mali_zmaj 1784 Napisano Mart 31 prisutan, 1330 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Vjeruj mi da ne znam.. , kao što napisah, ja sam promjenio motor.. nisam se upuštao u te stvari, da mi je Honda ostala, zasigurno bih!! Šnjuhaj malo po forumu, ili pretresi i ovu temu , možda ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 298 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih ako neko ima kontakt sa Nešom iz KG ,N.F.S.,da ga priupita za savet i mišljenje u vezi ovog problema sa zamenom kormana,ili da mi u privatnoj poruci pošalje njegov kontak broj uz njegovu saglasnost naravno. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 777 Napisano Mart 31 Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imas dosta toga sto je Nesa pisao u vezi toga, prvo probaj procitati njegove postove, mozda tu nadjes odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 298 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Da,on je menjao,pročitao sam i nisam našao konkretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1659 Napisano Subota u 17:12 Drug član, 564 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odvezao sam motor kod drugara da namontira chrash bar....misleci tamo ovamo nekoliko srafova se odsrafi zviznu se sipke,ali avaj Honda ga zamrsila bato...pola motora mora da se skine...i viljuska zadnja da se raskaci,i poklopac prednjeg lancanika,a on vezan za nesto pa mora ulje da se ispusti od ,zaboravih cega... Kaze brat,ajd kad vec sve rasturamo daj i lanac ilancanike da zamenimo...jer sve ovo inace se skida kad se oni menjaju...tako da od par srafova ne bi nista....pola motora ode,i sutra nista od planirane voznje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 777 Napisano Subota u 18:23 (promenjeno) Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iz cega da ispusti ulje, pa ulje imas samo u motoru. I naravno kociona tecnost, neko i to krsti kao ulje. Sad iz motora ne verujem da ce da ispusta, ostaje samo kociona tecnost. Ako drugar nije majstor bolje da ne dira kocionu tecnost, to je kombinovani ABS i ocas posla moze nesto da krene po zlu. Da dodam: Sad sam ukapirao da hoce da ispusti kocionu tecnost iz hidraulicnog kvacila, to ne mora da dira, ne mora da ispusta da bi skinuo poklopac malog lancanika i sam lancanik, nista se ne ispusta. Promenio Subota u 18:31 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 777 Napisano Subota u 18:25 Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna danasnja fotka posle zavrsene voznje, ceka sutra. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1659 Napisano Subota u 20:04 (promenjeno) Drug član, 564 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, keš je napisao: Iz cega da ispusti ulje, pa ulje imas samo u motoru. I naravno kociona tecnost, neko i to krsti kao ulje. Sad iz motora ne verujem da ce da ispusta, ostaje samo kociona tecnost. Ako drugar nije majstor bolje da ne dira kocionu tecnost, to je kombinovani ABS i ocas posla moze nesto da krene po zlu. Da dodam: Sad sam ukapirao da hoce da ispusti kocionu tecnost iz hidraulicnog kvacila, to ne mora da dira, ne mora da ispusta da bi skinuo poklopac malog lancanika i sam lancanik, nista se ne ispusta. Iz hidraulicnog kvacila...da je zameni usput. Klip,ili kako se zove se nalazi na poklopcu prednjeg lancanika...totalno bez veze resenje. Ili nije...napravljeno kad god menjas lancanik promenis i ulje Drugar je inace majstor i vazi za dobrog... Nema veze,sve sam mu zamenio nedavno...jos lanac i lancanici i hidro kvacilo i sad da ga neko kupi bio bi full fullova Slikacu cevke kada bude spakovano sve. Promenio Subota u 20:05 član Pedja Ča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 777 Napisano Subota u 20:26 (promenjeno) Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To kuciste hidraulicnog kvacila, to gde ide hidraulicno crevo, ima i sisica za luftiranje, to kuciste drze 3 srafa, kad njih odvrnes, kuciste ima svoj dihtung, pa jos malo on drzi, odvojic kuciste i nista nema da curi, nema tu hidraulicne tecnosti. U kucistu je klip sa gumicom, indentican kocionoj celnusti i to sve drzi isto kao i kad skidas kocione celjusti, ne ma tu da nesto curi, ali ne smes kad je to sve odvojeno da stiskas rucicu kvacila jer ces izbiti klipcic. Znaci samo to kuciste hidraulicnig kvacila sa tecnisti unutra okacis negde sa strane i radis dalje. Dodano: Evo ti fotografija kada sam menjao lancanike u lanac, nema kucista hidraulicnog kvacila koje smeta, skinuto je, okaceno sa strane, nisam nista ispustao niti je kap hidrauljcne tecnosti iscurilo, tu je samo prazan prostor. Promenio Subota u 20:40 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1659 Napisano Subota u 20:53 Drug član, 564 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, keš je napisao: To kuciste hidraulicnog kvacila, to gde ide hidraulicno crevo, ima i sisica za luftiranje, to kuciste drze 3 srafa, kad njih odvrnes, kuciste ima svoj dihtung, pa jos malo on drzi, odvojic kuciste i nista nema da curi, nema tu hidraulicne tecnosti. U kucistu je klip sa gumicom, indentican kocionoj celnusti i to sve drzi isto kao i kad skidas kocione celjusti, ne ma tu da nesto curi, ali ne smes kad je to sve odvojeno da stiskas rucicu kvacila jer ces izbiti klipcic. Znaci samo to kuciste hidraulicnig kvacila sa tecnisti unutra okacis negde sa strane i radis dalje. Dodano: Evo ti fotografija kada sam menjao lancanike u lanac, nema kucista hidraulicnog kvacila koje smeta, skinuto je, okaceno sa strane, nisam nista ispustao niti je kap hidrauljcne tecnosti iscurilo, tu je samo prazan prostor. Hvala. Jbmlga ja sam laik za motore. Rasturam masine razne al motor nisam cackao nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vule20 2 Napisano Ponedeljak u 09:57 U prolazu, 2 postova Lokacija: Linz Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 3. 2026. at 14:05, Elmilorad je napisao: Kolege su iznad sve objasnile,ja samo mogu da dodam da japanski motor iz zlatnog perioda kvaliteta i pouzdanosti,prelazi preko 250000km,1000ccm,100ks, 4 cilindra,2 topa,ABS,EFI...za 3700€ koliko ja tražim za moj(koji ima i centralni kofer,crash bar,Givi povišeni vizir,centalni štender,punjač...) je najbolji odnos cene i kvaliteta.Oglas je na PA,izvoli u Niš. 063/7774590 Miki Honda CBF 1000 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000 ABS, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 59500 km, Niš. Cena 3.700 € -... Hvala lepo na odgovorima.. pomogli ste svakako, na vagu sam stavio cbf i v strom 650, sada vise vuce na cbf svakako a i mladji sam, uz mene vise ide neka sport touring varijanta hvala i za ponudu, lepa je masina… ali smo daleko… pozdrav iz Linza za sve bajkere. Nazalost Trebinje ove godine propustam, ali zato se Banja Luka gazi, pa da Bog da se sretnemo Saljem slike honde, nadam se, uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 428 Napisano Ponedeljak u 12:40 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vule20 je napisao: Hvala lepo na odgovorima.. pomogli ste svakako, na vagu sam stavio cbf i v strom 650, sada vise vuce na cbf svakako a i mladji sam, uz mene vise ide neka sport touring varijanta Kod mene CBF 1000 uopšte nije bio u planu. Dvoumio sam se između Vstrom 650, honde NC750, Kawasaki Versus mali... Pre svega me interesovalo da putujem i to mnogo... Ali sve što sam nalazio je bilo sa velikom kilometražom ili problem da se kupi novo. Otišao sam da pogledam CBF i bukvalno osetio neko strahopoštovanje. Bila mi je ogromna, strašna, oduševilo me to da sa tako nečim upravljam. Bukvalno prvi motor koji sam otišao da pogledam. U međuvremenu se smanjila, ali je obožavam i dalje... Kažu da je motor kao žena, ako je se bar malo ne plašiš, nije prava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1659 Napisano Utorak u 16:49 (promenjeno) Drug član, 564 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posto gledam svasta nesto po Youtube...naleteh na ovaj kanal. Vi koji znate coveka recite jel ovo Nesa NFS brat koji je napustio forum a forum bez njega nije vise isti?? Ako jeste eto zapratite ko prati You tube. Ima sta ite kako pametno da se vidi Promenio juče u 06:10 član Pedja Ča 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 269 Napisano Utorak u 20:28 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 127 Napisano Utorak u 21:42 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je Nesa NFS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 777 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan CBF na uradi sam servisu. SredjuJu se kocnice, ide novi antifriz, ulje u motoru, kontrola dotegnutosti lanca itd. Prvo sredjivanje kocionih klesta i provera plocica pa onda redom. Sve detaljno ocisceno i podmazano gde treba i cime treba. Plocice "meso" 3,8mm i deluju ok, tako da ih vracam. Sutra je dan za kompletnu zamenu kocione tecnosti. Promenio pre 10 sati član keš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15145 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, keš je napisao: Sutra je dan za kompletnu zamenu kocione tecnosti. I ja bih trebao da zamenim ulje za kočnice, samo nisam siguran za postupak, zbog CBS-a. Kod mene je 2009.god CBF600, valjda je isti sistem ? Pločice stavio prošle godine kpl, prešao max 9.000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 777 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da uzmes odgovarajucu kocionu tecnost zbog ABS. Ja sam uzeo ovu (Lav Auto) bas za siateme sa ABS. Tecnost je redja nego standardna. Sutra cu postaviti neke fotke dok budem menjao kicionu tecnost i malo pojasniti kojim redom sta ide. Ako te buni samo CBS a znas inace sta treba onda nije problem, samo redosled luftiranja treba da znas i to je to. Ako oko toga trebas pomoc, tu sam. I naravno da zastitis da ni slucajno ne moze da kapne negde po laku ili plastici, nema brisanja bez posledica. Promenio pre 9 sati član keš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...