Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBF 1000

Recommended Posts

• Integrisan, 9443 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Hmmm, budi pazljiva kada pumpu skidas i vracas, lim je u tom delu baaaas tanak (videces), pazi da se diht guma ne povrne (a hoce), polako uvedi pumpu i ne pretezi.

Takav filter nisam zatekao u svojoj pumpi (ni ispod ovog crvenog) vec trajno metalno sito (u delti je taj deo kostao oko 30000dinara).

Skini prvo i pogledaj kako je kod tebe.

ee.jpg.42b99af934ce2cce64bda02cb3154083.jpg

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1174 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07
pre 4 minuta, N.F.S. je napisao:

Hmmm, budi pazljiva kada pumpu skidas i vracas, lim je u tom delu baaaas tanak (videces), pazi da se diht guma ne povrne (a hoce), polako uvedi pumpu i ne pretezi.

Takav filter nisam zatekao u svojoj pumpi (ni ispod ovog crvenog) vec trajno metalno sito (u delti je taj deo kostao oko 30000dinara).

Skini prvo i pogledaj kako je kod tebe.

ee.jpg.42b99af934ce2cce64bda02cb3154083.jpg

Hvala na savetu! Vraća se ista diht guma?

Da, da ista... Samo ponavljam, taj deo oko pumpe je toliko tanak da se uvija, ja sam se najezio :D 

Kada vracas vise paznje obrati.

• Hvala 1

• prisutan, 1121 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Ovo je copy paste u temu koju sam greškom upisao post..,pa da podjelim sa vama...

Ekipa..,ja sam svoju Litricu prodao... Razlozi ... Hm!?  Treba mi nešto sa širokim hvatom ,tj ravnijom guvernalom,mekšim ovjesom,znači putni enduro ili kako ga god zovu,treba mi nešto novo,i treba mi nešto da su mi malo koljena ispravljena...,rodni list je čudo.  Rame mi je malo ciknulo,koljena,malo svašta!! Ima tema gdje sam ja bio zagovornik da je za putovanje najbolja litra,ali da su kompromisi čudo. Eto ja sam se prvi odlučio da napravim kompromis,i spustim se na manju kubikažu. Svakako kad uzmem to što planiram,ću staviti slikicu u ovoj temi,ali i naravno u temi o modelu istog.

Honda se zadržala u oglasima čitavih 14 sati!! Ljudi došli iz Sarajeva,probali motor,oduševili se.. Najviše će mi nedostajati uglađen rad redne četvorke,sila obrtnog momenta,i ne mjenjanje brzina,jer se Honda može u 6-toj voziti  60km/h i 160km/h... A kad se spusti u nižu brzinu preleti boga oca... To me nekad i plašilo..,povuče te njena prikrivena snaga. Sad redom,obezbjeđivanje novca ,kupovina motora,razrada,pa psovanje kad ne budem mogao preletiti dva šlepera kao da stoje!!! Kao sa Hondom,ali ko zna zašto je to dobro!! ;) 

Pratim temu i dalje.., 

• Sviđa mi se 5

• Zbunjen, 888 postova
  • Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500

Ovo je copy paste u temu koju sam greškom upisao post..,pa da podjelim sa vama...

Ekipa..,ja sam svoju Litricu prodao... Razlozi ... Hm!?  Treba mi nešto sa širokim hvatom ,tj ravnijom guvernalom,mekšim ovjesom,znači putni enduro ili kako ga god zovu,treba mi nešto novo,i treba mi nešto da su mi malo koljena ispravljena...,rodni list je čudo.  Rame mi je malo ciknulo,koljena,malo svašta!! Ima tema gdje sam ja bio zagovornik da je za putovanje najbolja litra,ali da su kompromisi čudo. Eto ja sam se prvi odlučio da napravim kompromis,i spustim se na manju kubikažu. Svakako kad uzmem to što planiram,ću staviti slikicu u ovoj temi,ali i naravno u temi o modelu istog.

Honda se zadržala u oglasima čitavih 14 sati!! Ljudi došli iz Sarajeva,probali motor,oduševili se.. Najviše će mi nedostajati uglađen rad redne četvorke,sila obrtnog momenta,i ne mjenjanje brzina,jer se Honda može u 6-toj voziti  60km/h i 160km/h... A kad se spusti u nižu brzinu preleti boga oca... To me nekad i plašilo..,povuče te njena prikrivena snaga. Sad redom,obezbjeđivanje novca ,kupovina motora,razrada,pa psovanje kad ne budem mogao preletiti dva šlepera kao da stoje!!! Kao sa Hondom,ali ko zna zašto je to dobro!!  

Pratim temu i dalje.., 

Mislim da je ovo rekord u brzini prodaje :)

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

• Haha 1

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

@mali_zmaj, bas me zanima kakav ce biti utisak posle prelaska na manju kubikazu (pretpostavljam iz navedenog da nije 600tka R :D). Meni ponekad padne na pamet da predjem na nesto kao CB500X zato sto bi me voznje izasle skoro duplo jeftinije.

• prisutan, 1121 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

@Djeronimo neće biti R motor,to me nikad nije privlačilo sem kad gledam GP..  ;)   i ja se bojim,ali sam sebe pripremam da opustim malo ručicu gasa,da sebi ucrtam u glavu da nemam više 100 konja pod dupetom,već samo 70 konja otp. mada realno...,kad sam ja iskoristio pun potencijal CBF-a... sem u tim preticanjima,kad ga malo dignem više u obrtaje nego inače..  naravno i smanjenje troškova servisa su mi bili u glavi,ergonomija,i napokon ako se kockice poklope ću uzeti nov motor!! 

rješavam stavku,po stavku u životu,kuća će se graditi,motor stiže prvi doduše,kakav takav,kad se to sve malo slegne,krediti otplate onda će auto doći na red..  utom će i penzija!!!   🤣

• Sviđa mi se 5

• Drug član, 1174 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07

Zašto moraš ovako da mi slamaš srce... :staa: Zašto zarđa ti centralna nogaro... :jok:

Pa ti posle peri motor... :popovanje:

cbf.thumb.JPG.7d1c6988e3d5f70a27967a6bf1eb3b7b.JPG

• Sviđa mi se 3
  • Haha 2

• Svrati ponekad, 109 postova
  • Motocikl: Kawasaki en500c

Moram da budem VIP da bi fotografije bile u punoj rezoluciji?

Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: CF MOTO 700 MT

Dobra
Sa srećom da gutate kilometre!

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

• Hvala 1

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs

nfs ako slucajno vidis ovaj post zanima me jel si mozda pravio vizir za tvoju cbf kod ivana u bg ili si negde kupio i gde

• Svrati ponekad, 109 postova
  • Motocikl: Kawasaki en500c
nfs ako slucajno vidis ovaj post zanima me jel si mozda pravio vizir za tvoju cbf kod ivana u bg ili si negde kupio i gde
Prvo da ti čestitamna masini, mnogo lepih kilometara i da te sluzi bez problema. Vrati se kroz temu, skoro da sam siguran da je pravio kod Ivana...

• Hvala 1

• Zainteresovan, 773 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000
Pre 9 sati, Ibivan je napisao:

Prvo da ti čestitamna masini, mnogo lepih kilometara i da te sluzi bez problema. Vrati se kroz temu, skoro da sam siguran da je pravio kod Ivana...

Pravio je kod Ivana ali je pravio i neki odstojnik za vizir da bi smanjio buku i vrtloženje. To je vrlo interesantno i korisno za CBF.

Pozdrav drugari, drago mi je sto vas ima puno na ovom divnom motoru! Pravo je uzivanje voziti velikog CBF-a!

Da u pravu ste, vizir jeste odradio Ivan ali nije bilo nekog boljitka, tek kada sam ga uspravio i jos malo podigao bilo je vrh. Totalna tisina, potpuna...

Ima i manu, nije nesto lepo ali sta da radimo.

Probao sam tri vrste vizira (plus fabricki u svim mogucim pozicijama), nista nije "radilo", ni ovaj sa crvene honde, mra sa deflektorom nikakvu funkciju nema, ma kako ga postavio.

Ima kroz temu kako sam napravio, dimenzije..

1.jpg

2.jpg

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs

zvao sam brku iz mladenovca da pitam za ralicu ali nema za cbf,gde ste vi nabavljali svoje ralice ko ima neki info

• Zainteresovan, 773 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Po malo mi curi (slini) ulje na uljnom filteru. Vremenom se nakupi pa kapne na izduvne grane, Juče sam zamjenio ulje i filter, očistio

i obrisao sve i posle lagane vožnje primjetim da je opet "vlažno". Filter stegnem rukama, maksimalno koliko imam snege, kao i na autu što radim. 

Da li da stegnem filter jače nekim alatom ili je problem u nečem drugom?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja