keš 509 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim Kappa vetrobranom KD303ST. Vislji je 15cm od orginalnog na CBF1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13052 Napisano Jul 7 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Sledeće je kardan... ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3494 Napisano Jul 7 Drug član, 1730 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim Kappa vetrobranom KD303ST. Vislji je 15cm od orginalnog na CBF1000. Liči na ovo što je meni Ivan pravio, kopija Givi Touring modela, i dalje nedovoljno ali sa ekstenderom mogu da se namestim u zavisnosti od očekivane brzine kretanja.Po svetim spisima (tj. kako @N.F.S. zapoveda) tek taj vizir plus njegov izum sa udaljavanjem i ispravljanjem ugla vizira daje zaista zadovoljavajuće rezultate.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3494 Napisano Jul 7 Drug član, 1730 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Sledeće je kardan... !Nije da nisam razmišljao ali koliko vidim prodao se ovaj koji sam hteo da gledam.S druge strane, hoću noviji motor koji manje troši u kuća-posao uslovima, kardan ne ispunjava ni jedno od ta dva :-/Ali voziš kardan :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2475 Napisano Jul 7 (promenjeno) Drug član, 1160 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Gordak985 je napisao: S druge strane, hoću noviji motor koji manje troši u kuća-posao uslovima. Još uvek ne znam koliko mi troši CBF. I dalje odgovorno tvrdim da je best buy, uloženo - dobijeno sa direktnim ubrizgavanjem, dizajn, upravljivost, snaga, položaj sedenja i cena na tržištu, čast izuzecima koji koštaju isto kao i novi CBF. (Ne računam Bandita 600 uljaru on je kralj za mene i moje uslove voznje). Promenio Jul 7 član Zlatko LA 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1988 Napisano Jul 7 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Vise od Bandita manje od Hayabuse Lep je motor, pogotovo u crnoj boji. Ladja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5353 Napisano Jul 8 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Gordak985 je napisao: S druge strane, hoću noviji motor koji manje troši u kuća-posao uslovima. 4,2l solo, +1l sa saputnikom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 46 Napisano Jul 8 U prolazu, 79 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi staviti vislji vizir bez da se napravi drugi nosac vizira koji mu menja ugao, ima u temi ranije nfs je pravio.ja sam isto napravio i sad sam cak vratio fabricki vizir jer promenom ugla se sve resava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 46 Napisano Jul 8 U prolazu, 79 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje magarice u povratku iz Trebinja na pauzi na Zlatiboru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24998 Napisano Jul 8 Integrisan, 10352 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... jednu sliku imam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 26 Napisano Jul 10 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, V-Strom 650 2004, CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 7. 2025. at 19:05, N.F.S. je napisao: ... jednu sliku imam. Vrlo sam zainteresovan za isti, Mislim da je bolje rešenje nego deflektor - extender vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 7. 2025. at 21:56, Zlatko LA je napisao: Još uvek ne znam koliko mi troši CBF. I dalje odgovorno tvrdim da je best buy, uloženo - dobijeno sa direktnim ubrizgavanjem, dizajn, upravljivost, snaga, položaj sedenja i cena na tržištu, čast izuzecima koji koštaju isto kao i novi CBF. (Ne računam Bandita 600 uljaru on je kralj za mene i moje uslove voznje). Izmereno za uslove auto puta... Prosecna brzina od 160-200km/h....7,34l 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2475 Napisano Jul 11 Drug član, 1160 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Eto, to je super potrošnja. Verujem da će od danas pa na dalje trošiti znatno manje, ovo su ipak žestoki uslovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Zlatko LA je napisao: Eto, to je super potrošnja. Verujem da će od danas pa na dalje trošiti znatno manje, ovo su ipak žestoki uslovi. Pazi izjavu Zlajo Vozim 240 i razmisljam...nepoznate gume,nepoznat lanac,sta ako se desi nesto nepredvidjeno...ipak ja vratim na 200 i polako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od sinoc je zvanicno Zlatkova CBF-ka presla u Cacak. Upisao sam se u CBF klub. Nemam slike jer jos nisu poskidane musice. A i oslikan je dovoljno na forumu. Drago mi je sto smo se upoznali @Zlatko LA 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 268 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom i od Boga blagosloveno obojici! Da li si primetio veoma blago podrhtavanje sa sva tri kofera pri brzini od 232-233 kmh i da li i tvoja posle 235 kmh slabije ubrzava do 250? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Elmilorad je napisao: Neka je sa srećom i od Boga blagosloveno obojici! Da li si primetio veoma blago podrhtavanje sa sva tri kofera pri brzini od 232-233 kmh i da li i tvoja posle 235 kmh slabije ubrzava do 250? Hvala... Ne podrhtava nista ide kao strela. Ali to sa ubrzavanjem jeste uoceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5353 Napisano Jul 11 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, pedjazz je napisao: Hvala... Ne podrhtava nista ide kao strela. Ali to sa ubrzavanjem jeste uoceno Sa srećom da te služi! Meni je bio poprilično nestabilan na tim brzinama, ali ga nisam nikad probala bez kofera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2475 Napisano Jul 11 (promenjeno) Drug član, 1160 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zdrav motor, da nije tako ni Aleksandra ni ja ga ne bi kupili, znajući i nju i mene. Kako to čudo radi, fantazija. Kako vreme prolazi sve više i više će ti prirastati srcu, u to sam siguran. Volim da posedujem što više motora, u mom slučaju mogu da imam samo po jedan, nikako više komada. Tako da svaki put kad osetim želju za drugim to sebi sigurno neću uskratiti. PS. Shadow stiže sledeće nedelje i sav je candy, daaaa red. Promenio Jul 11 član Zlatko LA 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Alexandra995 je napisao: Sa srećom da te služi! Meni je bio poprilično nestabilan na tim brzinama, ali ga nisam nikad probala bez kofera. Hvala,na zalost koferi su otpirlijali kod Zlaja,ali cemo za sledecu sezonu nabaviti neke,da mu damo na nestabilnosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Zlatko LA je napisao: Veoma zdrav motor, da nije tako ni Aleksandra ni ja ga ne bi kupili, znajući i nju i mene. Kako to čudo radi, fantazija. Kako vreme prolazi sve više i više će ti prirastati srcu, u to sam siguran. Volim da posedujem što više motora, u mom slučaju mogu da imam samo po jedan, nikako više komada. Tako da svaki put kad osetim želju za drugim to sebi sigurno neću uskratiti. PS. Shadow stiže sledeće nedelje i sav je candy, daaaa red. Lep je Shadow na slikama,nadam se i u zivo da je takav.... Vozio sam honde ranije pa jedno vreme nisam...ali sad nekako mi se cini da mi je Honda nesto najbolje,najlepsi osecaj u voznji...moze se desiti u buducnosti da ostanem na toj marci i kada budem menjao motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3494 Napisano Jul 12 Drug član, 1730 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje danas, prvo ubacivanje u prvu, rekao bih ds menjač lepše radi baš. Javljam u toku nedelje kad malo uletim u gradsku gužvu.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 268 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pre par dana zamenio ulje Silkolene pro4 10w40. Pre toga bilo polusintetika Elf moto road 4 isto 10w40. Nikakva razlika na menjaču,očekivao sam od Silkolene ne znam ni ja šta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Jul 13 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam u motore sipao Katanu 10-40...sada u Cbf ne znam da li isto da nastavim ili da promenim u neko srcu mu draze?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13052 Napisano Jul 13 (promenjeno) Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @pedjazz Ne znam šta je bilo ranije u mom motoru, menjač je malo zezao kada se ugreje. Po preporuci kolega, sipao sam Silkolene 10W-50. Sada je sve perfektno, tako da moj osmeh nema cenu ! Sigurno ima i drugih, boljih ulja, meni je ovo dovoljno. Promenio Jul 13 član Blaza foto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...