bajker71 10014 Napisano Jul 16 (promenjeno) Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom mišljenju ne bi trebalo porediti Bandita, staru vazdušaru sa Hornetom i Fazerom u kojima je uštinuta R mašina, vodom hlađena. Potpuno druga priča... Suzuki GSR 600 je njihov rival. Bandit je uporediv sa XJ 600 Diversion, ZR 7... Recimo, Bandži se zamera što ima 77 ks a Kawi ZR 7 nisam čuo da neko spočitava njenih 76 ks i ako ima agregat od 750cc ili Diverziji 600 61 ks... To su mi nekako motocikli koji su u klasi sa Banditom i po izgledu, i po veličini, tehnologiji i ciljnoj grupi koja to kupuje. Tako ja to vidim. Promenio Jul 16 član bajker71 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 16 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zanimljivost, uskoro će biti 30 godina od pojave Bandita. Pazite o čemu mi pričamo, TRIDESET godina. Ti motori se i dan danas voze bez problema. Krajnje jednostavan motocikl, pristupačan svačijem džepu, možeš do grada, možeš u Wolt, možeš na more a i na Alpe. Meni lično okrugli far najlepši, gotovo da nije ostario. Zameni gume, sipaj dobro ulje, lanac dotegni, tu i tamo malo litijumske masti na poluge, očisti kočiona klješta i to neće nikad da stane. Trajaće još 30 godina. To je motocikl i kvalitet. Agregat je tek posebna priča, uljna pumpa sa dve komore, jedna gura ulje normalno kroz magistrale druga baca ulje direktno mlazeve na kritična mesta. Ko god me pitao šta mislim o Banditu, uvek sam rekao kupuj samo ako nije polomljen. Pa sad, iako je po perfomansama davno nadmašen suština tog motocikla ga je održala 30 godina u životu. 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 31 Napisano Jul 16 U prolazu, 44 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, bajker71 said: Po mom mišljenju ne bi trebalo porediti Bandita, staru vazdušaru sa Hornetom i Fazerom u kojima je uštinuta R mašina, vodom hlađena. Potpuno druga priča... Suzuki GSR 600 je njihov rival. Bandit je uporediv sa XJ 600 Diversion, ZR 7... Recimo, Bandži se zamera što ima 77 ks a Kawi ZR 7 nisam čuo da neko spočitava njenih 76 ks i ako ima agregat od 750cc ili Diverziji 600 61 ks... To su mi nekako motocikli koji su u klasi sa Banditom i po izgledu, i po veličini, tehnologiji i ciljnoj grupi koja to kupuje. Tako ja to vidim. Moje misljenje je da bandit sa svojih 77 ks jako lepo poteze , i razvija sasvim ozbiljnu brzinu , mada i onako vevina nas vozi 100/120 ... pogotovo sad su se okomili na motoriste , presretaci i ostali , oduzimaju motocikle , pisu kasne velike itd. Dok sam vozio Ninju malu 250 r vozio sam oko 100 , Bandita 600 isto 100 /120 nekad malo po gasu , sad cbr koji je najjaci od svih opet 100/120 , nekad isto ga malo opicim po gasu , jos ako se vozi u grupi , a ima neki slabiji motor 250 300 kubika , onda moramo se prilagodimo tome. Tako da sve stvar potreba i zelje da se proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jul 16 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, bajker71 je napisao: Po mom mišljenju ne bi trebalo porediti Bandita, staru vazdušaru sa Hornetom i Fazerom u kojima je uštinuta R mašina, vodom hlađena. Potpuno druga priča... Suzuki GSR 600 je njihov rival. Bandit je uporediv sa XJ 600 Diversion, ZR 7... Recimo, Bandži se zamera što ima 77 ks a Kawi ZR 7 nisam čuo da neko spočitava njenih 76 ks i ako ima agregat od 750cc ili Diverziji 600 61 ks... To su mi nekako motocikli koji su u klasi sa Banditom i po izgledu, i po veličini, tehnologiji i ciljnoj grupi koja to kupuje. Tako ja to vidim. Pa i Banditova 600ccm vazdušara-uljara vodi poreklo od rasne R mašine, GSXR-a, samo što je mnooogo više uštinut od Horneta i Fazera, smanjena mu je kubikaža sa 750 na 600ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Jul 17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom mišljenju ne bi trebalo porediti Bandita, staru vazdušaru sa Hornetom i Fazerom u kojima je uštinuta R mašina, vodom hlađena. Potpuno druga priča... Suzuki GSR 600 je njihov rival. Bandit je uporediv sa XJ 600 Diversion, ZR 7... Recimo, Bandži se zamera što ima 77 ks a Kawi ZR 7 nisam čuo da neko spočitava njenih 76 ks i ako ima agregat od 750cc ili Diverziji 600 61 ks... To su mi nekako motocikli koji su u klasi sa Banditom i po izgledu, i po veličini, tehnologiji i ciljnoj grupi koja to kupuje. Tako ja to vidim.Pa da, nije fer poredjivati sa hornetom ili fazerom ali i sa njima bih ja reko da se drzi iako je gsr njihov direktan suparnikSent from my 2306EPN60G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar0102 23 Napisano Jul 17 U prolazu, 49 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, nije fer poredjivati sa hornetom ili fazerom ali i sa njima bih ja reko da se drzi iako je gsr njihov direktan suparnikSent from my 2306EPN60G using TapatalkA i po izgledu bandit mislim da ima bolju liniju i mocnije izgleda i od XJ6 i ZR7Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jul 17 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Od svih tih ja bih ovako poredjao: XJ600 je baš trom i početnički motor, pre bih uzeo xj900. ZR7 je velik potrošač i nekako je nezgrapan, bar sam ga ja tako doživeo. Bandit je masivan al je Inazuma 750 prava mera i ubedljivo najbolji i najlepši. Fazer i Hornet su klasa za sebe i tu su se izdvojili stim šro mi se čini da je Fazer prevagnuo kao broj 1. Koji god se uzme, poseduje bitno je da je dobro održavan, pre svega očuvan. Juče sam išao da vidim gsxr750w iz 1995 god. Vodeno hlađen agregat, nije uljara. Ono je aždaja u najmanju ruku. Komforan, ogroman motor. Al nije to za mene, položaj sedenja mi nikako ne prija i sedenje suvozača, plus kad bi mu se dodali koferi i hteo bih korman da mu stavim umesto heblova naružio bih ga. Motor sirove snage bez elektronike i elektronskih pomagala, čista veština vozača. Pravi Suzuki. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jul 18 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen tehnicki jutros,jos polisa za par dana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jul 18 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Par dana za polisu?? Ako samo produžuješ regu to treba na licu mesta sve da je gotovo, nalepnica, polisa, sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jul 18 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan U drugoj sam opstini uradio tehnicki pa nisam mogao kod njih polisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1939 Napisano Jul 19 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pola sata i eto prednjih nosaca za ralicu, ujedno je i uklopljena bas kako treba. Sutra posle podne se nadam i zadnje da uklopim. Kad se sve lepo stegne bice to idealno. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Jul 19 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jul 19 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi je u crnoj boji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 19 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U crvenu... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1939 Napisano Jul 20 (promenjeno) Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, reseni i zadnji nosaci. Ostaje da kupim odgovarajuce srafove, podloske, obradim i odarbam sve lepo i to je to. Evo i resenja ako nekog bude zanimalo da pravi. Dvogled je odgovor s kim ovo radim. Sin je bio sve vreme pored mene. Sent from my iPhone using Tapatalk Promenio Jul 20 član Zlatko LA 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1939 Napisano Jul 21 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ralica utegnuta kao praćka. Definitno ce ostati neko vreme ovako ‘neobradjena’ da isprobam dokle moze nisko da ide. Bice vremena za farbanje. Muscle Bandit!Sent from my iPhone using Tapatalk 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jul 21 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas odradio db killer ili utisivac zvuka. Sta sam dobio, na nizim obrtajima zvuk je isti. Na 4.500 rpm dobije na trenutak neki serpast zvuk kao stojadin, meni se jako to dopada za sad. Nakon toga je dosta tisi nego sto je bio bez. Remus aspuh je upitanju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Jul 26 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce naci odlican primerak Bandita 600 2000-2005, znaci druga generacija u S ili N verziji za 1900-2000e? Pod odlicnim primerkom mislim da primerke sa fabrickom bojom, bez krpacina, ulubljenih rezervoara, rdje, izakanih diskova i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jul 26 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na kp bandza 2002 god 2200 evra. Deluje best buy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Jul 26 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i na PA i KP, vidim ali bih najverovatnije sacekao jos malo. Tako mi situacija dozvoljava jbg. Mozda bude taktika da pitam prvo na forumu ima li ko sta da ponudi, da pogledam itd. pa odlucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Jul 27 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Teško za te pare da bude netaknut. Ja sam moj prodao za 1900 pre mesec dana, ali nije bio nov nov nov, mehanički ispravan motor, rezervoar je kao nov unutra, što je za bandit jako bitno, ali je imao tu i tamo po koju ogrebotinu. Potrošni materijal je uglavnom bio dobar, pločice na 70%, gume isto, lanac i lančanici prešli puno, ali još uvek u skroz dobrom stanju, lamele i medjuploče skoro nove i sl. Registracija samo što je istekla... Vlasnik je dobio i ulje i filter na poklon uz motor da odradi odmah i mali servis. Po interesovanju, rekao bih da sam bio najjeftiniji na oglasima. Drugar je oglasio cbf 600 n, već treći mesec niko ga nije zvao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8173 Napisano Jul 27 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Za ta pare ima,ali mora da se uloži pa ti izađe na isto.Moj cenim 2900,sa koferima, nosačima,gomila rez.delova,i plus sve izservisirano.Teško da može da ima istu cenu sa onim primerkom koji kaže u opisu oglasa,samo mu brava glavi,treba da se podmaže.Glavi tu još mnogo toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Jul 27 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda ipak cekati zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8173 Napisano Jul 27 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Motorcyclist je napisao: Onda ipak cekati zimu Pošto više ništa ne funkcioniše po pravilu,da te ne sačeka iznenađenje sa istim ili višim cenama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16875 Napisano Jul 27 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, gebee&co said: Pošto više ništa ne funkcioniše po pravilu,da te ne sačeka iznenađenje sa istim ili višim cenama.. Strpljiv sam, cekacu da iskoci posto se to desi s vremena na vreme. Nedavno je bio 650 sa abs-om za 2550e, skroz korektno s obzirom da za te pare prodaju 600ku. Nisam spreman pretplatiti jer ni sam nisam precenio motore koje sam prodavao. Ili realna cena ili cu bolje onda dodati pa kupiti nesto bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...