Elmilorad 120 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razumeo da ima dva seta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Septembar 16 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemam druze, namestio jos letos na crvenu cbf! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Septembar 16 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Elmilorad je napisao: Da li se kupuje nova maska od carbona i gde ..a ovo ti je hidro grafika, evo kako je izgledalo kod mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Septembar 16 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://www.hidrografika.rs/ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10177 Napisano Septembar 21 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Moto manijaci sa FBa... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16361 Napisano Septembar 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 600-ka...to ce lepo da se vrati na 35000 i da ide na oglas...nov, nov! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Septembar 21 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna koliko je tek moja mučenica pregazila... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 801 Napisano Septembar 29 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodadoh moju CBF (SC58) 2009.god negdje početkom juna i sad mi ispade prilika za noviji model (SC64). Ova je 2010. oko 43000 km oko 6100 evra. Na oglasima u BiH nema ih mnogo i uglavnom su 7000+ evra. Za godinu mlađi i noviji model treba da dodam 2000 evra... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Septembar 30 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Guliver je napisao: Prodadoh moju CBF (SC58) 2009.god negdje početkom juna i sad mi ispade prilika za noviji model (SC64). Ova je 2010. oko 43000 km oko 6100 evra. Na oglasima u BiH nema ih mnogo i uglavnom su 7000+ evra. Za godinu mlađi i noviji model treba da dodam 2000 evra... I mene tačno zanima vredi li se nadograditi na CBF 1000FA, pikirala sam je za sledeći motor... Čula sam da manje troše u odnosu na MK1... Ne znam da li je tačno? Sviđa mi se što su joj prednji amortizeri štelujući, jedan top sa desne strane, dakle lancu opet može da se priđe normalno, alu ram, crni agregat i felne mnogo bolje stoje, setili se da malo digitalizuju tablu, ali su opet napravili propust - nema pokazivača temperature antifriza. Gledala sam i šta se nudi novo, izgleda da su proizvođači postali gadljivi na četvrtake... Generalno im ništa bitno ne fali, samo su teške k'o tuč. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da nema neke znacajne razlike izmedju MK1 i MK2, tako da ako si je prodao jer ti nesto nije odgovaralo, sumnjam da ce to biti drugacije na MK2. Gledajuci na www.motorcyclespecs.co.za, iste su tezine, MK2 ima par konja vise al na visim obrtajima a isti obrtni moment na 6500rpm. Jedino sto izgleda bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Septembar 30 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepse se vozi mk2, kaviltetniji ram, bolje oslanjanje i ciklistika, vizir stelujuci... P.S. I da je sve isto zbog izgleda bih uzeo noviji model, mmmmm 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 30 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I mene tačno zanima vredi li se nadograditi na CBF 1000FA, pikirala sam je za sledeći motor... Čula sam da manje troše u odnosu na MK1... Ne znam da li je tačno? Sviđa mi se što su joj prednji amortizeri štelujući, jedan top sa desne strane, dakle lancu opet može da se priđe normalno, alu ram, crni agregat i felne mnogo bolje stoje, setili se da malo digitalizuju tablu, ali su opet napravili propust - nema pokazivača temperature antifriza. Gledala sam i šta se nudi novo, izgleda da su proizvođači postali gadljivi na četvrtake... Generalno im ništa bitno ne fali, samo su teške k'o tuč. Nema pokazivača temperature da se ljudi ne bi šlogirali radnom...Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Septembar 30 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Gordak985 je napisao: Nema pokazivača temperature da se ljudi ne bi šlogirali radnom... Sent from my SM-S911B using Tapatalk Ali, zato! ... Nema zime za eskime... Kad udari hladno vreme, a CBF bije kao TA peć. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Octobar 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 9. 2024. at 18:25, Guliver je napisao: Prodadoh moju CBF (SC58) 2009.god negdje početkom juna i sad mi ispade prilika za noviji model (SC64). Ova je 2010. oko 43000 km oko 6100 evra. Na oglasima u BiH nema ih mnogo i uglavnom su 7000+ evra. Za godinu mlađi i noviji model treba da dodam 2000 evra... Huh, ja moju platio 5800 pre 6 godina. 36000 bilo na satu. Dobio i originalne kofere, centralni nogar, fabrički i Scorpion auspuh.... CBF 1000 FA Nikada nisam vozio prvu generaciju, tako da ne mogu da poredim. U Julu sam prešao 4700km sa njom, nije ni štucnula. Potrošnja oko 5 litara. 100 na sat ko voli, može i 4 Ako se pridje 200 tu je oko 10. Potrošnja je osetljiva i na gorivo, ovi podaci važe sa Shell, Mol, Tifon koji su mi omiljeni. Prednosti nove generacije su u amortizerima koji se šteluju, u gomili elektronike zbog koje je kao nova bila skuplja poprilično, nekih 7 posto bolje "poteže" Nije provereno, ali nešto ljudi mi to reklo, nema problem sa reglerom i namotajima. Nema pokazivač temperature, to mi baš nedostaje, ali evo vozio sam je na 42 stepena po ceo dan, u gradovima je palila ventilator, na otvorenom nije. Nije se pregrejala nikada. Nekom prilikom sam doživeo i 49,5 stepeni, ali to je bilo možda sat, dva. I to je izdržala, mada je za mene bilo diskutabilno. Combined ABS je zanimljiv, ti koči kako hoćeš-stigneš, ona će da koči najbolje što ume. Do sada smo se uvek zaustavljali kada je trebalo. Napred su po tri klipa, ne znam da li je to bilo kod prve generacije. Ne znam šta bih mogao još da napišem. Može i početnik da je vozi, ja sam položio sa 48, to mi je prvi motor, za sada sam živ. Sledeće godine izlazi nova generacija CBF-a Promenio Octobar 7 član Kiza Pirat 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2024. at 13:47, Alexandra995 je napisao: Ali, zato! ... Nema zime za eskime... Kad udari hladno vreme, a CBF bije kao TA peć. Definitivno dobro greje, jedino što ventilator duva na desno koleno, nisu rasporedili Na preko 40 po turskim gradovima je bukvalno bolelo kad krene da duva. Peklo je sunce i kad ne duva doduše... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Ma obožavam taj motor.... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Octobar 9 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan brzinski krug sinoć posle posla, baterija napunjena. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Najavljen veliki CBF za 2025.... Ovo je neki render vrv ali se dizajn protinje kroz dosta relevantnih sajtova. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Novembar 1 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: Najavljen veliki CBF za 2025.... Ovo je neki render vrv ali se dizajn protinje kroz dosta relevantnih sajtova. Ovo pljunuti Bandit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1236 Napisano Novembar 1 prisutan, 1127 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Više mi idu na džigeru sa ovim kusastim vizirima!! A i interesuje me ugao hvata, tj. ručki!! Dali su zadržali onaj sa polusavijenim zglobovima?? I ovo ga sad baš baca na "sport turing" , više na sport. Mada kad natakare kofere na motor možda će se aspekt prebaciti na turing!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 24 Napisano Novembar 1 U prolazu, 23 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Danas dan za čišćenje lanca, mada sam ga skoro čistio ali su primjetne crne tačkice nakon vožnje. Zanemario sam lancobran. Sutra dan za turu.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...