Totomoto 102 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono... na rizik Šalim se naravno... Gde god sam gledao prognozu, već su izmenili za sutra. Uglavnom kišu najavljuju za rano jutro, dosta pre planiranog polaska. Dakle, uz malo sreće vozimo po suvim putevima. Oko nedelje svi su složni - sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 19, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono... na rizik Šalim se naravno... Gde god sam gledao prognozu, već su izmenili za sutra. Uglavnom kišu najavljuju za rano jutro, dosta pre planiranog polaska. Dakle, uz malo sreće vozimo po suvim putevima. Oko nedelje svi su složni - sunce Imas pice sutra od mene , zbog pozitivnog razmisljanja....svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 19, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A mi koji nemamo kisno? Majku mu, ne ynam sta ciniti Vidim ja da bi trebalo da se pojavim sutra sa naramkom kisnih odela, pa onda: "kikkkkirikiii, semenke, KISNA ODELAAAA..." I ovako Vladinoj zeni nosim jedno. Ma bice lepo vreme, videcete. Ponesite kisnu odecu samo za svaki slucaj, da ne idu koferi prazni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3860 Napisano Jun 19, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 950 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan A mi koji nemamo kisno? Majku mu, ne ynam sta ciniti Plazma ne palamudi nego idemoooo! nemam ni ja kisno odelo,nema mi ni djevojka. obuci cemo dzakove za smece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 19, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan To, dzakovi za smece. Ja sam pre desetak godina zbog jake kise koja me uhvatila u Beloj crkvi otisao u agro radnju Seme kupio plasticnu ceradu iskrijio I sa malo lepljive trake dogurao do Bg. Nisam bio bas mokar ali me nije produvalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 19, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nego VladoSD jel cena hotela ostala kao u najavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neko da ponese neku prijavu viska,riknuo mi stampac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Poneću ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Jun 19, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kisno odelo ne nosim zbog malera vec godinama Malo pokisnem, vetric me osusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 19, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cena hotela je ista....1500 dinara spavanje + vecera + dorucak Rucamo u Paracinu oko 14/15 h...odatle 160km do BG-a....cenim da stizemo po danu ili rano predvece... Nosim ja blanko izjave, bez brige.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Jun 20, 2015 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put moram da propustim vožnju. Kao što reče Boki.64 ni ja nisam više vlasnik svog slobodnog vremena. Uživajte, zavidim vam. Za one kojima smeta kiša samo da kažem da je to dodatna avantura, veoma korisno iskustvo u takvoj grupi. Javljajte se sa puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 20, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sto je dans lep I suncan dan:https://www.youtube.com/watch?v=xji7K0oGAv4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 20, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bice, bice. Moje iskustvo kaze da kada kisa pada nocu, i ujutru stane, bude suv dan. Ako krene da pada ujutru, ceo dan pada. Sad je koliko vidim jos mokro dole, ali je prestala da pada. SPREEEMANJEEE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 20, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Idemooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6090 Napisano Jun 20, 2015 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećno drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 20, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tatatatiiraaa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 676 Napisano Jun 20, 2015 Zainteresovan, 358 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod, mi skuterasi cemo sutra da uzivamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 20, 2015 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vas danas u Kragujevcu i javio sam vam se , bio sam na plavom Ducatiju 748 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 21, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, nadam se da su svi stigli kuci bezbedno I ne mnogo mokri. Drugo, hvala svima na druzenju kao I zadovoljstvu da sa vama vozim. Trece, nadam se da cemo to ponoviti jos koji put. Posebno se zahvaljujem Vladi kao I njegovom asistentu Milenku za trud oko organizovanja "BJB Vikend voznje Kopaonik". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10731 Napisano Jun 21, 2015 Drug član, 518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Dajte slike, da vidim sta sam propustio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3860 Napisano Jun 21, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 950 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo i nas troica koji smo se odvojili na kopu. Voznja je bila fenomenalna meni je prvi put da vozim u grupi i utisak mi je vise nego pozitivan - odusevljen sam. Smestaj je bio odlican. generalno je ruta bila fenomenalna.Nadam se da ste sa Vladom sredili gumu. Zahvalio bih Brunu na najlonima i rukavicama koje su mi mnogo mnogo mnogo znacile. Krenuo sam verovatno sa najlosijom opremom ali stigoh kuci zdrav i srecan. Naravno Bruno,vracam ti rukavice i hvala jos jednom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Jun 21, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fantastično! Bez obzira što nas je pratila kiša, uživali smo. Hvala pre svega organizatorima, vođama puta i redarima, kao i svima koji su se odvažili da krenu i koji se nisu uplašili najavljene kiše. Dobra energija, druženje i prilika da se stekne iskustvo u vožnji u zahtevnim vremenskim uslovima. U takvim trenucima dolazi do izražaja kreativnost u primeni priručnih sredstava za zaštitu od kiše (čitaj kese za đubre i streč folije, posebno hvala Brunu na obezbeđivanju istih) Malo ranije smo se pozdravili sa vama, pa smo se sa Kopaonika spustili na Jošaničku banju i onda preko Ušća i Studenice otišli do Ivanjice, i dalje preko Guče, Čačka, Rudnika, Topole i Mladenovca došli do Beograda. Kod Bubanj Potoka smo u povratku sreli Mario Burgman-a i Sargeras-a (prepoznao sam te po fluo-traci ), i malo kasnije Drilling-a Možda se sećate, mimoišli smo se, nosio sam žuti fluo-prsluk. Sa zadovoljstvom čekamo sledeću zajedničku vožnju! (Najavili ste Pešter!) Pozdrav od Branka i Maje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična vožnja, fenomenalno druženje! Hvala Vladi na organizaciji i Milenku koji je održavao "stado" na okupu Vremenski uslovi nas nisu baš poslužili ali ovo je bio dobar primer kako entuzijazam pobeđuje sve neprilike. Kreativnosti u zaštiti od kiše nam nije nedostajalo, pa će ovo verovatno biti jedna od tura koja će se dugo pamtiti Fotosešn je na sledećem linku: https://goo.gl/photos/FPdpcbVSiTpVxfJb8 Ako je neka od suvozačica fotografisala za vreme vožnje bilo bi lepo da dobijemo i te fotografije. Ja još nisam savladao tehniku fotografisanja u vožnji Važna napomena: Sve fotografije su u punoj rezoluciji. Pošto sam ispunio kvotu za fotke na Google+, biće raspoložive samo do kraja jula. Posle toga ću postaviti novi link na kome će fotografije ostati za stalno ali će biti u nižoj rezoluciji. Puno pozdrava ekipi i vidimo se na sledećoj vožnji! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Jun 22, 2015 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci i devojke na pravom avanturističkom duhu. Na muci se poznaju junaci, a bajkeri po kiši. Toliko novih ideja za kišna odela, svaka čast! Žao mi je što nisam mogao da delim ovo prelepo zadovoljstvo sa vama. Nadam se sledeći put. Vi ste svi ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na uspešno organizovanoj i izvedenoj vožnji ! Vidi se po licima na fotkama da je bilo full. Najvažnije je da su svi stigli nazad bez ikakvih incidenata, padova, većih kvarova ili nekih povreda. To je uvek na prvom mestu iznada svega i to je najveće merilo uspešnosti neke vožnje. Posle toga je na svakom pojedinačno da iz ovakvih druženja i vožnje izvuče ono što mu se najviše svidelo i u čemu je najviše uživao. Kada se na kraju sve zapamti po nekim lepim stvarima, nema ničeg lepšeg. Možda se vidimo na sledećoj jednodnevnoj vožnji po Homolju 12.jula ! Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...