Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000L

Treba biti covek.... to je nekad za neke mnogo.....

Mislim da sam vec negde pisao o situaciji kad je majstor popravljao coveku kola koja je posle druge neuspele popravke kupio....

Kriminalac, mafijas, robijas, nazovi kako hoces ali taj, na kraju, budala nije ispao.......

Promenio član lestra
  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Meni je drugar ovde u Ivanjici radio 2-3 sedista od skutera za 3000-4000 din. Ako ne vezete ona sranja, a sedita kostaju po 80+ evra za mene je to sisanje klasicno. 

• Svrati ponekad, 324 postova
  • Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT

Montirao sam nove fuzastere, sjajan komad opreme. Ovako kompletni malo spuštaju nogu, možda jedan cm. Dobio bi dodatna dva ako skinem gumu koja je masivna i debela, ali mi to nije to za sada. Ako bude trebalo skinuću u nekom momentu. Ali, osećaj kad stavim nogu i pogotovo kad pritiskam zadnju kočnicu, neprocenjivo. Jesu skupi kao otrov, ali vrede.

Desni.jpg

Levi.jpg

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

Ponovio se i ja. Tacnije nadogradio.

Munja nebeska! Bukvalno gledas kako kazaljka pici i za oko 10-15s digne za jedan podeok tj. 0.20bar-a. 

Nije najmanji na svetu, ali je pristojno mali kompresor. Nema potrebe, ali iz zezanja mozda nesto izmajmunisem pa ga rasturim i ostavim samo osnovne komponente bez kucista :Joska:

Preporuka od mene

IMG_20210419_170459.jpg

IMG-0fa008fbadf405d168aeeaf026c1db4c-V.jpg

IMG-d4416b7e9210631724145af95961d36e-V.jpg

• Sviđa mi se 4

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

@Satelis - auh buraz , nisam ispratio teme sa sedistem i auspuhom , ali tebe bas hoce  ;)

ja znam jednog majstora , radio mi svojevremeno ECU na nekom motoru , tacnije resavao pizdarije sa zicama... taj moped se i danas tera , kako da ne naletis na nekog takvog jbm  misa ...hhaha..

salu na stranu , na prstima jedne ruke mozes prebrojati majstore koji su ok... 

svakako , ovo im je losa reklama 

• Sviđa mi se 1

16561736567c-1920x1080.jpg
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Honda NC 750 S, 2016. godište, Naked, vozilo...

Jeste 750 S, ali reko da postavim ipak jer znam čoveka, iz mog kluba je. Čovek je pedantan, pazi na motor, a prodaje jer bi uzeo X.

Promenio član Justicije

• Slow rider, 939 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

Kako vam se čini ovaj nosač navigacije za NC model 2016+

20210421-202950.jpg

20210421-203644.jpg

20210421-203812.jpg

20210421-202608.jpg

20210421-204408.jpg

Promenio član Yanco
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 359 postova
  • Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100

Ja gledam takav, eno ga na KP za 50€, a u Motolendu 3.800 rsd...samo ne znam da li ima za NCa...
@Ferty_ gde bi ga ti uzeo?

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

pre 7 minuta, Yanco je napisao:

Kako vam se čini ovaj nosač navigacije za NC model 2016+

Jesi ga već uzeo ili tek razmišljaš pa pitaš za mišljenje?

Meni je to sve isto, malo se razlikuju u detaljima, ali realno, svi se kače na šrafove vizira i lepo se uklapaju iznad displeja, a nadasve čine posao.

Ja imam ovaj, ali nema tu neke razlike.

• Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

Nisam kupio, napravio sam prvi primerak. Pa vas pitam ko je zainteresovan za ovakav?

• Sviđa mi se 2

pre 50 minuta, Yanco je napisao:

Nisam kupio, napravio sam prvi primerak. Pa vas pitam ko je zainteresovan za ovakav?

Kapa dole, lep rad. Čini mi se precizno isavijan flah, kao iz alata. Pretpostavljam da radiš ručno, da nisi pravio alat jer i da svi u regionu kupe od tebe, bojim se da nije dovoljno da se opravda ulaganje u alate.

• Hvala 1

Crni lim, a šipka je plastična.

Prvi primerak je izašao preko 2000din, ali kontam da na nekoliko komada ispadne jeftinije. Ovaj prvi sam u jednom primerku laserski rezao i plastificirao, zato je izašlo skuplje.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer

Ja bih uzeo nosač za Integru, ako budeš pravio i ako bude zainteresovanih... Mislim da promer rupa na viziru nije isti, pa ako ti nije cimanje, računaj jedan za mene... :jee1:

Pre 6 sati, Mirko015 je napisao:

Ja bih uzeo nosač za Integru, ako budeš pravio i ako bude zainteresovanih... Mislim da promer rupa na viziru nije isti, pa ako ti nije cimanje, računaj jedan za mene... :jee1:

Nije to baš tako prosto... prvo mi treba motor da bih napravio model od kartona. Onda to nacrtam u Corelu. Onda šaljem na lasersko sečenje. I ne ispadne iz prve dobro, mora da se doradi nešto, malo promeni. Onda opet šaljem na sečenje. Tek da može da bude ok. Ali je problem što ja ne znam nikog iz KG ko ima Integru :)

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Honda NC750X

Ja sam zainteresovan, hteo sam iz motolenda ali nemaju na stanju

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MF

@dojcha

Dvoje za sad. Aj da sacekamo ako bude hteo još neko, jer kao što rekoh, da ne idem za samo dva komada

• Svrati ponekad, 422 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT
Pre 1 sat, Yanco je napisao:

@MF

@dojcha

Dvoje za sad. Aj da sacekamo ako bude hteo još neko, jer kao što rekoh, da ne idem za samo dva komada

Računaj i mene, više bi mi odgovarala navigacija iznad table da manje skrećem pogled sa puta ispred sebe.

Mada je, sa druge strane, meni korisnije kada je telefon u vertikalnom položaju jer mi je potrebno da mi prikaže što više puta na koji nailazim, a ne levo i desno od mene.  Ali bezbednost na prvom mestu.  :D

Pre 9 sati, .milke. je napisao:

Računaj i mene, više bi mi odgovarala navigacija iznad table da manje skrećem pogled sa puta ispred sebe.

Mada je, sa druge strane, meni korisnije kada je telefon u vertikalnom položaju jer mi je potrebno da mi prikaže što više puta na koji nailazim, a ne levo i desno od mene.  Ali bezbednost na prvom mestu.  :D

I ja volim da telefon stoji uspravno i pokazuje "dubinu" puta preda mnom pa sam ga montirao na levu stranu nosača. Na levoj strani su manje bitne info na displeju, bord kompjuter, a i to bez problema vidiš ako malo pomeriš glavu u desno što ja baš retko činim. Tu mi je najvažnija info koliko je preostalo kad se uđe rezervu, a to baš i ne dozvoljavam, tako da je bezbednost maksimalna.

Na fotografiji sam jako prišao nosaču da bolje snimim pa se možda dobija utisak da je pokriveno pola displeja. Nije tako u stvarnosti.

20210425_081213.jpg

20210425_081314.jpg

Promenio član Justicije

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: NC750D

Drugari pitanje - sta vam se pokazalo ok i sta predlazete da uzmem za mazanje/zastitu plastike i gume na rucicama i na centralnoj konzoli..npr Ima zilion proizvoda,pa me zanima vase misljenje. Thnx !

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja