N.F.S. 21649 Napisano Februar 21 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, budi pazljiva kada pumpu skidas i vracas, lim je u tom delu baaaas tanak (videces), pazi da se diht guma ne povrne (a hoce), polako uvedi pumpu i ne pretezi. Takav filter nisam zatekao u svojoj pumpi (ni ispod ovog crvenog) vec trajno metalno sito (u delti je taj deo kostao oko 30000dinara). Skini prvo i pogledaj kako je kod tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Februar 21 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Hmmm, budi pazljiva kada pumpu skidas i vracas, lim je u tom delu baaaas tanak (videces), pazi da se diht guma ne povrne (a hoce), polako uvedi pumpu i ne pretezi. Takav filter nisam zatekao u svojoj pumpi (ni ispod ovog crvenog) vec trajno metalno sito (u delti je taj deo kostao oko 30000dinara). Skini prvo i pogledaj kako je kod tebe. Hvala na savetu! Vraća se ista diht guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21649 Napisano Februar 21 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, da ista... Samo ponavljam, taj deo oko pumpe je toliko tanak da se uvija, ja sam se najezio Kada vracas vise paznje obrati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Februar 22 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je copy paste u temu koju sam greškom upisao post..,pa da podjelim sa vama... Ekipa..,ja sam svoju Litricu prodao... Razlozi ... Hm!? Treba mi nešto sa širokim hvatom ,tj ravnijom guvernalom,mekšim ovjesom,znači putni enduro ili kako ga god zovu,treba mi nešto novo,i treba mi nešto da su mi malo koljena ispravljena...,rodni list je čudo. Rame mi je malo ciknulo,koljena,malo svašta!! Ima tema gdje sam ja bio zagovornik da je za putovanje najbolja litra,ali da su kompromisi čudo. Eto ja sam se prvi odlučio da napravim kompromis,i spustim se na manju kubikažu. Svakako kad uzmem to što planiram,ću staviti slikicu u ovoj temi,ali i naravno u temi o modelu istog. Honda se zadržala u oglasima čitavih 14 sati!! Ljudi došli iz Sarajeva,probali motor,oduševili se.. Najviše će mi nedostajati uglađen rad redne četvorke,sila obrtnog momenta,i ne mjenjanje brzina,jer se Honda može u 6-toj voziti 60km/h i 160km/h... A kad se spusti u nižu brzinu preleti boga oca... To me nekad i plašilo..,povuče te njena prikrivena snaga. Sad redom,obezbjeđivanje novca ,kupovina motora,razrada,pa psovanje kad ne budem mogao preletiti dva šlepera kao da stoje!!! Kao sa Hondom,ali ko zna zašto je to dobro!! Pratim temu i dalje.., 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 22 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je copy paste u temu koju sam greškom upisao post..,pa da podjelim sa vama... Ekipa..,ja sam svoju Litricu prodao... Razlozi ... Hm!? Treba mi nešto sa širokim hvatom ,tj ravnijom guvernalom,mekšim ovjesom,znači putni enduro ili kako ga god zovu,treba mi nešto novo,i treba mi nešto da su mi malo koljena ispravljena...,rodni list je čudo. Rame mi je malo ciknulo,koljena,malo svašta!! Ima tema gdje sam ja bio zagovornik da je za putovanje najbolja litra,ali da su kompromisi čudo. Eto ja sam se prvi odlučio da napravim kompromis,i spustim se na manju kubikažu. Svakako kad uzmem to što planiram,ću staviti slikicu u ovoj temi,ali i naravno u temi o modelu istog. Honda se zadržala u oglasima čitavih 14 sati!! Ljudi došli iz Sarajeva,probali motor,oduševili se.. Najviše će mi nedostajati uglađen rad redne četvorke,sila obrtnog momenta,i ne mjenjanje brzina,jer se Honda može u 6-toj voziti 60km/h i 160km/h... A kad se spusti u nižu brzinu preleti boga oca... To me nekad i plašilo..,povuče te njena prikrivena snaga. Sad redom,obezbjeđivanje novca ,kupovina motora,razrada,pa psovanje kad ne budem mogao preletiti dva šlepera kao da stoje!!! Kao sa Hondom,ali ko zna zašto je to dobro!! Pratim temu i dalje.., Mislim da je ovo rekord u brzini prodaje Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan @mali_zmaj, bas me zanima kakav ce biti utisak posle prelaska na manju kubikazu (pretpostavljam iz navedenog da nije 600tka R ). Meni ponekad padne na pamet da predjem na nesto kao CB500X zato sto bi me voznje izasle skoro duplo jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Februar 23 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @Djeronimo neće biti R motor,to me nikad nije privlačilo sem kad gledam GP.. i ja se bojim,ali sam sebe pripremam da opustim malo ručicu gasa,da sebi ucrtam u glavu da nemam više 100 konja pod dupetom,već samo 70 konja otp. mada realno...,kad sam ja iskoristio pun potencijal CBF-a... sem u tim preticanjima,kad ga malo dignem više u obrtaje nego inače.. naravno i smanjenje troškova servisa su mi bili u glavi,ergonomija,i napokon ako se kockice poklope ću uzeti nov motor!! rješavam stavku,po stavku u životu,kuća će se graditi,motor stiže prvi doduše,kakav takav,kad se to sve malo slegne,krediti otplate onda će auto doći na red.. utom će i penzija!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Februar 27 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto moraš ovako da mi slamaš srce... Zašto zarđa ti centralna nogaro... Pa ti posle peri motor... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Vetrovito veče u južnom Banatu Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21649 Napisano Februar 27 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh tapatalk smanjio rezoluciju... A vidi se da je prelepa! Uzecu jednu kad-tad! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Moram da budem VIP da bi fotografije bile u punoj rezoluciji? Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
princeton 10 Napisano Mart 4 U prolazu, 9 postova Lokacija: Travnik, BiH Motocikl: Honda XRV 650 RD03, Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juče je bio gotivan dan za vožnju. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Mart 11 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi vesnici proleća. Honda mi postaje sve lakša, ili je ona smršala ili sam ja ojačala. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano Mart 24 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano Mart 24 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan ponovih se i ja a prethodno sam mnogo puta pročitao od prve do zadnje strane ove teme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan DobraSa srećom da gutate kilometre!Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Mart 24 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan @mirsad gsxr k2 Sa srećom nek je lepotica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano Mart 24 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan gde moze da se nabavi ralica pitao sam brku iz mladenovca on nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano Mart 24 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan nfs ako slucajno vidis ovaj post zanima me jel si mozda pravio vizir za tvoju cbf kod ivana u bg ili si negde kupio i gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan nfs ako slucajno vidis ovaj post zanima me jel si mozda pravio vizir za tvoju cbf kod ivana u bg ili si negde kupio i gdePrvo da ti čestitamna masini, mnogo lepih kilometara i da te sluzi bez problema. Vrati se kroz temu, skoro da sam siguran da je pravio kod Ivana... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Ibivan je napisao: Prvo da ti čestitamna masini, mnogo lepih kilometara i da te sluzi bez problema. Vrati se kroz temu, skoro da sam siguran da je pravio kod Ivana... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk Pravio je kod Ivana ali je pravio i neki odstojnik za vizir da bi smanjio buku i vrtloženje. To je vrlo interesantno i korisno za CBF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21649 Napisano Mart 25 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, drago mi je sto vas ima puno na ovom divnom motoru! Pravo je uzivanje voziti velikog CBF-a! Da u pravu ste, vizir jeste odradio Ivan ali nije bilo nekog boljitka, tek kada sam ga uspravio i jos malo podigao bilo je vrh. Totalna tisina, potpuna... Ima i manu, nije nesto lepo ali sta da radimo. Probao sam tri vrste vizira (plus fabricki u svim mogucim pozicijama), nista nije "radilo", ni ovaj sa crvene honde, mra sa deflektorom nikakvu funkciju nema, ma kako ga postavio. Ima kroz temu kako sam napravio, dimenzije.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21649 Napisano Mart 25 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam fotku! Evo podizaca... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano Mart 27 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam brku iz mladenovca da pitam za ralicu ali nema za cbf,gde ste vi nabavljali svoje ralice ko ima neki info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano April 1 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po malo mi curi (slini) ulje na uljnom filteru. Vremenom se nakupi pa kapne na izduvne grane, Juče sam zamjenio ulje i filter, očistio i obrisao sve i posle lagane vožnje primjetim da je opet "vlažno". Filter stegnem rukama, maksimalno koliko imam snege, kao i na autu što radim. Da li da stegnem filter jače nekim alatom ili je problem u nečem drugom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...