N.F.S. 25784 Napisano Ponedeljak u 13:19 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vozicu je sigurno, srafic je tanak i verujem da zicano jezgro nije osteceno (vise je stete nacinio ovaj alat sto za crvica mesto pravi). Gume sam zamenio nema 10 dana, ali ako bude pustala (sto posle kvalitetnog vulkaniziranja nije moguce) ili joj budem neverovao ima da leti u kantu cas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Ponedeljak u 13:20 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, mislim da sam guranjem cepa stetu i napravio, ispustila do kuce nije, trebao sam je odmah skinuti i na vulkaniziranje, brzopleto sam reagovao. P.S. Evo slika alata koji ide pre crvica u poredjenju sa holsrafom za rigips. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano Ponedeljak u 13:31 Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... posle njega ovaj finiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25784 Napisano pre 13 sati Integrisan, 10525 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... zaboravih da napisem, valjda se na slici vidi koliko je vozacevo sediste "pufnastije" u odnosu na fabricko. Dodao sam kod tapetara jos 15mm mem. pene, toliko dozvoljava ovaj tapacirung. Sediste ima zasebno stelovanje visine i ugla (za razliku od prethodnog modela koji je samo u vis mogao), trenutno je u poziciji "srednje" nazad i "skroz nisko" napred. Jes" cudno ali veliku muku mucim sa trticnom kosti, tragam za resenjem nekim. Od kako sam se kod bugara po staroj planini vozao a po celi dan neku sam stetu na telu ocigledno napravio, nisam ustajao vec su svi udarci u pomenutu kost isli. Jedva se do Jagodine odvezem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...