Ninja66 2834 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da vecina ovih puteva nije ucrtana ni u albanske vojne karte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Januar 23, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah i ja,svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erik99 5 Napisano Avgust 2, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zasavje, Slovenija Motocikl: Honda CB500x Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu autoru - jedan najboljih putopisa, koje sam ikad pročitao, fotke, priča, doživljaji,... Pročitao sam ga več pre 2-3 godine nakon sam "otkrio" ovaj forum pošto je @Nemo spomenuo na slovenskom moto forumu, da je tu objavio svoj Putopis po Maroku (takođe masterpiece). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Avgust 26, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čitah natenane svaki dan na poslu koliko se stigne, odgledah i svaki video i još ne mogu da dođem sebi i shvatim odakle ti samo ideja za ovako nešto. Za ovo je stvarno trebalo skupiti hrabrosti i volje, pogotovo što si putovao sam. Uz svo dužno poštovanje moj naklon do zemlje junače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vanvremenski putopis, kad bi bilo prilike, krenula bih tvojom rutom. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 26, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis je bio presudan u donosenju odluke da krenem u albaniju na voznju. Jos jednom svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Avgust 26, 2020 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je meni drago što ljudi i posle pet godina nalaze zadovoljstvo u čitanju ovih redova Podsetim se i ja s'vremena na vreme. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5575 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1985 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najlepših putopisa definitivno, svaka čast i za akciju, a i za način na koji si ispričao svoju priču! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Septembar 4, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Gligo ajde sad jedan "pohod na zemlju bureka i cevapa" 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkmoon 41 Napisano Septembar 26, 2020 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga Ne znam više da li sam već pisao posle prvog čitanja ali, SVAKA ČAST i za turu i za putopis! Čitam ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Septembar 26, 2020 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.9.2020. at 21:18, jorga83 je napisao: Gligo ajde sad jedan "pohod na zemlju bureka i cevapa" Jes' bilo zanimljivo i sadržajno u Bosni ovog leta ali mislim da neće biti putopisa. Mnogo vremena ode na pisanje. Iz dubina ozbiljne arhive može se izvući: Kroz Bosnu smo većinski prošli istim putevima. Razlika je što sam ovaj put imao društvo i što se vozilo baš osetno brže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Novembar 23, 2020 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno!!! Jedan od retkih putopisa koje sam pročitao u jednom dahu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Avgust 28, 2021 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se čita, jednom u par godina se vratim ovom najboljem Enduro putopisu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 17, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga pročitah lagano, sa uživanjem. Vrhunski putopis, sa vrhunskim slikama i opisima. Živi dokaz da je za avanturu potrebno ipak samo "srce u junaka" jer "u ruku Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita". To su stvari koje ili "imaš" ili nemaš u sebi, ta želja koju si ti preneo svima nama, čitaocima i članovima ovog foruma. Imaš moj naklon do poda. Iskreno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 193 Napisano Decembar 16, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Gligo ...bgm ovo je doživljaj i kad se čita, kakav si ti tek izašao iz svega ovoga. Hvala za ovaj izuzetan putopis i sa srećom na prašnjavom drumu. Promenio Decembar 16, 2022 član twintower 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Decembar 17, 2022 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sedam godina kasnije ljudi i dalje čitaju i uživaju. A i ja se rado prisetim ovog putovanja. Rekao bih da se trud oko pisanja isplatio 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1596 Napisano Decembar 17, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno, ludo, na neki poseban način otkačeno a u isto vreme i smišljeno uz ogromnu dozu improvizacije. O količini hrabrosti(ludosti) da i ne govorim. Znao sam da si bio u Albaniji ali sam tek sad pročitao putopis. Hvala kolegama što su podsetili na ovu fenomenalnu avanturu a tebi hvala na ovom neverovatnom remek delu savremenih putopisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 426 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za putopis i avanturu!Koji je model aparata i objektiva bio u pitanju? Fotografije su odličneSent from my SM-G960U using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Januar 16, 2023 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Canon 450d. Od objektiva 18-55 kit, 35-135 i Helios 58mm (sa Zenita :D). I dan danas na moto putovanja nosim istu opremu. Pošto fotke nisu za komercijalnu upotrebu nisam rad da drndam skuplje telo i objektive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 426 Napisano Januar 17, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Super, svaka čast još jednom, vidi se da nisu automatska podešavanja i samo 18-55 Helios 58mm F2...Baš daje neki specifičan feel...Nije potreban MarkIII za lepe uspomene. Još mnogo lepih fotka i kilometara želim buraz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 132 Napisano Februar 18, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga Ne znam, nemam reci, ovo je toliko nadrealno da je nepisivo!!! Ja citam ovo posle 7 godina i za mene je bilo kao da sam gledao neki avanturisticki film. Ovo bi mogao ladno sat i po film da se snimi. Ziveo sam na Kosovu do 1999 kad se desilo to sto se desilo i prvi put sam otisao tamo tek 2015-e i dalje pod nekim strahom od mogucih kidnapovanja, prebijanja i svega neceg najgoreg. Naravno nista od toga mi se nije desilo i takve stvari su prestale da se desavaju mnogo pre 2015-e. Albanija je u mom mozgu makar tada i dalje bila nesto nalik na Somaliju, rasulo i anarhija i da mi je neko rekao " Evo ti 100000€ da predjes gudure Albanije na motoru" ladno bih odgovorio: "Neka hvala, preca mi je glava na ramenima" Ovo je prosto neverovatan putopis, hvala ti jos jednom, ako se ikada vidimo negde vodim na rucak! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...