KoleD 423 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima nekog kao ja da ne zna.. Ovaj put od Tekeriša do Prnjavora preko Cera je asfalt samo do planinarskog doma, a dalje je naslagan kamen, ne kao kaldrma nego neobradjen rečni kamen jedan pored drugog, tako da je prolazak samo traktorom ili terencem. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj 138 preporučujem.. Nov, crn afalt, još uvek ga nisu obeležili, gotovo prazan, može lepo da se potera.. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7983 Napisano Avgust 11 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Posle Tekeriša ka Šapcu je prilično loš asfalt godinama. Jednom prilikom, da to izbegnem, skrenem ka Joševi ali se nisam usrećio. Znači, uradili su nov asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNSE baš zbog tvoje kratke vožnje od pre par dana reših da opajam zapad.. Hvala Ti..Zujao sam od ujutru do večeri, jug - sever - jug-sever, planine doline, preko 400 km. Od toga pola je bilo kao to prema Šapcu a druga polovina baš dobra..Za put 138 još da objasnim.. Silazak na njega sa magistrale je nizbrdo i taj deo u dužini do 500 metara, ne više, je i dalje tucanik, ne znam zašto nisu završili i to.. Kad se sa magistrale gleda i ne vidi se asfalt jer se put sakriva iza krivine, ali sam ja rešio da poslušam gazdu kafane sa Cera i skrenuo sam.. I taj novi asfalt ne ide do samog Lipničkog šora, zvršava se pre i u nastavku je stari koji je takodje bez veće mane. Samo sad ne mogu da opredelim koliko ima tog starog. U svakom slučaju treba da se proba put, krivine, pravci, blagi prevoji, odličan..Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 12 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, KoleD said: Ako ima nekog kao ja da ne zna.. Ovaj put od Tekeriša do Prnjavora preko Cera je asfalt samo do planinarskog doma, a dalje je naslagan kamen, ne kao kaldrma nego neobradjen rečni kamen jedan pored drugog, tako da je prolazak samo traktorom ili terencem. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Ili motorima kao mi..... Put je stvarno katastrofa. Najgore je sto na pojedinim mjestima ima jako sitnog pijeska. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7983 Napisano Avgust 12 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je ako sam ti dao inspiraciju, zbog toga i pišem jer sam i sam, nebrojeno puta, na forumu tražio (i nalazio) korisne informacije i ideje za planiranje ruta. Nama iz ravnice je ovaj kraj često prvi pik za vožnju, meni lično omiljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2837 Napisano Avgust 30 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zna li neko kakav je put Divčibare-Čačak preko Jančića i Gojne Gora? Interesuje me kvalitet podloge, kapiram da nije nov, ali da nije baš neki makadam, rupe i tome slično? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7983 Napisano Avgust 30 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da malo ko, na forumu, poznaje taj kraj bolje od @slave74.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5540 Napisano Avgust 31 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Istina, @slave74 je srpska verzija Googe Maps 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 31 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @max80 nije neki put. Moze da prodje cisto da se premosti iz tacke A--->B. Takodje sam spajao Divcibare preko Toemtinog Polja, skretanje kod Draskovica na Gojna Gora pa ka Cacku. Do skretanja u Draskovicima kod crkve, jos je interesatan, Deo je normalne sirine gde idu i autobusi a deo je uzak seoski asfaltni put koji je imao nezgodna ulegnuca bas u senci ili krivini kada sam prolazio njime pre 5-6 godina. Kada se malo otvori ka Cacku, tu je pak naseljeno, tako da je ruta za nuzdu. Znam da sam se tada smorio. Dosta saltanja i niske brzine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5830 Napisano Avgust 31 (promenjeno) Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, max80 said: Drugari zna li neko kakav je put Divčibare-Čačak preko Jančića i Gojne Gora? Interesuje me kvalitet podloge, kapiram da nije nov, ali da nije baš neki makadam, rupe i tome slično? Unapred hvala. Nije makadam, asfalt je. Uzak sa zakrpama, pa cak i sa nekim delom presvucenog asfalta, dole u Jancicima. Ako ides odozgo od Divcibara prema PZ, dobar je put, sirok.Predeli lepi. U Duskovcima kod crkve skrenes levo, ali gornjim putem tj desnim. Ima odmah i put na dole, ka Pranjanima i daljeGM ili Cacku. Krivinaris uskim asfaltom do u Gojnu Goru, a na prvoj skreni levo, pa do crkve, a onda desno. Platoom Gore vozis nekoliko km, a onda se obrusavas u kanjon reke Kamenice u Brod i Jancice. Tu imas na asfaltu ulegnuca, kao kanale. Nisu ostri, al nisu ni plitki. Zaboravili su da stave betonske cevi na propuste za vodu, pa se sleglo. Jbg Velja Ilic Je zasluzan za to, pa ces na jednoj desnoj krivini, imati i spomenik njegovim zaslugama. Posle picis dolinom reke, put je zaista zakrpljen i ima rizle preko. A lokalci jure i sseku cesto krivine. Kad sidjes sa G. Gore u Brod i predjes most na Kamenici ides desno i posle 100m imas kafanu i lepu terasu nad rekom. Tu je i kupaliste, ako ima vode. Ja ovih dana nisam u selu inace bih te docekao na Divcibaram ili dole u selu.Pozz i srecan put. Promenio Avgust 31 član slave74 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2837 Napisano Avgust 31 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @slave74 hvala puno na informacijama i detaljnom opisu. Častim pivo u nekom od narednih dolazaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 4 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koji je najbolji put od Rekovca kod Kragujevca do Trstenika? Logican mi je pored manastira Ljubostinje, ali ne znam kakav je asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Septembar 4 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Pingvin37 said: Zna li neko koji je najbolji put od Rekovca kod Kragujevca do Trstenika? Logican mi je pored manastira Ljubostinje, ali ne znam kakav je asfalt. Dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Taj put je imao par km makadama, jedino ako je asfaltiran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Septembar 4 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Pingvin37 said: Zna li neko koji je najbolji put od Rekovca kod Kragujevca do Trstenika? Logican mi je pored manastira Ljubostinje, ali ne znam kakav je asfalt. Mozes i Rekovac-Belusic-Oparic-Medvedja-Trstenik ka kafani Vilin Dar(dobra klopa i polozaj kafane) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 305 Napisano Septembar 12 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako može informacija za pravac Brza Palanka - Rudna Glava, da li je asfalt preko Miroča, ovo tamnije pavo, ili je bolja neka od ove dve alternative? 14" točkovi su u pitanju, pa mi je primarno kvalitetnija podloga nego predeli, za ovu deonicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Preko Miroča je asfalt, korektan, malo užiji put, kada se siđe sa Miroča, nov odličan put. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sa par drugara krecem na vikend turu NS-Sarajevo i okolina-NS. Da li ici preko Sokolca ili na Olovo, Kladanj? Sta obici u okolini? Mislili smo Trebevic, Jahorina… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1003 Napisano Septembar 14 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ćomi- je napisao: Ljudi, sa par drugara krecem na vikend turu NS-Sarajevo i okolina-NS. Da li ici preko Sokolca ili na Olovo, Kladanj? Sta obici u okolini? Mislili smo Trebevic, Jahorina… Nov asfalt preko cele Romanije, tako da bi to bio moj izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2504 Napisano Octobar 7 ODUSTO OD DIJETE, 2617 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram sutra da se malo izduvam. Kakav je put posle Ralje, završiše ga više. Ako još drljaju da menjam rutu do Rudnika i Topole. Negde mi se vozi, možda i do Divčibara dobacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2837 Napisano Octobar 7 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM do Ralje sve gotovo, posle nje nije. Mi smo kao alternativu koristili put iz Ralje koji ide za Sopot, Kosmaj, Mladenovac...Takođe nije loše ni Ralja, Mali Požarevac pa Mladenovac...Ko hoće naravno na tu stranu i dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nadam se da može neko ko je u okolini dati mali hint kakvo je trenutno stanje. Naime planiramo neko putovanje za “otvaranje zimske sezone” i obzirom da je Jablanica zatvorena ima obilazni put od Konjic-a do mjesta Potoci prije Mostar-a, da li je neko prolazio tuda i da li je makadam u pitanju. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 370 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Možda ovo pre da iskoristiš Iz Sarajeva ides za Focu Lukavica,Trnovo, Dobro Polje,Miljevina Foca, Tjentiste, Gacko U gacku ides lijevo za Bilecu Ides nekih 30km doce ti taskrsinca dje pise Desno Berkovici tu okrenes desno ides Berkovici Stolac Mostar Siroki Brijeg (preporuka kamiondzije) ja danas došao do Mostara sa severne strane B.Luka, Mrkonjić, Šipovo, Kupres, Duvno, Posušje, Široki pa Mostar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1431 Napisano Octobar 8 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, kingdrom je napisao: Možda ovo pre da iskoristiš Iz Sarajeva ides za Focu Lukavica,Trnovo, Dobro Polje,Miljevina Foca, Tjentiste, Gacko U gacku ides lijevo za Bilecu Ides nekih 30km doce ti taskrsinca dje pise Desno Berkovici tu okrenes desno ides Berkovici Stolac Mostar Siroki Brijeg (preporuka kamiondzije) ja danas došao do Mostara sa severne strane B.Luka, Mrkonjić, Šipovo, Kupres, Duvno, Posušje, Široki pa Mostar Može iz Gacka direktno za Nevesinje. Put nije bog zna šta, ali ni Berkovići-Stolac nije mnogo bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...