Bojan_Jgd 996 Napisano Jun 15, 2017 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Па ако дају само 1500 динара попуста на оштећену робу, нормално је да узмеш неоштећен. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 21, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem u klub Od juče sam ponosni vlasnik DCT varijante plave boje. Prvi utisak je kako je sve puno lakše nego sa Varaderom. Istina vreme je juče bilo savršeno i vozio sam se po gradu. Videću kako je na otvorenom. Sada da dodam par komada opreme i onda uživancija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jun 21, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, da te sluzi kako si zamislio baci koju fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 21, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Biće fotki, samo da nađem neko lepo mesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 21, 2017 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Komšija? Sa Varadera na NC? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 21, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daaa. Kažu, nije bitno koliko imaš godina već kako se osećaš. Ja se osećam kao penzos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 21, 2017 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom! Tvrdim da ćeš se sa NC-om sladje navozati nego sa Varaderom a.k.a. Kamijonom Još DCT. I jači motori će se namučiti u ubrzanju sa tim malim čudom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jun 21, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Šta čovek uradi.... Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Jun 21, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šumarov motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 21, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje malecke u prirodnom okruženju (Visoki Tatri). Pređenih 1951km za 4 dana, plus jedan dan odmora bez vožnje. Prosečna potrošnja 3,3L/100km. Gorivo je u Poljskoj najjeftinije, oko 120 dinara za litar. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 21, 2017 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Sto ti dobar nosaaaaac koferaaaaa?? Dobra fotka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 21, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Haha, zarđao je nosač već posle prve noći putovanja, mislio sam da će mu trebati više. Sutra šmirglanje i zaštita. Hvala Sebi što je izašao u susret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Jun 21, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio ovg konjića, navukao se poprilično, a kad sam ga probao i meni se jako dopao. E sad čovek se pita gde može da nabavi (po mogućstvu u Srbiji) produžetak prednjeg blatobrana jer je fabrička verzija poprilično kratka i po vlažnom kolovozu jako prska po mašini. Ima li tome nekog leka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jun 21, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bez produzetka, fekalije po putu zna baciti cak do i preko hladnjaka. Kod nas, koliko sam upucen nema se gde kupiti ali zato moze cimnuti Sekulu da mu uzme iz Luisa....ovo mu treba, klik Ovde. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 21, 2017 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Mora se busiti plastika blatobrana ,jel dobro vidim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jun 21, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da ti ostane na blatobranu, da mora. Dobijes duplolepljivu traku ali to ne da ne uliva poverenje nego..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jun 21, 2017 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Aleksandar NS je napisao: Mora se busiti plastika blatobrana ,jel dobro vidim? Stavljao sam na stroma taj dodatak, nema potrebe da se buši. Uz tu samolepljivu traku dodati još i crnog silikona i nema da mrdne nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Jun 21, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Bez produzetka, fekalije po putu zna baciti cak do i preko hladnjaka. Kod nas, koliko sam upucen nema se gde kupiti ali zato moze cimnuti Sekulu da mu uzme iz Luisa....ovo mu treba, klik Ovde. Hvala, o premudri!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm crni silikon kazes?? Trebalo bi to probati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14491 Napisano Jun 23, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ali REINZ silikon,ne obican crni,onda si trajno resio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Jos samo da porucim to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jun 23, 2017 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Aleksandar NS je napisao: Hmmm crni silikon kazes?? Trebalo bi to probati... Crni je najpraktičniji ako su blatobran i produžetak u toj boji...kod mene je bio taj slučaj. Sa silikonom to izgleda elegantnije nego sa šrafovima, barem meni. Običan crni iz gvoždjare sam stavio, još drži, posle 3 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Jun 23, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 6/22/2017 at 0:08, Strider je napisao: Hvala, o premudri!!! Nema na cemu, takodje ima opciju sa Alia...... klik Ovde, nesto jeftinije + nema troskove oko postarine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 30, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Gde se može naći rele koji paše u one džekove na NC-u? Obišao sam nekoliko radnji, nigde nema takvog konektora... Ovo bi trebalo da je Hondin originalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jul 1, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da nadjes relej klime za Hondu Civic. Ne mogu da se setim tacno da li je bas za Civica, ali znam da su kod mene stavljali relej klime koji ide u vecinu njihovih kola. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...