N.F.S. 21713 Napisano Maj 26, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje potraga za novom masinom, neka vas gume drze drugari! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21713 Napisano Maj 26, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam svoju malo na oglas okacio... Mozda izleti neka zamena lepa 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off ali sam pod tolikim utiskom da bih podelio sa vama Majsko tradicionalno putovanje Beograd(SRB) - Bijelo Polje(MNE) - Drac(ALB)/trajekt_____Bari (ITA), Siena, Padova, Trst, Rijeka(CRO), Banja Luka (BIH), Beograd Nekoliko slikica HONDA dusha nasa mala-bez ikakvih problema i sa velikim zadovoljstvom i jos vecim bagazem na njoj Preko veselih 4500 kilometara 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vrh tura, svaka častПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21713 Napisano Maj 31, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrh, fotke takodje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Maj 31, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na turi, bas bih voleo da prodjem Italiju motorom. Evo par slika sa mog puta Hrvatskom obalom, od Dubrovnika do Rovinja uz odlazak na Hvar i Krk. Na putu mi je crko akumulator, al sam uspeo da se vratim, par puta palio na gurku i nizbrdicu. Miselin je potrosen do granicnika i napred i nazad, 15000 km. Mislim da ce i moj CBF uskoro na oglas, primio sam se na BMW K1300S, video par komada voze nemci, mnogo mocan motor. Promenio Maj 31, 2023 član Djeronimo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Miselin Road 5 trajao 16000km ravno. Zadnja skroz potrosena, prednja je mogla jos malo pretpostavljam. Drzale odlicno do kraja. Stavio sam Dunlop GPR 300, dobio po dobroj ceni a vidim dobre utiske po netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Jun 8, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda će na doboš za sada ne ide u oglase.Nudiću je u zamenu za nešto što mi odgovara ali ovde ako ima zainteresovaih tu smo. Cena neće biti baš najpovoljnija ali će biti prema stanju i opremi,bar do kraja sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Jun 17, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda cbf 100 fa WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cbf 100 fa, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 70000 km, Novi Sad. Cena 6.500 € - Motori - Polovni Automobili 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Jul 3, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Pocela je da mi se javlja oscilacija u kormanu na nekih 60-80 kmh. Kad drzim ruke na volanu nema problema, mada se oseca blago podrhtavanje. Ako pustim volan krece oscilacija sve jaca i jaca, verovatno bih izgubio kontrolu kad ne bih uhvatio volan. Preko 80kmh nestaje. Bila je blago izrazena na starim gumama, uglavnom kad opteretim motor koferom i torbom, al otkad sam montirao nove mi se cini izrazenija. Sta bi moglo biti? Sumnjam na lezajeve glave volana, iz ovoga sto citam po netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan i meni se isto dešava na malom stromu, otkad je nov bio, evo drugi set guma, balansirano, nema lufta ni u jednom ležaju.. Ne dešava se kad skinem kofer zadnji. Ležajeve možeš lako proveriti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Jul 4, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi majstor pregledao motor, kaze lezajevi u redu, nista ocigledno nije problem. Mozda je do kombinacije guma i motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao bez kofera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...isto mislim da je kofer, staviš teg na najvišu i najudaljeniju tačku. Često bude i da su se prednji štapovi vila "uvrnuli" u mostovima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1247 Napisano Jul 5, 2023 prisutan, 1132 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog kofera,poznata stvar.. Stvar se može donekle riješiti dobrim gumama,i preporučeno je promjeniti ležajeve u viljuškama iz standardnih u konusne. Mada kad imaš Givi Maxiu od 52 litre..,kao jedro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 6/17/2023 at 12:33 PM, JevtaNS said: Honda cbf 100 fa WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cbf 100 fa, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 70000 km, Novi Sad. Cena 6.500 € - Motori - Polovni Automobili Prosledio drugaru kog nagovaram... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Jul 5, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Na miselin road 5 bez kofera uopste nije bilo ovih oscilacija, sa koferom vrlo blage. Sa trenutnim dunlop GPR 300 sa koferom jako izrazene, bez kofera malo manje. Sumnjam u zadnji amortizer, mada i za njega majstor kaze da je ok. Probao sam razne preload-ove i nije promenilo nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veći tegići na volan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1247 Napisano Jul 6, 2023 prisutan, 1132 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Djeronimo je napisao: Na miselin road 5 bez kofera uopste nije bilo ovih oscilacija, sa koferom vrlo blage. Sa trenutnim dunlop GPR 300 sa koferom jako izrazene, bez kofera malo manje. Sumnjam u zadnji amortizer, mada i za njega majstor kaze da je ok. Probao sam razne preload-ove i nije promenilo nista... Da sa Miselinom i kod mene se smanjilo poprilicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Jul 12, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko ima i voljan je da pozajmi izvlakac lezajeva, potrebno mi je da bih zamenio lezajeve prednjeg tocka na hondi cbf 600. Unutrasnji precnik lezajeva je 20mm. Najbolje bi bilo ako ima neko na teritoriji Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jul 28, 2023 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan On 7/6/2023 at 9:45 AM, JevtaNS said: Veći tegići na volan Tako je majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jannick 3 Napisano Avgust 14, 2023 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBF 1000 je dobar motor. Ima dobru snagu i okretaje, a i relativno je lagan za održavanje. Ako je u dobrom stanju i ako si zadovoljan sa cijenom, onda mislim da je to dobar izbor. Isto tako, ako ti je estetski svidja, onda to je dodatni plus. Vozio sam CBF 1000 nekoliko puta i uvijek sam bio zadovoljan. Jedina mana je što je malo bučan, ali to je za očekivati od motora te snage. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4582 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1177 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim, kao što sam i obećala. Čitav jedan dan bez motora, dugo priželjkivani CBF je stigao (slabo sam pričala o tome koliko sam ga želela). 2007. godište sa ABS-om i sva tri fabrička kofera, ceo motor je fabrika. Korektno stanje za svoje godine. Hvala svima koji su učestvovali u diskusiji oko kupovine motora, ipak nisam nikog poslušala i uzela sam šta sam zacrtala. Imam osećaj kao da ne umem da ga vozim, sve mi je čudno, trebaće mi vremena da se naviknem. Navikla sam ja na nešto sasvim drugačije. Sad je sve udobnije, lakše, kvačilo i menjač precizni kao i kod bivše, šalta kao da je automatik (ili je ipak do šofera). Gde je CBR išao trećom, CBF ide drugom. Nisam ga dovoljno vozila da mogu nešto više da kažem sem da sam presrećna što sam našla dobar primerak, i to u svom gradu. Zvuči šašavo, ali mene leđa više ne bole! 58 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju i sreci da je vozis. Crna a jos i Honda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16367 Napisano Avgust 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je ovo kubika, litra ili manje? (i kolko moz' da razvije) neka je sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...