi kao kafana kod Milojice. Tu pojedes cevape i isto ti kao da si bio u Pazaru, pazarski je cevap 100% i odlican je. A kada se već priča o tom kraju, ove godine sam prošao fenomenalnu rutu na putu za CG. Kreneš ka Raški, pa u Ušću skreneš za Studenicu i Mlanču (sve asfalt, sjajna priroda). Izlaziš u Ivanjicu, pa kreneš ka Sjenici i negde na pola puta, na Javoru, skreneš desno ka Novoj Varoši. Naravno, ne tamo gde te navigacija podrazumevano vodi jer nekih 5km posle toga (Spomen-obeležje na Javoru) postoji uzani asfaltni put kroz predele koji izgledaju kao... ne znam, Škotska. Stvarno sam bio opčinjen, ostao sam tamo preko sat vremena iako sam bio u stisci sa vremenom. Na kraju se prelazi preko brane Uvac sa par lepih vidikovaca i silazi se u N. Varoš. Promenio Avgust 15, 2022 član .milke. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si kod Studenice skrenuti desno ka etno selu na palačinke od heljdinog brašna. Put koji si vozio je prelep, naročito onaj deo gde je mala crkva sa leve strane. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan @.milke. Vozio sam se baš tuda prošli vikend, fenomenalno! Nadam se da si svratio na vidikovac sa kog se pruža prelep pogled na jezero. Promenio Avgust 15, 2022 član Scholesy198 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, .milke. said: A kada se već priča o tom kraju, ove godine sam prošao fenomenalnu rutu na putu za CG. Kreneš ka Raški, pa u Ušću skreneš za Studenicu i Mlanču (sve asfalt, sjajna priroda). Izlaziš u Ivanjicu, pa kreneš ka Sjenici i negde na pola puta, na Javoru, skreneš desno ka Novoj Varoši. Naravno, ne tamo gde te navigacija podrazumevano vodi jer nekih 5km posle toga (Spomen-obeležje na Javoru) postoji uzani asfaltni put kroz predele koji izgledaju kao... ne znam, Škotska. Stvarno sam bio opčinjen, ostao sam tamo preko sat vremena iako sam bio u stisci sa vremenom. Na kraju se prelazi preko brane Uvac sa par lepih vidikovaca i silazi se u N. Varoš. Jesmo li tuda prosli ili preko Kokinog Broda pre par godina kada smo se vracali preko Ivanjice pa sam spavao kraj puta citava 4 minuta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Avgust 22, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ko skoro kupovao akumulator i šta preporucujete? YTZ14S Verovatno isti ide za NC i Integru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Exide zamenio fabrički Yuasa pre 2 meseca i to preventivno jer je već 3 godine prošlo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 22, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Exide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Avgust 22, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje imam fabrički aku Yuasa. NC je 2016 god. ali razmišljam o zameni pre zime.. Koja oznaka Exide akumulatora je za naše motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...