Satelis 15872 Napisano Decembar 28, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ubacis elektronku za odlozeno ukljucenje svetla i resio si problem, svetla se aktiviraju par sekundi nakon sto se motor startuje. Sta kazu za Odyssey, vredi li spram koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Decembar 28, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, X8 Vračar je napisao: Kolega je merio i nakon startovanja vuče 7A, pa nakon par minuta spadne na oko 4A. To znači da ga za oko sat vremena potpuno napuni, pod pretpostavkama da nije ni bio potpuno prazan jer je mogao da upali. Toliko vuče sa H4 sijalicom, grejačima ručica i ostalim gadžetima ili je u standardnoj, goloj verziji? To bi značilo da zdrav, pun aku bez problema može da drži upaljen kontakt nešto više od 2h, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 28, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Toliko vuče sa H4 sijalicom, grejačima ručica i ostalim gadžetima ili je u standardnoj, goloj verziji? To bi značilo da zdrav, pun aku bez problema može da drži upaljen kontakt nešto više od 2h, zar ne?Ovo je samo struja punjenja akumulatora, ne znam šta je konkretan slučaj imao ali mislim da je mereno bez ičega. U principu, to je ta gruba računica. Na far otpada najveći deo. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 28, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ubacis elektronku za odlozeno ukljucenje svetla i resio si problem, svetla se aktiviraju par sekundi nakon sto se motor startuje. Sta kazu za Odyssey, vredi li spram koliko kosta?E pa to bi bilo racionalno rešenje sa zadrškom ako je zadrška odgovarajuća. Yuasa je pomenuta jer je fabrički deo. Ne sećam se da su pominjali tu marku ali mi je čudno da su napljuvali i litijumske aku - kaže da na hladnoći slabije rade što je zamerka i olovnih aku. Sa druge strane procenat samopražnjenja je mali ali očigledno u specifičnim uslovima. Nisam se toliko interesovao za konkretne aku nego šta kažu za sam NC. Npr. na Harleyu ima standardni utikač za grejače sedišta fabrički, te može i da napaja tako nešto jer je predviđeno za opcione potrošače....Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pričali smo o elektrici i akumulatorima malo, a nisam video da ima poseban deo foruma o elektrici .... Navodno, čovek oživljava AGM aku. Ima 2 varijante: jedna je polu prazna, druga potpuno prazna. Ovo je video za potpuno praznu, 4,3V je izmerio. Deluje mi verodostojno jer ne prodaje punjače ili slično nego druge delove za vozila, mada ne mogu da tvrdim.... U svakom slučaju, naglašava da će vreme potvrditi ili ne da li je uspeo i da sigurno nikada neće biti taj aku na 100% kao ranije. Mislim da je suština u tome da se veže ispravan aku na neispravan pa da ga malo prži većom strujom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 18, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta se radi na Estradi Prckate li sta oko motora, vidim @.milke. se ponovio novim koferima, jos nosaci fale, bice lepo kad se skocka. jedino sto sam uradio je da sam ga turio (s'prostenje) na punjac nisam hteo nista busiti samo zavukao da se ne vidi tj ne smeta inace, razmisljao sam ovo uraditi, bice da je korisno samo bi izbegao ovoliko srafova, moze to estetski lepse biti pored toga, Shad je izbacio sediste sa grejanjem (nisam ugardio, slike su sa neta) ufff kako je dobra stvarcica, probao na jednom Burgeru I za sam kraj, ono najzanimljivije....... covek ladno prevali 160.000km za dve sezone na NC750X DCT bez i jednog jedinog problema na motoru, samo redovno, tekuce odrzavanje..... evo ga link, klik Ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 19, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Satelis je napisao: I za sam kraj, ono najzanimljivije....... covek ladno prevali 160.000km za dve sezone na NC750X DCT bez i jednog jedinog problema na motoru, samo redovno, tekuce odrzavanje..... evo ga link, klik Ovde. Auuu, kako me ovo raduje, znači da mogu da ne brinem bar 8 godina. Mada je pitanje koliko je to u stvari istina, a koliko je Hondina reklama... Ali je svakako ohrabrujuće. Skockani koferi i nosači, ukupno sa popustima je izašlo ne tako malih 44 hiljade (kappa k33n, kappa nosač za NC i Sebin adapter za nosače). Slikaću danas kako to izgleda. Još ih nisam testirao sa opterećenjem, čekam da bude bar još malo toplije. Inače, jedino što sam odradio ovih dana je dotezanje lanca, i planiranje nekih ruta za leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Januar 19, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vecinu od tih 160 000 km presao asfaltom, sto da ne, mislim da je vrlo moguce. Samo u to tekuce odrzavanje ne spadaju samo ulje i filteri (kao sto mi Srbi mislimo), verovatno im je "tekuce odrzavanje" malo siri pojam od naseg. Solidna kubikaza, a mala snaga cuvaju agregat, mislim da moze jos dosta da predje taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 19, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @.milke. Istina jeste, nema lazi nema prevare. Slikaj obavezno, super ce to biti + svrsi funkcionalno a sto se ruta tice..... tihhh i sam bacim pogled, ove godine pada Albanija, ponovo BiH + CG i RO pod obavezno.....otom potom. @milomir22 Tako je kolega, slazem se u potpunosti, sve kako dolikuje i ima da traje i traje. Covek uziva za sve pare, ozbiljna km i svaka mu cast da toliko vozi u tim godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 19, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako je agregat od auta, nema razloga da ne traje toliko. Manji broj obrtaja takođe doprinosi trajnosti. Čak mislim da je 3,5l ulja predimenzionisana količina koja doprinosi hlađenju.Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 20, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi Dare ova sjedalica od SHAD em izgleda dobro em ima i tu magiju pod dupetom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 20, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar Tako je kolega, pravljeno da traje, videcemo koliko ce dobaciti ova moja zdrebica posto je skorije necu menjati tj pitanje je dal cu je uopste i menjati. @GuMi5 Slazem se, bas je dobro, pojma nemam koliko kosta ma da verujem da nije jeftino..... bice i kod mene, sve sam smislio samo da dodje na red 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 20, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na dupetu još i najtoplije u zimskim uslovima, ja bih radije grejače u čizmama i nogavicama ugradio. Evo inače moje male namontirane. Sviđa mi se što K33N ne štrče previše van širine motora. Gledao sam SHAD-ove kofere SH43, i jesu većeg kapaciteta i jeftiniji, ali bi dali solidno više na širini. A i lepši su ovi, iskreno. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 20, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo sjede... Nego, ja sam osoba koja voli da mu je motor lijep i kada ne nosi bočne kofere tj. kada ide na kafu do grada tako da mnogi koferi otpadaju zbog (Bože me sačuvaj) nosača... Vrlo vjerovatno ću da svom sledećem motoru (ako pazarim NC) ići na 3P sistem i SHAD... Bar kada nema kofera sve i dalje izgleda lijepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 20, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, GuMi5 je napisao: Lijepo sjede... Nego, ja sam osoba koja voli da mu je motor lijep i kada ne nosi bočne kofere tj. kada ide na kafu do grada tako da mnogi koferi otpadaju zbog (Bože me sačuvaj) nosača... Vrlo vjerovatno ću da svom sledećem motoru (ako pazarim NC) ići na 3P sistem i SHAD... Bar kada nema kofera sve i dalje izgleda lijepo... Uh da, i ja sam još pre nego što sam uzeo motor ciljano želeo Shad Sh36 kofere + 3P nosače, ali... Cenovno su daleko od ostalih plastičnih kofera. K33N sam platio 26000 sa popustom, dok SH36 koštaju 46900 bez (verovatno će ti, ako nahvataš u smeni glavnog tamo, dati neki popust). Kappa nosači su 16000, a 3P su 24000. Tako da mi tih 71k bez popusta izađe baš puno za plastične bočne kofere sa nosačima, pa sam odustao od estetike i uzeo Kappu (bez popusta kappa bi bila 49K komplet). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 20, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na dupetu još i najtoplije u zimskim uslovima, ja bih radije grejače u čizmama i nogavicama ugradio. Evo inače moje male namontirane.Ima uložaka za obuću koji se greju na baterije. Mislim da nije poseban ugođaj. Kažu kada jezgro zagreješ, lako je sa ekstremitetima Koferi leže taman kako treba, mislim da su i originalni tu negde po kapacitetu i dimenzijama... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 20, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, .milke. je napisao: Meni je na dupetu još i najtoplije u zimskim uslovima, ja bih radije grejače u čizmama i nogavicama ugradio. Kao sto sam i mislio, zaista lepo izgleda, lepo te sluzili Sto se grejaca tice, uz relativno mala para moze se doci do dobrog ako ne i odlicnog rezultata. Vise puta sam se smrzo i od tada prezirem ladnocu na motoru, te iz tog razloga sledi sledece: - ovo treba stici svakog casa/dana, ulozak s'grejanjem + kontrola toplote - imam donji deo termo vesa, odlican je, narucicu i ceo komplet, preporuka - kad budem radio prepravku sedista, ubacicu gel + grejace - zgodno je imati susac obuce kad se ide na pute daleke, dzeknes i do jutra suvo i toplo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Januar 20, 2018 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, GuMi5 je napisao: Lijepo sjede... Nego, ja sam osoba koja voli da mu je motor lijep i kada ne nosi bočne kofere tj. kada ide na kafu do grada tako da mnogi koferi otpadaju zbog (Bože me sačuvaj) nosača... Vrlo vjerovatno ću da svom sledećem motoru (ako pazarim NC) ići na 3P sistem i SHAD... Bar kada nema kofera sve i dalje izgleda lijepo... Ja vozim Tracera i stavio sam Shad 3p sa SH-36, a top je 58x. Em fenomelno izgleda sa isto super izgleda i kad je bez kofera. Nosaci su extra napravljeni da se i ne primjecuju na motoru kad koferi nisu stavljeni. Shad je Giviju dao domaci zadatak iskreno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Januar 20, 2018 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, .milke. je napisao: Uh da, i ja sam još pre nego što sam uzeo motor ciljano želeo Shad Sh36 kofere + 3P nosače, ali... Cenovno su daleko od ostalih plastičnih kofera. K33N sam platio 26000 sa popustom, dok SH36 koštaju 46900 bez (verovatno će ti, ako nahvataš u smeni glavnog tamo, dati neki popust). Kappa nosači su 16000, a 3P su 24000. Tako da mi tih 71k bez popusta izađe baš puno za plastične bočne kofere sa nosačima, pa sam odustao od estetike i uzeo Kappu (bez popusta kappa bi bila 49K komplet). Ja sam kupio bas tu kombinaciju Shada i to sa Sh58x top case i cijena je bila dosta niza od navedene. Cinjenica je da sam ih kupio u Zagrebu pa jos vratio PDV. Bocni set Shad SH-36 Nosac Shad 3P Nosac Shad Top Case Top case Shad 58x GIVI crash bar za Tracer sve ukupno 5400 kuna (730 Eura) kad sam vratio PDV. Puna cijena je bila oko 6800 kuna (918 Eura). Ali ovo je ukljucivalo i nosac top case, top case najjaci u SHAD ponudi i Crash bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 20, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci slike sa/bez kofera da vidim... I dalje smatram 3P kao estetski najprihvatljivije rješenje što se kačenja kofera tiče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Januar 20, 2018 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, GuMi5 je napisao: Nadam se da vidis sta te zanima. S moje tacke gledista neuporedivo ljepse od GIVI ili KAPA nosaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 20, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, to je ta priča... 3P sistem kačenja je estetski zaista prihvatljivo rješenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao danas vizir sa Louis-a preko Sekule, sad će i ugradnja. Nego, jesam li ja lud ili je on naplatio više od cene koja je na sajtu? Naplatio mi je 10600 dinara (plus poštarina = 11075), a to je negde oko 90 evra, a na sajtu je 79 za NC750X, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 22, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Za tog Sekulu se ne zna koliko naplaćuje, mislim da godinama teče rasprava... Ispašće prevarant, a svi preko njega nabavljaju Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Januar 22, 2018 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, .milke. said: Stigao danas vizir sa Louis-a preko Sekule, sad će i ugradnja. Nego, jesam li ja lud ili je on naplatio više od cene koja je na sajtu? Naplatio mi je 10600 dinara (plus poštarina = 11075), a to je negde oko 90 evra, a na sajtu je 79 za NC750X, zar ne? Na kom sajtu ? Louis.eu ili Louis.de ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...