Satelis 15567 Napisano Octobar 30, 2018 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nesto malo manje od 150eur, super si prosao. Znaci cent. stender i to poprilicno, jedina mana je ta da motor uvek treba okrenuti tako da prednji kraj gleda ka uzbrdici jer ako je kontra....tesko ili gotovo nemoguce je podici motor na stender. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 30, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako gleda nizbrdo, lakše će da padne sa štendera. Ako vidim da ću teško da ga skinem, radije koristim ćopavu i ručnu kočnicu. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije lagano podići na štender, mada ni motor nije lagan. Ja ga koristim kad motor treba duže da stoji ili nešto na njemu radim. @Satelis Kad će sedište , propuštaš lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12295 Napisano Octobar 30, 2018 Ne silazi, 7246 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ne radiš pravilno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Octobar 30, 2018 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @ozn Danas sam se cuo sa Ivicom, dobi odgovor da ce biti neki dan sl. nedelje gotovo. Sutra pocinje sa crtezom, priprema pa mi salje da vidim da li odgovara, tamte vamte i tako ti detalji. Jest da je lepo vreme al dzaba, podkaci me virus pa nit sam na zemlji nit na nebu a i ne zuri mi se, sezona je skoro pa gotova. Nego Stefan me danas obradova, stiglo Givi tank torbice, sutra cu ga metem da vidim kako cuci na motorce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Octobar 31, 2018 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan navlaka za kisu vrlo laka i brza montaza ne remeti bravu otkljucavanja tako da ostaje normalno otvaranje prostora za kacigu Idealna tank torba za sitnice tipa prva pomoc, set za krpljenje guma, navi, letnje rukavice, krpa, sprej za vizir kacige, kisna navlaka i jos ima mesta za neku sitnicu ili ti max. mesta ostaje za top case . Nit malena nit pa glomazna, bas su dobro odradili i cvrsto stoji kad se prikopcaju sve 4 kopce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 31, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam se pitao ko koristi prvu pomoć za motor (čini mi se i fluo prsluk da je na mestu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Octobar 31, 2018 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da da, prva pomoć, set za krpljenje guma i fluo prsluk uvek stoji u motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2018 at 12:32 PM, ozn said: Nije lagano podići na štender, mada ni motor nije lagan. Ja ga koristim kad motor treba duže da stoji ili nešto na njemu radim. @Satelis Mogu da potvrdim ovo. Cak i posle dosta vezbe, i dalje nije lako. Kada je motor natovaren, gotovo je nemoguce da ga jedan covek podigne na stender. Ova torbica je super, moram da je razmotrim, taman da izmestim set za krpljenje i prvu pomoc iz gepeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13918 Napisano Octobar 31, 2018 moto merkat °°, 4871 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis gledam ovaj tvoj kokpit, dali si razmisljao u smeru nekog paljenja bez kljuca i tako to, bas bi ti trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 31, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Generalno gledano, paljenje bez ključa je jedino korisno pomagalo koje je elektronika donela na dvotočkaše (u fabričkoj izvedbi). Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8231 Napisano Octobar 31, 2018 Drug član, 1854 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis - Sinoc mi delovala manje nego što sam je zamišljao, ali sad kad vidim sta sve staje i kako lepo čuči.. Ma dupe na nošu.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod torbice me jedino nervira što kad je prazna izgleda slomljeno, ali to se lako reši tako što je napuniš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Octobar 31, 2018 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @sargeras Trebalo bi da stigne jos jedna torbica, dal ce i kad će to ni sam ne znam. Ako stigne i kad..... javim. @bdada Nesam razmisljao, izvodljivo jeste ali ne bi ugradio daljinsko palenje. Uskoro sve skidam sa kormana, ostace samo prekidač grejanja ručki. @ProMaster Velicina je taman kako treba, fala još jedared @ozn Ova moja je super, otvorio, malo savio sam početak i sad stoji kao da je puna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 31, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna tank-torba... Uvijek sam mrzio one ogromne, ali ova je mjera... na gornjoj granici doduše ali može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hm, razmišljam već neko vreme uzeti hand guards, pa se izbor sveo na (jedina) dva modela: Givi (kappa) HP1111 : https://www.givi.it/screens-and-spoilers/Paramani/HP1111 SW-Motech Kobra: https://sw-motech.com/en/products/protection/handguards/KOBRA/4052572022054.htm Cena je definitivno na strani Givi modela koji košta oko 87€, dok je Kobra u Luisu 130 evropskih. Ali... Koliko sam ja uspeo da primetim, Motech osim plastike ima i metalni (verujem alu) okvir koji služi kao zaštita za ruke i od nekog blažeg udara (mada alu i nije baš čuven po čvrstini), dok je Givi samo plastika i štiti od vetra, vode, blata. Šta izabrati? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Novembar 1, 2018 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, razmišljam već neko vreme uzeti hand guards, pa se izbor sveo na (jedina) dva modela: Givi (kappa) HP1111 : https://www.givi.it/screens-and-spoilers/Paramani/HP1111 SW-Motech Kobra: https://sw-motech.com/en/products/protection/handguards/KOBRA/4052572022054.htm Cena je definitivno na strani Givi modela koji košta oko 87€, dok je Kobra u Luisu 130 evropskih. Ali... Koliko sam ja uspeo da primetim, Motech osim plastike ima i metalni (verujem alu) okvir koji služi kao zaštita za ruke i od nekog blažeg udara (mada alu i nije baš čuven po čvrstini), dok je Givi samo plastika i štiti od vetra, vode, blata. Šta izabrati?Imam isto pitanje, i dali Ali ne valja uopshte?Centralni shtender preporuka ili shta izbegavati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, godovic je napisao: Imam isto pitanje, i dali Ali ne valja uopshte? Vidim sad i na Aliju da imaju praktično kopiju Givi štitnika, 52 dolara + moguća carina i porez. Svakako bolje nego plaćati skoro duplo više za nalepnicu sa 4 slova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan stavio Givi 72eur, uzeo u Sloveniji sa ostalim poklonima za motor Pretpostavljam da su ok i sa Alija ali nisam želeo da me možda neko mlati na tehničkom. Ovako za sve imam račun... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ozn je napisao: Pre neki dan stavio Givi 72eur, uzeo u Sloveniji sa ostalim poklonima za motor Pretpostavljam da su ok i sa Alija ali nisam želeo da me možda neko mlati na tehničkom. Ovako za sve imam račun... A dobro, u Slo je sve jeftinije, niža kupovna moć... Kako si fiksirao produžetak blatobrana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan @.milke. Nije jeftinije nego imaš popust 20% a na 72 još vratiš porez oko 12%(tačno oko 14 ali kurs u Raiffeisen je horor) Produžetak na sebi ima duplofan traku koja ga drži dok ne postaviš plastične nitne koje dobiješ uz njega(buši se fabrički blatobran). Ja sam dodao i dvokomponentni lepak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Novembar 1, 2018 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, .milke. je napisao: Hm, razmišljam već neko vreme uzeti hand guards, pa se izbor sveo na (jedina) dva modela: ......... Šta izabrati? Ako imas manje kesa, estetika ti nije toliko bitna...... Ali Ako imas srednji budzet, estetika ti nije toliko bitna...... Givi Ako imas kesa, odgovor je jasan ..... SW Motech (za tvdocu ne brini, testirano i tvrdo je da znas) U bilo kojoj izvedbi, pored stitnika ruku gledao bi da stavim i grejace.....dobitna kombinacija Pre toga, uzmi cent. stender, gume i dampere Pre 4 sati, godovic je napisao: Imam isto pitanje, i dali Ali ne valja uopshte? Centralni shtender preporuka ili shta izbegavati? Stitnike ruku sa Alia ima Filipi (sargeras) koliko se secam, mozda ima i neka slika postavljena na predhodnim stranama. Sto se cent. stendera tice, vidim da ima na Aliu ali ne znam kakvog je kvaliteta tako se tu ne bi zezao, narucio bi fabricki ili SW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 2, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je fabrički štitnik na Africi takođe samo plastika. Generalno, ne znam kakva zaštita od udarca bi mogla da se obezbedi i da iskrivi upravljač jer nije baš pogodno mesto za zaštitu i ublažavanje udarca... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je NC na putu, a ja treba da prepravim garaznu vratu, zamolio bih vas da mi preporucite koliko shiroka ulazna vrata je dovoljna kad bi gurao motor - znaci da stojim pored njega. Motor je shirok 87cm, ja sam prosecan balkanac 173/80kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12295 Napisano Novembar 3, 2018 Ne silazi, 7246 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 150cm najmanje. Uostalom imaš metar pa razvuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...