mali_zmaj 1773 Napisano pre 8 sati prisutan, 1323 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Vjeruj mi da ne znam.. , kao što napisah, ja sam promjenio motor.. nisam se upuštao u te stvari, da mi je Honda ostala, zasigurno bih!! Šnjuhaj malo po forumu, ili pretresi i ovu temu , možda ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 296 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih ako neko ima kontakt sa Nešom iz KG ,N.F.S.,da ga priupita za savet i mišljenje u vezi ovog problema sa zamenom kormana,ili da mi u privatnoj poruci pošalje njegov kontak broj uz njegovu saglasnost naravno. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 758 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imas dosta toga sto je Nesa pisao u vezi toga, prvo probaj procitati njegove postove, mozda tu nadjes odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 296 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Da,on je menjao,pročitao sam i nisam našao konkretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...