Gordak985 2803 Napisano pre 3 sati Drug član, 1373 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ona dva na crnoj imaju cevi kroz sebe po 35mm, ovaj na crvenoj ima 50mm izlaz. Napravio cep dole sa leve strane (gde se kaci levi auspuh) i stegao ga selnom. Motor je u Kg, vozi se bez problema tako. Zvuk super ( sa db killerom!) ni jak ali ni tih, tamnan da ga pod kacigom vec od 70kmh ne cujes.Izvini, opet ja, Dominator mi ne da mira. Da li je na crvenoj izduv i cev sa MK2, i da li si i kako modifikovao kačenje u katalizator, u suštini zanima me da li je izvoljivo napraviti ovu prepravku "na šelnu" da za registraciju mogu da vratim fabričke lonce? Nadam se da razumeš moje pisanje. Nešto mi se dopada ideja da nemam lonac kod lanca :-DSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23003 Napisano pre 3 sati Integrisan, 9768 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je sa bandita 1250, granu sam napravio i dole sa leve strane, na mesto prihvata levog auspuha stavio cep. Nista nije modifikovano, vrati se fabrika za 7 min Nemam sa druge strane sliku, bez auspuha (levog) ruzno stoji centralni stender, tacnije, bas je vidno i nekako "odvojeno" od motora, strci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...