mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Tracer 9 je pravi naslednik Tracera 900....bar sto se ovog problema tice.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Avgust 20, 2021 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, djuka015 je napisao: Koji vam je,mene bas lozi kad se on uvija i trese,kao riba koja nece da ti da na keca Sent from my iPhone using Tapatalk XR je za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Avgust 20, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, treba mi mala pomoc. Trenutno sam u CG, juce sam bio u Ulcinju i motor se nakupio peska i prasine, pa sam ga po povratku u Becice isprao vodom iz creva. Jutros dok sam podmazivao lanac sam primetio da je upalio engine lampicu i prijavljuje gresku 069. Koliko sam ja uspeo da vidim na netu, to je senzor obrtaja prednjeg tocka ili tako nesto... Da li je neko imao slicnog iskustva ili zna o čemu se radi? Sutra se vracam za BG, pa ne bih da brinem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Endurado je napisao: Kolege, treba mi mala pomoc. Trenutno sam u CG, juce sam bio u Ulcinju i motor se nakupio peska i prasine, pa sam ga po povratku u Becice isprao vodom iz creva. Jutros dok sam podmazivao lanac sam primetio da je upalio engine lampicu i prijavljuje gresku 069. Koliko sam ja uspeo da vidim na netu, to je senzor obrtaja prednjeg tocka ili tako nesto... Da li je neko imao slicnog iskustva ili zna o čemu se radi? Sutra se vracam za BG, pa ne bih da brinem. Gde si video koja je greska u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, DjoleLO said: XR je za tebe... Bogu mi i za mene je, i merkam ga već dugo i želim but Srbija, nemaš keš, moraš kredit a nov XR je van mog domašaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koji vam je,mene bas lozi kad se on uvija i trese,kao riba koja nece da ti da na kecaSent from my iPhone using TapatalkOvo nije riba koja neće da da, nego riba koja je u fazonu : "Zaklaću te na spavanju, smrdljivko mali"Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Avgust 20, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zeka75 said: Gde si video koja je greska u pitanju? Kad dam kontakt na displeji pise 069 i upaljena je lampica engine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da je vreme za pozu 69 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se to dešava mnogima kada puste da se vrti točak na centralnim nogarama, a prednji točak stoji u mestu... Elektronika misli da se pokvario senzor (senzor ABS-a ?) pa ne javlja da se prednji točak vrti. Evo, izguglah nešto na tu temu: https://www.tracer900.net/topic/700-check-engine-light-code-069-less-than-5-miles/page/3/#comments A ovde ima kako se resetuje: https://www.tracer900.net/topic/4922-2017-fj-09-how-to-reset-check-engine-light/page/2/ Btw. da ne bude zabune ja sam noob za većinu ovakvih stvari, ali mi neko zatišje na poslu... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dragance, zadnja rečenica vrišti za sloganom:" Lako je tuđim ku*cem koprive mlatiti" Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da se ogradim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update što se tiče greške 069. Izgleda da jeste bio u pitanju senzor brzine prednjeg točka koji je zabagovao kad sam podmazivao lanac dok je motor bio na štenderu u prvoj brzini. Kada sam krenuo u vožnju, posle par stotina metara sam je isključio lampicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Avgust 23, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Endurado said: Mali update što se tiče greške 069. Izgleda da jeste bio u pitanju senzor brzine prednjeg točka koji je zabagovao kad sam podmazivao lanac dok je motor bio na štenderu u prvoj brzini. Kada sam krenuo u vožnju, posle par stotina metara sam je isključio lampicu. Mani se ciscenja i podmazivanja lanca na upaljenom motoru u prvoj, ne daj boze ostaces bez prstiju iz bezazlene gluposti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Avgust 23, 2021 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neće da bude ni prvi ni poslednji koji je skratio prste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas sad planjram da mu to napisem…Za*ebi to!Sta ti je tesko okrenuti tocak par puta…I to unazad :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pet piva za momke koji tako ciste lanac. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako može da ode prst dok prskam lanac sprejem sa razadaljine od jedno 15ak cm, koliko je dugačka ona cevčica. Govorim o podmazivanju, ne čišćenju. Sigurno ga ne čistim dok je u brzini, tu kapiram da može da dodje do povrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16521 Napisano Avgust 23, 2021 Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trenutak nepaznje... Samo cu reci ne radi to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Avgust 23, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Dabome. I ovako se dovoljno igramo sa tim motorima kad ih vozimo, ne treba ti i taj rizik dodatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Septembar 9, 2021 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 7/9/2021 at 1:06 PM, MrWhite said: Pozdrav kolege, Da vas ima jos koji su narucili novog tracera a da cekaju, porucen je 22 maja sa obecanjem da stize za 2 nedelje i svake nedelje od tada dobijam odgovor da je u putu i da stize sledece nedelje. Postao sam vec sam sebi dosadan vec sam poceo da razmisljam o drugom modelu. Da li ima neko slicno iskustvo sa Plattner-om iz NS-a i da li mogu da trazim kaparu nazad posto je proslo vise od mesec dana? Identicno iskustvo sam imao isto kod njih. Zvao sam ih jedno 3-4 nedelje svake nedelje po jednom i uvek kao stize sledece nedelje. Prestao sam da ih zovem. Posle 5-6 nedelja kada su oni mene zvali ja se njima nisam javio. Nisam davao kaparu kada sam ih prvi put kontaktirao. Cak sam i pitao jel treba, rekli su da nema porebe. Promenio Septembar 9, 2021 član Kristijan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrWhite 4 Napisano Septembar 13, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.9.2021. at 21:08, Kristijan_ je napisao: Identicno iskustvo sam imao isto kod njih. Zvao sam ih jedno 3-4 nedelje svake nedelje po jednom i uvek kao stize sledece nedelje. Prestao sam da ih zovem. Posle 5-6 nedelja kada su oni mene zvali ja se njima nisam javio. Nisam davao kaparu kada sam ih prvi put kontaktirao. Cak sam i pitao jel treba, rekli su da nema porebe. Motor je stigao posle 3 meseca ali agonija i dalje traje, posto nosac i kofer nisu stigli zajedno, ista prica se nastavja, jos ovo da pokupim i da ih vise nikada ne vidim. Propao mi je planiran godisnji zbog njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Septembar 13, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo i mene kod vas Ja otisao video sta imaju na stanju i doterao kuci , do duse Plattner Beograd ali to je to. Imaju problema sa motorima koje nemaju na stanju kao i svi ostali trgovci. Do duse dodatna oprema koju sam trazio sporo ali pristize jedno po jedno. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Tesla86nek je sa srecom kolega ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tesla86 je napisao: Drugari evo i mene kod vas Ja otisao video sta imaju na stanju i doterao kuci , do duse Plattner Beograd ali to je to. Imaju problema sa motorima koje nemaju na stanju kao i svi ostali trgovci. Do duse dodatna oprema koju sam trazio sporo ali pristize jedno po jedno. E jbg, nema vise lajkica. Za mene, najlepša kolor šema novog tracera. Prelep. Neka uzdravlje služi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na interesantan klip vezano za remapiranje tracera. Momak je radio remap zbog ponasanja tracera izmedju 3-5.000 obrtaja, bas nesto sto i meni smeta. Govorim o prvoj generaciji, ne znam da li je bolja situacija sa novim... Da li neko ima iskustva sa ovim? Da li neko uopste radi to kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...