Darko Mihajlovic 6599 Napisano Maj 20 Drug član, 1891 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim , nemam ja problem sto ti gasis motor na kill , ali mi je neverovatno da prepravljas motor, seces instalaciju ili ugradjujes delove koji zuje , piste i ostalo , umesto da prepravis naviku i ugasis motor na kljuc 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12149 Napisano Maj 20 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan U toj situaciji, u poslednje vreme, sam stekao naviku da gasim spuštajući ćopavu. Promenio Maj 20 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2026 Napisano Maj 21 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1032 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Darko Mihajlovic said: Mislim , nemam ja problem sto ti gasis motor na kill , ali mi je neverovatno da prepravljas motor, seces instalaciju ili ugradjujes delove koji zuje , piste i ostalo , umesto da prepravis naviku i ugasis motor na kljuc A u cemu je onda problem ako nemas problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6599 Napisano Maj 21 (promenjeno) Drug član, 1891 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo sam znatizeljan... Sto si besan odmah ? Pre 1 sat, Sveta 5. je napisao: A u cemu je onda problem ako nemas problem Promenio Maj 21 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2026 Napisano Maj 21 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1032 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: Ma samo sam znatizeljan... Sto si besan odmah ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 25 Napisano Maj 25 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, V-Strom 650 2004, CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2025. at 11:24, Elmilorad je napisao: Lepa ova zlatna,ako se odlučim...koja je oznaka,broj,šifra? Profix je boja, a sifra ton karte je M2-0905.0. Skinuo sam zadnji kofer i nestale su vibracije na kormanu. Sada nemam resenje kako ga voziti, a potreban mi je kofer. Što je najgore i kad su bocnjaci zakaceni isto se desava. Ono sto zapazam je da mi ploca stoji pod nagibom na nazad. Na samom nosacu kofera postoje odstojnici pa se pitam mogu li se zameniti mesta i probao sam ... ali ne moze. Na'rani prasići i ne čačkaj dugmići, rešena misterija. Ako možda ima nosač kao moj neka baci sličku. Promenio Maj 26 član kovinac78 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...