Satelis 16295 Napisano Octobar 18, 2019 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi moglo Skoknemo do PA na bureci ako imate vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Octobar 18, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može, samo recite vreme pa da se uklopim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16295 Napisano Octobar 18, 2019 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mora bude jutro, ne pre 9 a ni posle 11h jer posle tesko da ce bidne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Octobar 18, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vidim gde ću sa detetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Octobar 18, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja se verovatno vraćam ujutro u ponedeljak, ako budem sposoban javljam se. Javite šta dogovorite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Octobar 20, 2019 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem oko paljenja na mojoj Hondi.Moj nc 750 x star je dve godine i prešao 13 hiljada.U zadnje vreme teško pali kada je hladan.Potrebno je verglati nekoliko puta.Posle pali odmah.Jel još neko ima takav problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16295 Napisano Octobar 20, 2019 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije te zeza akumulator tj napon istog. Uzmi kvalitetne kablove za paljenje, prespoj sa akumulatorom od automobila i pali motor. Ako upali normalno, moraces zameniti akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13467 Napisano Octobar 20, 2019 Ne silazi, 7552 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To za kvalitetne kablove... Kineski, debela izolacija kao prst, unutra ništa. Ne vrede pet para... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16295 Napisano Octobar 21, 2019 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Akcenat je na kvalitetne jer sam imao prilike gledati kako dva coeka pokusavaju da upale automobil..... uspeli su u pokusaju al ne automobil, skoro da se kabal zapalio. Kablove za paljenje je najbolje sam napraviti, nije skupo, pride sigurno su bolji od mase koja se moze naci kod nas po prodavnicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13467 Napisano Octobar 21, 2019 Ne silazi, 7552 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide to klještima. Treba pneumatska presa za velike preseke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A ko ima ta kljesta ili presu za velike preseke, jer pokusavao sam sam da stisnem ali nije tako dobar kontakt kao kad bih recimo to uradio neko sa pravim krimp alatom.Jel radi to neko usluzno da mu platim...imam stipaljke, imam dobre kablove samo neko da zakrimpuje to kako treba, jel znate nekoga da to odradi?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16295 Napisano Octobar 21, 2019 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Aj aj aj krimpovanje, prese.... neće komplikujemo, nema potrebe. Ko ima nek donese, ostalo je moja briga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 22, 2019 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stisnite papagajkama koliko mozete i posle sve lepo zalemite. Cemu komplikacije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Stisnite papagajkama koliko mozete i posle sve lepo zalemite. Cemu komplikacije? Pa ja tako nesto budzio, neki mi lemio onom ogromnom lemilicom kao sto je za oluke i nije bas lepo ispalo pa zato... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 22, 2019 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lose ti zalemio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 22, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo na forumu neku posebnu temu za obradu metala? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kakve sad prese? Ne pali se Boing Koristim godinama samo rucno pravljene kablove i nikad problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 774 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn @Satelis pravio sam sebi kablove, 16mm2 presek, jos pre par godina. Imam alat za krimpovanje, doduse na poslu, ali mozemo da se dogovorimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 774 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ferty_ je napisao: Kakve sad prese? Ne pali se Boing Koristim godinama samo rucno pravljene kablove i nikad problem Trebalo bi svaki spoj 2 metala, narocito ako su raznorodna, ispresovati (krimpovati) ili stegnuti dovoljno cvrsto srafovima (ukoliko se koriste kleme u obliku ploca/plocica), jer se pri vecim strujama, ukoliko spoj nije dovoljno cvrst, zagreva, unosi dodatni otpor u kolu. Metal vremenom patinira, dodatno povecava otpor i da ne duzim. To se u mom preduzecu strucno zove ''otklanjanje toplog mesta'', kada se termovizijskom kamerom otkrije takav spoj, pa je potrebna njegova eliminacija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Octobar 24, 2019 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv video za buduce i sadasnje vlasnike NC-a.Obavezno odgledati do kraja,ili od kraja Jedino sto nije spomenuo da bi trebao da promeni je menjac,zajebo se lik i uzeo manuelni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Octobar 24, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Jak je matori Vecinu stvari koje on navodi, skoro svi danasnji motori i nemaju u stock varijantama i pate od istih problema, tipa produzetak prednjeg blatobrana, zastita za radijator/rucke, rajzer za korman(ko je preko 180cm), grejaci rucica, mali windscreen, centralni stender, kvalitet sedista itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13467 Napisano Octobar 24, 2019 Ne silazi, 7552 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini normalan blatobran ima novi Strom 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16295 Napisano Octobar 24, 2019 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, DeepDrunk je napisao: Zanimljiv video za buduce i sadasnje vlasnike NC-a.Obavezno odgledati do kraja,ili od kraja Slican video hocu i sam da napravim, prikaz svih izmenama od prednjeg do zadnjeg tocka al me hebe jedna stvar, jos nisam resio ocitavanje temp. motora (neam vremena, sad cu preko zime nadam se). Matori se za medalju isro, greske koje prepisujem NC-u po nekom mom misljenju su: - kratak prednji blatobran (sve usere iza pred. tocka) - led far lose osvetljava put (ic nista ne vidis par metara ispred sebe) - kratak vizir (ubi bate vetar) - nema prikaz temp. motora na inst. tabli (samo glupa lampica koja kad se upali... bude kasno) - neudobno sediste (guzzca to najbolje zna) - losa zastita zadnjeg amortizera (nema ic nikakvu zastitu) Gore nabrojano se da nadomestiti, u buducnosti bi voleo da vidim sledece promene: - duple diskove napred (ako, bolje ce koci) - inst. tabla (veca, modernija sa vise informacija, pre svega temp. motora i spoljna temp.) - sa 55ks na 80ks (tamanica) - sa 520 na bar 525 lanac (duze ce traje) - sa 14L na bar 20L rezervoar (zaboravis kad si sipao ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13467 Napisano Octobar 24, 2019 Ne silazi, 7552 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znači da naprave od NC-a, TDM. Teraj ti to dok ne otkuca 150.000 na satu pa ćemo videti šta dalje. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10119 Napisano Octobar 25, 2019 Drug član, 1991 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima sta ce to drugo da kupi za te pare, a da ima sve ono što mu fali na NC-u..Što je najgore šta god da bude bilo(A biće sve drugo skuplje), nikada ne može da pokrije sve ono što bi on hteo.. Izmedju ostalog za NC imaš šta god ti duša poželi od dodatne opreme, što brendiranog što "no name" ..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...