X8 Vračar 4860 Napisano Jul 31, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, pretpostavljam da su koferi najveća pojedinačna stavka, kao što je to obično slučaj... Ja sam to rešio sa plastičnim roll-bagovima sa aliexpresa, nije mi merak bio baš preko 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jul 31, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, sva tri kofera sa nosacima je najskuplja stvaka od svih stavki. Juce sam bio do Delte tj Naceta, caskali onako bzvz kad u radionici pored nekoliko motora spazih jedan crveni ki moj NC. Malko poskidane plastike napred radi ugradnje fab. maglenci.....maglenci koji kostaju verovali ili ne 600eur 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 31, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 600e bi možda razumeo da je za npr. Gold Wing ili tako neki u višoj klasi... Nisi slikao da vidimo kako to izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 31, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za 600€ ljudi kupe motor i voze... nema tih maglenki koje opravdavaju cijenu od 600€... osim ako te prave vidovitim pa vidiš iza krivine, neosvjetljenog pješaka u neosvjetljenom tunelu, rupe napunjene vodom i slično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 31, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeću poziciju testera filtera vazduha sa aliexpresa. Kutija je delovala kao da je svaki naš i svaki kineski poštar sedeo na njoj po 2 dana, međutim, manje je oštećen nego prošli put, ništa za šta bi pokretao dispute. Malo mi ove mrežice po rubovima deluju neugledno, ali ne i da će se raspasti.Zanimljivo da se u jednom delu vidi kao neka oznaka datuma, ali po tome ispada da je filter napravljen 2016. godine??? Ugradnja na kraju sezone... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Avgust 3, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Motor izdrzao stoicki. Nije bilo apsolutno nikakvih problema ako zanemarimo copavu i maglenku koja je crkla u poslednjoj etapi puta. Potrosnja je veca zbog punog prtljaga i dosta vece prosecne brzine od one na koju je navikao na ovim putevima. Sad na trazenje novih maglenki, trenutno su mi ove na vrhu po izboru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 3, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha... Sahraniće NC još gomilu kineskih maglenki! Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Avgust 3, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je ovo poslednji par, igram na "Koliko para, toliko muzike" i biram skupe kineske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Avgust 3, 2018 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, za ove pare može "Hella" orig. Guglaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Soko Banji, mnogo lepa... Race Ada volim da je vidim, vide nego ista... lutkica je motor, mozda je neko sa foruma, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Stadosmo na 15 minuta i odmah si nas uhvatio. Hvala ti, Robert kad napravi, nema bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Paparazzo potera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, VukMar je napisao: Danas u Soko Banji, mnogo lepa... Race Ada volim da je vidim, vide nego ista... lutkica je motor, mozda je neko sa foruma, pozz Kako lep primerak... I savršena kombinacija boja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Avgust 5, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vratih se pre par sati sa puta, predjeno nesto preko 1.300km za 3 dana..... Trebinje - Mostar - Dubrovnik pa preko Zabljaka kuci. Lanac je odradio svoje kao i akumulator, pocetkom naredne sezone moram zameniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, @.milke.. Ovaj MRA dodatak mu ne stoji bas lepo, iskreno, ali radi posao kako treba. Ostaje tu gde je. @Satelis Kakav si bio sa potrosnjom? Mene kad sam krenuo na put malo uzdrmala visoka potrosnja, pomislio sam da nesto mozda nije u redu. Juce i prekjuce 600km total sa normalnom kolicinom prtljaga i suvozacem od ravno 3 litre mi je vratilo raspolozenje. Inace, sad shvatih da je zapravo najbolje ovde da oglasim, mozda se nadje neko kome je interesantno, prodajem podizace volana za sve NC-ove i prosirenje cope za NC700. Od prvog sam odustao, ok mi je ovaj polozaj, pa ako nekome znaci da sedi uspravnije a uzimao bi sa Alija, da zna da ima ovde za manje pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sargeras, informativno: koliko para podizač i koliko cm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Avgust 6, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sva tri kofera dupke puna, poneo sam sta treba i sta ne treba. Potrosnja, šta to beše potrošnja je varirala od 3.1 - 3.5L/100km dok je prosečna na trip B 3.2L (provericu kasnije). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo teme. Nije bas jeftin, ali sam jurio dosta neki koji je dobar i kome pasu originalni lepi srafovi gore. Ima i jeftinijih varijanti na Aliju, ali ako gledas, samo da te upozorim na firmu FatPapa, bezao sam od njih kao djavo od krsta. Sta god da sam narucio za motor odatle, ili nije pasovalo, ili se slomilo vrlo brzo. Ovi deluju prilicno kvalitetno. Sto se tice dimenzija, veruj mi da nisam gledao. Vidim da su svi isti i da ljudi na Aliju kazu da sve pase kako treba, pa sam taktikom stada uzeo isto. @Satelis Ne mozes da ne volis NC i face pune nepoverenja drugih bajkera dok bojazljivo pitaju "Da li je istina da stvarno trosi toliko?". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja može biti veća jedino ako se auto putem vozi na većem broju obrtaja. Proširenje ćope je jedno od najjeftinijih i najkorisnijih dodataka. Niti upada ako mora na nečemu mekanom da se parkira, niti korodira ako je mokro, taman ga malo podigne... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sargeras mene interesuje zvuk tvog topa iz Ade. Da li bi mogao da snimis, a mogli bismo se nekad i provozati posto si iz Surcina :-) Odemo na pice do Mad Max na uscu npr. Da ne trosis gorivo zbog mene :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti snimiti, ali nista neces uhvatiti sa snimka. Nikada to nije kao uzivo. Mogli bismo se naci neki dan ove nedelje, ali zbog posla sumnjam da cu na motor pre petka. Sto se tice goriva, prezivecu ta dva decilitra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Meni sve više odgovara fabrički top i zvuk tišine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na motoru Škorpion, skinuo sam prigušivač da probam, ovi što su slušali sa strane kažu da je zvuk dobar, međutim kao što Vračar kaže ipak mi je prijatnije sa prigušivačem. Nešto mi smeta u toku vožnje kad mi iza ušiju "Pucketa" ( zapravo nije preglasno) ali ipak fabrička škorpija je taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to se meni nije svidjalo kod Roberta u pocetku, i bez prigusivaca uopste nije glasniji od fabrickog topa. Samo ima dublji zvuk. Mada sam vrlo brzo shvatio da je to i poenta, taman je za duze voznje, a zvuci bolje. Razmatrao sam i secenje katalizatora, ali sad mislim da je dobro sto to nisam radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...