N.F.S. 22379 Napisano Januar 18, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam uz Hondu racun kupovine iz salona gde kaze, tip sasije sc58 a agregat sc57e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1296 Napisano Januar 18, 2023 prisutan, 1143 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan aaa vidi vraga,znaci u tom grmu lezi zeko!! tip sasije i tip motora!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 18, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takva oznaka stoji i u amss potvrdi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 18, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, sasija sc58, agregat sc57e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1296 Napisano Januar 18, 2023 prisutan, 1143 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja tu potvrdu,al vjerovatno da sam preciznije procitao service manual,znao bih!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 18, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidim ja da ova moja leti! Kad ono agregat od cbr1000rr (koja inace ima usise za 4mm vece, "dual stage" brizgaljke, drugo mapiranje, blokadu na dosta visim obrtajima...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 19, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ideja! Nije da treba ali dosadnoooo... Dodatna svetla, nemam crash/rollbar ali nadjoh mesto za montazu, na bloku obostrano postoji odlivak sa dugackim M12 navojem (na tom se mestu srafi ako se nalazi u cbr1000rr), napravim od aluminijuma 10ak cm sipku koja ce na jednom kraju imati 25mm navoja, uvijem u blok pa na nju/njih nakindjurim ovako neka svetla? Uslikao sada po mraku, vidi se sta hoceM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 19, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, "ce da bude pretrpano i suvisno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8336 Napisano Januar 19, 2023 Ne silazi, 2158 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, N.F.S. je napisao: Hmmm, "ce da bude pretrpano i suvisno... Probaš, ne sviđa ti se,rašrafiš i prođe dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4878 Napisano Januar 19, 2023 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bolje odma crash bar, pa ne njega sta hoces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 19, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Onda ralica mora da leti... A bas mi se svidja!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8336 Napisano Januar 19, 2023 Ne silazi, 2158 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Onda ralica mora da leti... A bas mi se svidja! Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Nju ne diraj,Mare ljubomoran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 19, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poljska policija vozi cbf1000, kod njih sam video rolbar sa kojim se moze zadrzati ralica! Cek da probam sliku neku da iskopam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 19, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Januar 19, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Kad sam kupiovao motor naleteo sam na jednog bandita sa ruznim maglenkama, ali mi se svidela ideja gde ih je montirao pa sam uslikao da stoji kao ideja. Ne znam da li ima mesta na hondi ali mozda sine neka treca ideja na osnovu ove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5639 Napisano Januar 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mrmiki je napisao: @N.F.S. Kad sam kupiovao motor naleteo sam na jednog bandita sa ruznim maglenkama, ali mi se svidela ideja gde ih je montirao pa sam uslikao da stoji kao ideja. Ne znam da li ima mesta na hondi ali mozda sine neka treca ideja na osnovu ove Сличну идеју сам нашао и ја за фрезу. Шина L профила се ставља на доњи/горњи шраф хладњака и на њу магленка. Е сад не знам да ли на Хонди постоји неки сличан шраф. Promenio Januar 20, 2023 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 20, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na hondi je pola hladnjaka pod oklopom a i drugi tip maglenki hocu, na slici je "flood" tip, svetle svuda, ja zelim "spot", one sa fokusom.Hvala svakako!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 20, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moje se odnosi na Mrmiki-jev predlog (tip maglenki)Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1296 Napisano Januar 20, 2023 prisutan, 1143 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.1.2023. at 21:15, N.F.S. je napisao: Ma vidim ja da ova moja leti! Kad ono agregat od cbr1000rr (koja inace ima usise za 4mm vece, "dual stage" brizgaljke, drugo mapiranje, blokadu na dosta visim obrtajima...) Taj sam podatak znao!! Guglao prije no sto sam pazario Litricu!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 836 Napisano Januar 24, 2023 MK Obrenovac, 565 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi izbegavao kačenje maglenki na hladnjak i onda pri padu taj deo može lakše doći u kontakt sa zemljom jer je istureniji i oštetiti i hladnjak. Nešo imaš i ovu opciju nosača maglenki koji se kači na vile pa na njih možda da okacis maglenke mada ne znam koliko je to zgodno na CBFu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 24, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nidzo! Odustao sam od montaze, "oce da bude pretrpano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 24, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Gile_Extremeboy Ako se drug Gile predomisli ja bih kupio auspuhe, cisto da zna To bi mi produzilo zadrzavanje Honde jos ovu sezonu bar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 192 Napisano Januar 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: Hvala Nidzo! Odustao sam od montaze, "oce da bude pretrpano... Meni su neophodne, prvenstveno zbog vidljivosti a i fabrički far na mojoj 600 nije nešto (sa običnim sijalicama) I sad problem sa maglenkama, nosači mi se ne uklapaju sa sw motech crash barom, moraću nešto da osmislim na proleće. Promenio Januar 24, 2023 član Vojkan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano Januar 24, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao u faru ove sijalice koje preporucujem za poslednjih 5 motora? Meni su preporodile voznju, uvek sam se nocu preko Zlatibora cimao, sada vozim kao po dnevnom svetlu... P.S. Ovo vazi ako je reflektor u faru zdrav a sam far lepo podesen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2119 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 815 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koje preporučuješ, ali ja sam na BMW-a odmah pri kupovini stavio Osram Night Breaker i u oboreno i dugo svetlo. Ostala mi je navika iz vremena dok sam imao automobile sa halogenim. Nemam nikakve dobre snimke sačuvane gde se lepo vidi kako osvetljava, ali ovo može da da neku predstavu Izvinjavam se ako sam malo uleteo u temu k'o budala u kredit, ali se nadam da će koristiti savet. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...