icatenej 2435 Napisano Mart 23, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga nešto sveže u adventure segmentu - Honda u Osaki predstavila Bulldog koncept. Meni ovo skroz simpatična ideja... Motor je isti kao u CB500 (za Japan 400) seriji. Točkovi su od 15"!!! Debele kramponke na točkovima, auspuh visoko postavljen, nisko težište i nisko postavljeno sedište - fali samo neka zaštita ispod agregata. Ružan je u pi*ku materinu ali ja bih ovo tako rado posedovao i terao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ovi u hondi su stvarno prezubčili... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 23, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ima svoju namenu...a to nije dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 23, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I namena je pod znakom pitanja, jedino ako kosta kao apenac pa da kupim calu za pecanje :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Mart 23, 2015 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantan gepek. Napred barem 19 i vatru u klipove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan sta je bre ovo? za asfalt nije za off nije,lep nije, a toliko je neobican da bih ga posedovao mada upotrebnu vrednost koliko vidim nema... mada ko ima mercedesovu G klasu ili Puch sjajno bi mu isao uz cetvorotockasa ono da se zakaci na zadnja vrata.. mislim po dizajnu su slicni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Mart 23, 2015 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa tek je u koncept fazi. Malo i prototip ili dva Još će to Honda da izvaja kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan to je monkey na steroidima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Mart 23, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene licno stilski podsjeca na stare BMW G/S serije, mada je ovo i dalje samo koncept. Ako cemo samo Hondu gledati, neodoljivo me stilski podsjeca na prvu generaciju Honda Cube SUV-a. A od koncepta do produkcije (ako dodje do nje) ce biti modifikacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...