zoransm 95 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Nemanja NC750XD said: Strom dolazi u obzir samo ovaj novi! A mislim da je 195 cm ,već malo za razmisliti za NC-a? Zašto da ne polovan ima lepih i očuvanih primeraka za 4500-5000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 15, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sjajan ali 195 je 195. Ja već razmišljam da ga prodam. Vstrom je malo komforniji ali kada sam seo na afriku... to je bilo to.S druge strane, ako izuzmemo visinu, baš uživam u nc-u. Toliko mnogo pruža za minimalno novca. Od kupovine, preko održavanja, do benzina. Neverovatno praktičan motor. Btw, nemam sliku sebe na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano April 15, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Nemanja NC750XD said: Ako nećeš u Deltu i ako si u bg, javi se, sedi slikam te pa proceni Hvala na ponudi Ako se sklope kockice možda se javim za jednu fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 15, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec neko spomenu kockanje, evo skockao sam jos jedan maleni meni koristan dodatak. Pa jos i u tonu Prilicno mali i sa brojkama prijatnim za oko, pogotovo nocu da ne bode oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 15, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Singularitet je napisao: ............. Hoće li me normalno voziti sa suprugom u kompletu (170kg jbt mojom krivicom)? Hoće li mi stajati kao igračka od mlađeg brata (195cm - nije mojom krivicom, do genetike je)? Pored toga, i da zanemarimo razliku u ceni, nisam siguran šta bi me više usrećilo u praksi. Poslusaj Milomira, Alekrea i ostale koji su ti ukazivali na AT jer upravo ovo sto izdvojih iz tvog posta je "problem".... gabariti. NC je pravljen za nas niskoprofilne pa do nekih max 1.85cm da se izgleda normalno na motoru. Da sam na tvom mestu, bez razmisljanja AT bi uzeo jer ja mogu samo da je gledam i nadam se da cu nekad porasti, jebes ga kad si malecak a nisu izmislili moto obucu sa rasklopivim djonom Inace ima jedan NC iste boje i godista kao moj, 3.000km na satu, kupljen u Delti za 6.000 il 6.300eur. Pre 5 sati, GuMi5 je napisao: Ja kada imam putnika i vozim po ravnom držim ga u D. Dok ugledam brdo, S. U D modu... opusteno su mogli staviti T mod ili ti traktor mod jer tako se cuje a bogme i ide, sporohodna u svakom pogledu je bilo prvih 1.000km i bezzz odatle. Jest da tad trosi najmanje al brale ne ide nikako plus se oseca kako gusi motor, vece vibracije ma idi. Pre 5 sati, ProMaster je napisao: Svi me ubedjivase da je NC slab i kilav motor, medjutim sve više mislim da je to mit.. Skoro smo išli na Goč .. Prvi u koloni Dare sa NC-om, iza R1200gs, ja sa Versys-om i SW400 i nisam uopšte primetio da taj motor zaostaje za Versys-om, možda kada bi se ozbiljno cepao ili neko umešniji od mene izvukao maksimum iz njega, pa onda dodje do izrazaja ta razlika od ~10hp.. Meni je NC za tu lovu odlična kupovina .. Di Stefane pa ono sam umereno vizo, navukao neki strah od silnih isecanja koja sam imao u skorije vreme pa nisam bas opusten. Planiraj Vlasinu u skorije vreme pa da begamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Singularitet said: ...prednji kotač, visoko težište, a i cena je ozbiljna. ...dužih putovanja neće biti više od jednom godišnje ...preovlađuje gradska vožnja, vožnja do sela (30-ak km), kad kad malo po Srbiji ...potrošnja na ovom Jazz-u nema premca ...sirova snaga mi i ne treba, prerastao sam jurcanje odavno ...NC750X mi liči na jedan kompletan i praktičan motor, ali mi se svakako dopada i deluje kao pametniji izbor iz puno razloga ...hoće li me normalno voziti sa suprugom u kompletu? ...hoće li mi stajati kao igračka od mlađeg brata ...da zanemarimo razliku u ceni, nisam siguran šta bi me više usrećilo u praksi. Mislim da si sam odgovorio na svako pitanje osim za gabarite. Ispravi me ako gresim, tebi treba motor eto tako malo za zujanje po lokalu i nekad dalje da te zelja mine Tezina..uvek pitam sta mislis kako su se ranije vozili ljudi na daleko skromnijim masinama? Pritom nisi zahtevan. Visina..nisi jedini visok pa ih poseduju i visoki ljudi. Sedi, probaj..svakako ni NC nije bas najmanji motor. Svi znamo i cenimo Afriku, znamo zbog cega. Ali te svi savetuju upravo iz te pozude vredi li dati (za nove) 14k evra naspram 8k za vecinom voznje po Kragujevcu i okolini? Meni je greota paliti afriku jer nemas posteno gde ni da je zagrejes. Pritom vise teziste, sto si i sam primetio. Potrosnja...pa i odrzavanje, registracija, delovi..da ne idemo u sitna crevca. Za razliku u ceni da se i vozis i odrzavas bez razmisljanja masinu narednih xx godina, a dovesce te sigurno gde god pozelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 16, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zanima me kako izgledam na motoru ali su mi noge sklopljene kao R da vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 16, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se da naučim da češće pravim pauze ali kad vozim sve mislim da mogu još malo, još malo... Kada stanem konačno shvatim da je kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 16, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja sve budući vozači RT-ova, GS-ova, GoldWing-ova ovdje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan dragan_alumiroi imaš sajt na kome možeš jasno da vidiš koji ti motor po gabaritima odgovara cycle-ergo.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Visina 195 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 16, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam za sajt ali nije isto kao uživo kad se sedne. Mada je ok da se vidi razlika između modela. Realno, svakom motoru nešto nedostaje. Nema jednoroga. Pitanje je samo šta su prioriteti. NeCa ispunjava sve osim ugla kolena. Čekam da izađe tenere 700 pa da ga probam. Za afriku znam da mi odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano April 16, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno moze bar 1-2cm fuzasteri da se spuste i da se podigne sediste 1-2cm i mozes napravis sebi bar malo komfornije. Stim sto bi onda morao i korman isto malo da dignes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano April 16, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, djolji said: Visina 195 Nema sanse da je ovaj polozaj stopala za nekog od 195. Meni sa 187cm kolena idu dosta napred, pa mi onda i samo stopalo (prsti) idu navise na kocnici... Zna da zaboli gornji deo stopala, posle nekog vremena... Jedino ako se sedi skroz do suvozacevog sedista (i klizi lagano) ili kao suvozac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano April 16, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Mali je to motor za nekoga od 195 Ja sam oko 190-191 pa se mucim kad uzmem Bojankov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sajt uopste nije verodostojan. Ja sam npr uvek bio sa nogama do grla dok znam niskopodne osobe koje imaju izduzeniji torzo iliti krace noge pa nogama daleko teze dohvate asfalt,a slicne smo visine. Nikad ne bih dao tolike novce na osnovu nekog sajta ili necije price. Nista dok ne sedne ili nam uslika njegove sexy rutave noge i pomogne u proceni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 16, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Može podići korman, može podići sedište, može spustiti fuzastere za malo i može dogovima podići motor...al opet, pitanje je dal bi mu sve to odgovaralo u vožnji. Beš vožnju, užitak ako ću da se grčim na motoru, jednostavno nemo'ž slonče u lonče staviti, ne biva. 1.85cm je neka max visina da se može spakovati bez većih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luighi034 9 Napisano April 16, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Požega (Hrvatska) Motocikl: Honda nc750x, Piaggio Beverly 300i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce nekome pomoci, evo dvije “pozerske” slike dok sam isao sjesti na motor prije kupovine. Visok sam 180, 105kg i kazu mi da je kao za mene pravljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cycle-ergo, kod mene, laže za bar deset santima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 16, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Možda ovaj alternativni položaj da probateSent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 322 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Satelis je napisao: Inace ima jedan NC iste boje i godista kao moj, 3.000km na satu, kupljen u Delti za 6.000 il 6.300eur. U D modu... opusteno su mogli staviti T mod ili ti traktor mod jer tako se cuje a bogme i ide, Kupljen nov za 6300,pa sad prodaje ili kupljen sad polovan u Delti za 6300? P.S. D - Diesel mode S - Super bmb mode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 16, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uh sad vidim da nisam stavio zarez di treba..... motor je kupljen nov u Delti a sad ga čovek prodaje za 6 il 6.3K€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 16, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupovao motor, bivša vlasnica mi je barem 10 puta ponovila kako je ona motor pazila i podmazivala lanac barem svake druge vožnje, ako ne svake... E sada, ja u tome momentu nisam gledao u lanac jer me to nije diralo ali zamislite žensko koje pitaš "draga, jesi provjerila ulje u autu?". Možete li sebi predočiti taj teleći pogled u vidu odgovora? E tako bi meni ova "odgovorila" da sam je pitao "koliko puta si očistila lanac?". Odgovor bi bio, ni jednom. Nakon što primjetih da mi se lančanik ne razlikuje od boje gume, jer je ispod pola cm mašćure i prljavštine, danas uzeh da to malo sredim. Na žalost nisam imao vremena da se potpuno posvetim pa lanac nije dobio svu potrebnu njegu već samo blago čišćenje a lančanik full tretman, izgleda bolje. Nastavak prvom prilikom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12976 Napisano April 16, 2019 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čistio ga ne čistio on zvekne na oko 25000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...