Alexandra995 4575 Napisano April 11 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Gordak985 je napisao: Hvala @Alexandra995 ! Sent from my 2107113SG using Tapatalk Nema na čemu, uvek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano April 15 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam išla do Niša kod drugara u moto prodavnicu da uzmem neke sitnice, ujedno da mi njihov moto mehaničar pretrese motor, pošto ga od kupovine niko stručan nije pregledao. Hondica je praćka, jedino ima mali luft u ležaju volana (ako sam ga lepo razumela) i to treba da se dotegne. Žalim se čoveku da mi mnogo pliva, kaže - samo si navikla na R... Ma ko se to meni sakrio? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano April 15 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Taj ležaj volana zamjeni valjkastim ležajem,to barem rade vani,to im je neka slaba tačka..,Švabo je na mojoj bivšoj stavio valjkasti. da se ne protumači pogrešno!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 15 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eno ih u rancu, koji su da su, ti idu :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano April 15 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li tebe sreo danas na Rakovackom? Lepa boja, uživo mnogo lepša, nisam do sad video CBF u njoj.. Još je meni bilo u glavi da je tvoj 600... Promenio April 15 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano April 16 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan zalepljene trakice za felne i napravio sam nosac vizira po nfs principu i brutalna je razlika,totalno drugi motor 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 16 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moraću i ja taj nosač vizira da napravim evidentno Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 16 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li tebe sreo danas na Rakovackom? Lepa boja, uživo mnogo lepša, nisam do sad video CBF u njoj.. Još je meni bilo u glavi da je tvoj 600...Mene pitaš? Išao sam juče preko mosta na Adi pa preko Rakovice, popodne između 5 i 6.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano April 16 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Gordak985 je napisao: Mene pitaš? Išao sam juče preko mosta na Adi pa preko Rakovice, popodne između 5 i 6. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Da,da.. Pa na semaforu smo stajali zajedno dole kod Pere Velimirovića. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 16 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže majstor moraju prednje pločice hitno. Savet, preporuka, koje, gde uzeti?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano April 16 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u MotoBike-u TRW MCB677, organic su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 16 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Piše nema na stanju Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano April 16 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Gordak985 je napisao: Piše nema na stanju Sent from my 2107113SG using Tapatalk Disk pločice TRW MCB677 ( ORGANIC ) MOTOBIKESHOP.RS Niske zalihe, ali verovatno ima 2 komada.. Treba proveriti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano April 16 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster nadam se da si se našalio sad kad si preporucio pločice? @Gordak985 nissin sinter, malo je skuplje ali vredi svaki dinar, videćeš posle prvog kočenja. Tako sam ja kalkulisao kad sam uzeo hondu i uzeo neko djubre koje sam ubrzo bacio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 16 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ja gledao sinterSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano April 16 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Nole Bg je napisao: @ProMaster nadam se da si se našalio sad kad si preporucio pločice? @Gordak985 nissin sinter, malo je skuplje ali vredi svaki dinar, videćeš posle prvog kočenja. Tako sam ja kalkulisao kad sam uzeo hondu i uzeo neko djubre koje sam ubrzo bacio. Napisao je da mu je hitno, Misa kad je trazio te Nissin sinter, nije ih bilo ni za lek, tako da je stavio ove (ili možda sinter) i fino je kočio motor. Ali si generalno u pravu, najbolje je ici na Nissin ako ima varijante. Na Traceru sad imam TRW, nakon fabrickih i Brembo, sem toga što ponekad zapište (pri brzinama 5-10kmh), ne mogu da kažem da loše koče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 16 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma majstorovo hitno nije moje hitno, ja sam mek na kočnici, neće to niđe još koji dan :-) Rađe ću poručiti i čekati ako je nešto stvarno bolje. Ja bih lično išao na organic da me neko pita, ali ja realno nemam baš previše pojma.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano April 16 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam bio organic zadnje plocice na CBF, em nisu kocile em su se potrosile jako brzo. Mislim da zbog tezine motora i slabijeg motornog kocenja treba ici na sinter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano April 16 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Gordak985 je napisao: Ma majstorovo hitno nije moje hitno, ja sam mek na kočnici, neće to niđe još koji dan Rađe ću poručiti i čekati ako je nešto stvarno bolje. Ja bih lično išao na organic da me neko pita, ali ja realno nemam baš previše pojma. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Onda nemas problem, juri Nissin, kao što Nole reče, mislio sam da ti je motor kod majstora pa se čeka na pločice, moja greška. Promenio April 16 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano April 16 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nissin sinter potrazi u moto lendu, ja ih tamo uzeo, bilo uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano April 16 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster Dare @Satelis cije mišljenje izuzetno cenim i poštujem , nam je stavljao na skutere dok smo vozili organske pločice i to je bilo ok, jer je stedljiva, cuva disk itd. Ali svaki motor, malo tezi i jaci, netreba uopšte imati dilemu sta staviti. Msm da je i Dare posle nekog vremena i par jacih i rizičnih kočenja promenio ploču i reko jebo disk glava je najbitnija i samo sinter. Ali opet svakom na volju sto bi se reklo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano April 16 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Nole Bg je napisao: @ProMaster Dare @Satelis cije mišljenje izuzetno cenim i poštujem , nam je stavljao na skutere dok smo vozili organske pločice i to je bilo ok, jer je stedljiva, cuva disk itd. Ali svaki motor, malo tezi i jaci, netreba uopšte imati dilemu sta staviti. Msm da je i Dare posle nekog vremena i par jacih i rizičnih kočenja promenio ploču i reko jebo disk glava je najbitnija i samo sinter. Ali opet svakom na volju sto bi se reklo. Braćko. nisi me razumeo.. Moja sugestija je bila, jer sam mislio da mu je motor rasturen kod majstora, pa da mu treba hitno. I sam na svoje motore oduvek stavljam isključivo sinter, jer me trošak diskova od 300e na 100000km ne zanima, dok kao što kažeš, kočenje jako i uvek me vrlo zanima. Drugo, računam da je on koliko sam ispratio prešao sa ER500 na CBF, pa nema u planu bar još neko vreme da spoznaje kako može da ide taj motor, te mu i razlika u performansama (ne znam kolika je) neće značiti puno. Još jednom, apsolutno se slažem sa tvojim stavom, da ako ima dostupan Nissin, kupi bez razmišljanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano April 16 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok, nemo se ljutiš, sve sam te razumeo, nego se razgovaramo i da pomognemo coveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano April 16 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nole Bg je napisao: Sve ok, nemo se ljutiš, sve sam te razumeo, nego se razgovaramo i da pomognemo coveku Pa ako radiš sutra, možda se i odljutim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano April 16 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da pri narucivanju napomene da li za model sa ABS ili bez, razlicita su kljesta/plocice... Moja preporuka, (kao i uvek) EBC sinter. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...