N.F.S. 22333 Napisano April 2, 2018 Integrisan, 9600 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stali kod one pijace pred nadvoznjakom u Svilajncu, okruzenje nije lepo ali prica interesantana! Bandit slikanje, prilazim i primecujem izgreban rep, moja faca zatim... Elem, supruga je slomila prst pa na istom ima metalnu langetu koja je grebala rep ispod rukohvata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1980 Napisano April 2, 2018 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ali tvoja faca u stilu - "ne, ne, ne...mora da me zajebavash..." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano April 2, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Sh*t happens Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano April 2, 2018 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SkoMy je napisao: Moram da priznam da ste obojica delimicno upravu.. Tako zajedno dolazimo do zakljucka da su crveni N Banditi najlepsi. Svako svoga konja hvali! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22333 Napisano April 2, 2018 Integrisan, 9600 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja ova boja grafita, iznad fara i na poklopcu kutije filtera vazduha se nalazi... Da i ram nije u crvenoj boji (ne bih u sezoni vadio masinu iz rama) vec bih ga ofarbao celog tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano April 15, 2018 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav .. Jel ima neko stapove (od prednjih vila) od bandta da mi proda? Izvinjavam se ako ne spada u temu moje pitanje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 16, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam video na limundu da je neko nudio komplet prednju viljusku za suzuki za 6 ili 8hilj dinara pa proveri odgovara li ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano April 19, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Једно питање за старе бандите-где има да се купи ралица за бандита 650 и како се она качи на мотор јел има већ предвиђено где шта како или се буџи нешто...свиђа ми се пуиг али ми се несвиђа 200е... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8322 Napisano April 19, 2018 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Једно питање за старе бандите-где има да се купи ралица за бандита 650 и како се она качи на мотор јел има већ предвиђено где шта како или се буџи нешто...свиђа ми се пуиг али ми се несвиђа 200е...Brka Mladenovac, ako ima onda će ti sve i objasniti. Čovek pravi sve od plastike. Tel. ne znam izguglajПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8322 Napisano April 19, 2018 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Brka Mladenovac, ako ima onda će ti sve i objasniti. Čovek pravi sve od plastike. Tel. ne znam izguglajПослато са LG-H870 уз помоћ ТапатокаEvo naš'oПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1980 Napisano April 19, 2018 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan i ja kupih od Brke za moju 600tku...samo sto dodje maltene u sirovom stanju...pa ti morash da provalish kako da joj napravis nosace, i da je ukrojish, a tvoj farbar mora da odradi zavrsnu pripremu za farbanje i farbanje...takvo sam bar ja imao iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano April 24, 2018 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Banditi, došlo je vreme za zamenu pločica pa ako imate predlog gde kupiti i kojeg proizvođača vi koristite i koliko ste zadovoljni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari dajte nekog dobrog majstora u bg ja sam u rakovici da ne idem cak do indjije kod bokilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3593 Napisano Maj 3, 2018 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic je u Pazovi, doduse to je skoro to, ali je bolje malo se provozati i oterati kod nekog proverenog... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan drugari gde da kupim hebene kablove za bandita ...ne mogu da izguglam nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3593 Napisano Maj 22, 2018 Malinar u pokusaju, 1711 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti kablovi trebaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/24/2018 at 9:00 PM, Radovan91 said: Banditi, došlo je vreme za zamenu pločica pa ako imate predlog gde kupiti i kojeg proizvođača vi koristite i koliko ste zadovoljni... ja sam kupio kod jednog poznanika , kaze covek provereno dobre plocice, cena za par je bila 10e.. i evo do sada nisam imao problema sa njima, znam jos par drugra koji su isto kupili te plocice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan kablovi za svecice jedan kabal mi probio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, vlada53 said: kablovi za svecice jedan kabal mi probio imas na kupujem prodajem oglase gde prodaju delove za bandite , pozovi raspitaj se, to su polovni delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Maj 22, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Prljav i zapusten kao i obicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Maj 22, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Retro pozadina, to se ceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Maj 23, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Zlatko LA je napisao: Retro pozadina, to se ceni. Bas tako, dugo sam bio u potrazi za pravim kadrom i kad ovo videh sa ulice reko to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovan i pala prva vožnjica sa (za mene novom) makinom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan @BanditVA Kolko te je izasla? Kapiram da je prva (porez, prenos, nove tablice itd.)? Meni 18. Juna istice tako da vrlo brzo i mene sve to ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 25, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ugovor u agenciji 800din, overa kod notara 1500din, porez 1600din tehnički 800din i registracija 18800din sa novim tablicama.. 23500 ukupno.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...