pedjazz 765 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 350 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, N.F.S. je napisao: Vozim se od jutros, rizikujem jbg ali da odolim ne mogu Necujni agregat, menjac koji pod stopalom ne osecas, mmmmmm Honda! (HONDA ) Ovo nije filter neki, stvarno je toooliko lepa! Prelepa Honda. Voleo bih da posedujem ovaj model u ovoj boji... Nadam se da je neces brzo prodati I da cemo piti kafu kada resis da je zamenis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da ako prodje tehnicki 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1372 Napisano Avgust 29 Drug član, 1192 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažu Nešo? Jesu li se zabrinuli što si dva puta registrovao isti motor? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 7 Napisano Avgust 29 U prolazu, 27 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te lepo sluzi Honda, jesi i nju uvezo ili je kupio negde kod nas? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uvezao je prijatelj (Pedja vatra iz Kg), nije nikada registrovana kod nas, stajala u salonu, oglasio je ima dva meseca sigurno. On ce definitivno nastaviti kaze integru da vozi! I da, posle Honde svaki menjac deluje pokvareno, tu finocu rada ne mogu opisati, uuuuh, jedva sam je cekao Provozao se stotinak km, kroz seoske puteve definitivno je versys pobednik ( ustvari za sve puteve do 100kmh), udoban i okretan, pravi zvrk! Ovo (cbf) je teze i duze, bolje ide, bolje koci i dooooooooooooooooosta finije radi. Kakva silueta covece 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... inace, komplet rega (prva u Srb) je izasla ravno 3800din, prem. step 3 polisa (da i ja jednom prenesem taj stepen, 15 godina sam na 4 ) Sve to aj, nije mi zao... Uradicu i sediste, blatobran nazad ali za kofer (i nosac) mi bas bude krivo svakog puta! Godisnje kupujem bar 2 puta i ovaj ce put parce plastike uzeti 500evrica! (Nasla Marina neki kappa, imitacija givi maxie4 za upola cifre). Ali sta da radim, bez kofera sam kao bos. P.S. Ovaj kofer, KAPPA K5600N MONOKEY 56L vozi li ga ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3059 Napisano Avgust 29 Drug član, 1673 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: 3800din 38.000 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nula tamo-amo, sto si na kraj srca Lapsus lingve jbg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 910 Napisano Avgust 29 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nzm da li si negde pisao kolika je razlika izmedju MKI i MKII modela? Oba su sigurno jako dobro napravljena, nego ovako neki subjektivni osecaj u voznji i to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2217 Napisano Avgust 29 BJB Maxi Scooter Club, 843 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, N.F.S. je napisao: ... inace, komplet rega (prva u Srb) je izasla ravno 3800din, prem. step 3 polisa (da i ja jednom prenesem taj stepen, 15 godina sam na 4 ) Sve to aj, nije mi zao... Uradicu i sediste, blatobran nazad ali za kofer (i nosac) mi bas bude krivo svakog puta! Godisnje kupujem bar 2 puta i ovaj ce put parce plastike uzeti 500evrica! (Nasla Marina neki kappa, imitacija givi maxie4 za upola cifre). Ali sta da radim, bez kofera sam kao bos. P.S. Ovaj kofer, KAPPA K5600N MONOKEY 56L vozi li ga ko? Nije imitacija, ista firma su, neki koferi su im identični, za neke promene dizajn.. nikakva razlika u kvalitetu, ako ti se svidja vizuelno nema greške 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15054 Napisano Avgust 29 Integrisan, 8005 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kappa / Givi su ista firma. Strukturalno i mehanički su identični. Noviteti uvek idu iz Givija, Kappa prodaje uprošćene starije modele. Stvar ukusa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2269 Napisano Avgust 29 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Neso, ponovili smo se u isto vreme. Ko li će duže da ostane na sadašnjem motoru Ja moj uzeh u ubeđenju da je to možda čak i penzija sa njim, videcemo. Svakako, tebe Honda da lepo sluzi i da se lepo provodite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Miroslav91 je napisao: MKI i MKII modela Jesam pisao tehnicke razlike a sada cu (kada malo kilometara naberem) i prakticno, u voznji osetiti pa da sto vernije prenesem. Ono sto sam primetio je da ovaj model ima "rupu" u gasu na oko 4500 obrtaja, tu/odatle ima nesto sporije ubrzanje da bi vec na 5500 ponovo povukao jako (pogledacu taj opseg u mapiranju, kada mu iscitam ECU, vrlo je moguce da se tu isposti smesa posto se u tim obrtajima kontrolisu izduvni gasovi tamo preko). Ovaj model takodje ima vidim klapnu na izduvnoj grani, pokrece je motoric preko dve sajle lociran tik ispod ekspanzione posude do zadnjeg amortizera. Motor posle versysa deluje (u mestu) tezak, cim se pokrene to nestaje, sediste vozacevo se steluje u tri pozicije (gore/dole) za po 15mm. Amortizacija socijala, korektno radi posao na manjim brzinama, na gasu ume da zaljulja (gubi kontrolu), to cu morati da poradim. Kocnice napred vrh, osecanje dok joj prilazim takodje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20511 Napisano Avgust 29 Integrisan, 6383 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je to otprilike brzina kada amortizacija posustaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 130kmh sam danas isao i u krivini blagoj presao preko ulegnuca, ispravila se momentalno i zaljuljala, Versys mi na tom istom putu (Rekovac-Kg) nikada mrdnuo nije a prolazio sam i brze. P.S. Taj put i moja stara cbf1000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20511 Napisano Avgust 29 Integrisan, 6383 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima samo preload od podesavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napred samo preload, nazad preload i rebound... (Zadnjica adekvatno radi mada 110km sam presao, nemam nekih stvarnih impresija jos, ono pravo cu znati kada je budem malo duze vozio). Guvernal siroki dosta pomaze, ono sto fabircki dolazi je smejurija a isti mi je takav bio i na cbf600 i na evo obe hiljadarke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i po snegu tuda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 604 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan lepa fotka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 7 Napisano Avgust 29 U prolazu, 27 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bas bio upečatljiv tvoj Versys, vidi se da je bio bombona stanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas na dan prodaje sam stavio auspuh koji je namenjen za ninju 650, bio je preglasan pa sam u cev stavio prigusivac od kineskog akrapa! Ta je radnja rezultovala pojavom vibracija na sedistu (prigusivac se stavlja na kraj izduvne grane, u donji deo auspuha), opstrukcija je (prigusivac) okomito prema izduvnim gasovima a top pricvrscen na ram direktno. Pad snage u niskim obrtajima odmah primetan (a mapa nije standardna!). Ipak je fabricki auspuh ono pravo za njega, uspeli su da sve upakuju u onu kocku, i prigusivace i katalizator a ceo se "nosi" preko silen blokova. (znaci ko stavlja da se paznja obrati, valja ga nekako pricvrstiti takodje preko gume, da se od rama izoluje (oni sto se na selnu kace nemaju taj problem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 7 Napisano Avgust 29 U prolazu, 27 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna za kolko je prodat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi bila, 5900eura, 7500 me je kostala... Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Avgust 29 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jao, kucam preko fona pa i ne vidim gde smo, izvinjavam se zbog offa! Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2269 Napisano Subota u 19:41 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno svrati i do nas, nemoj da se stidis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...