aslservis 93 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mt je definitivno "best bay" ,a nasem trzistu sto se tice cene i kvaliteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Octobar 15, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam ovde ,nekako mi najlogicnije. Imam mt revenge limited evo, nova je kaciga, velicina M, taman mi je,ali svaki put kad je stavim meni se usi uvrnu i posle nekog vremena bas postane bas neprijatno i nelagodno, jel ima neki savet kako to spreciti (osim da ih secem) Ps. Znam da je smesno, al verujte mi da nekad stanem pored puta i odmaram usi... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Octobar 15, 2016 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Isti broj i kaciga ali se isprave kad pomerim malo kacigu napred-nazad i povučem vez sa obe strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 16, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Resenje za to je potkapa ja je nosim i zimi i leti zato sto lakse stavljam kacigu i manje se prlja iznutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2612 Napisano Octobar 16, 2016 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, a kako ste zadovoljni ventilacijom kod MT kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Octobar 16, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ja nesto i nisam zadovoljan ventilacijom. Kako je doslo hladno vreme, osecam da mi vazduh struji tacno u oci pored zatvorenog vizira. Kad je toplo i nije strasno, ali pre neki dan sam vozio kad je bilo oko 5 stepeni, oci mi se zaledile. Provalio sam da moram pod bradu da guram neke krpe-marame, onda struji manje pa moze da se vozi. To mi je jedina zamerka. Pin lok radi savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Novembar 6, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ventilacije ja sam moju nosio do sad i na 25 i na 5 stepeni i bilo je sve ok, malo pocne da magli kad stanem a vizir spusten, cim krenem sve ok( to kad je hladnije napolju)... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupih MT Blade Reflexion za 11200 dinara. Posle mesec dana obigravanja po radnjama i probanja svega i svačega ovo je jedina kaciga koju sam uzeo u ruke, stavio na glavu i bez razmisljanja izvadio lovu i platio. Budžet mi bio 300 evra. Kaciga po izgledu i " kvalitetu izrade ", ne zaostaje ni malo od onih koje sam probao a koje su visestruko skuplje i nahvaljenije. Verovatno joj nešto fali ali za ove pare, tvrdim nema bolje. Jedva čekam da je sutra probam i " nadjem joj mane " 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Ove zime je i moj cale prosao kao i ti, gledao, gledao i odlucio za neku trecu, a kad je tu Blade Reflexion video i probao, druge nije ni gledao... Probao je pre neki dan, nekih 80 i kusur km i pri brzini od 180 km/h, samo reci hvale.. U zdravlje da i tebe tvoja lepo sluzi i da budes prezadovoljan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ove zime je i moj cale prosao kao i ti, gledao, gledao i odlucio za neku trecu, a kad je tu Blade Reflexion video i probao, druge nije ni gledao... Probao je pre neki dan, nekih 80 i kusur km i pri brzini od 180 km/h, samo reci hvale.. U zdravlje da i tebe tvoja lepo sluzi i da budes prezadovoljan.. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Mart 2, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sad da kupujem uzeo bih zelenu, zelena je vrh.. ne moze da ne bude vidjen Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je upadljiva.... To je bio i najveci razlog da je odabere, dojadilo je coveku vise da ga ne primecuju u saobracaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sljuka 1 Napisano Mart 3, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto da ne videh ovo na forumu kupio bih neko djubre sa kp-a. Ljudi evo i ja jedva cekam da probam ove kacige. Prodacu ovu moju staru LS2 kacigu za 35e jer mi je velika. Pocetnicka greska...uzeo L a trebao M ili S. Za koji dan cim pre u YAMAHA BAREL SHOP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Bio probao i zamalo kupio, izletela mi X-lite 802R za manje pare od očekivanog pa sam je uzeo, da nisam uzeo 802r ovo bi bila 100% kaciga koju bih uzeo sebi. koja je cena 802R? a ima li 802RR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Mart 9, 2017 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ponovo testirao opremu jer sam neki dan uočio nedostatke. Naručio sam i dobio aktivmi veš Campri, komplet donji i gornji dugih rukava +gornji kratkih rukava. Temparatura je bila +8, na meni aktivni veš i na njega direktno motopantalone i jakna sa zimskim ulošcima. Na glavi ispod kacige windstoper fantomka i naravno rukavice na rukama. Sve je samo nije hladno, na nogama bi moglo i bez zimske postave, jakna ne propušta ni promil vetra, milina. Problem je kod glave, tu nisam zadovoljan, da li je u pitanju oprema tj. kaciga MT Revenge ili moje neznanje to ne znam. Hladan vazduh mi pirka po faci, po očima, skroz neprijatno, kad pređem 70 prinuđen sam da usporim da bi pirkanje bilo podnošljivo. Znači ne pirka po vratu već po faci, verovatno kroz onu mrežicu ispod brade. Ranije nisam tako nešto uočavao jer nisam nikada ni vozio ispod nekih18-20c, ali mi se nije sviđalo to da čekam da vozim tek od 20 pa sam pribavio odgovarajuću opremu s namerom da vozim i po hladnijem vremenu. Kao što sam već napisao, ostala oprema je ok, može se voziti i ispod ovih +8 to je sigurno. Šta raditi sa ovim neprijatnim pirkanjem ispod kacige, kako to da rešim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ponovo testirao opremu jer sam neki dan uočio nedostatke. Naručio sam i dobio aktivmi veš Campri, komplet donji i gornji dugih rukava +gornji kratkih rukava. Temparatura je bila +8, na meni aktivni veš i na njega direktno motopantalone i jakna sa zimskim ulošcima. Na glavi ispod kacige windstoper fantomka i naravno rukavice na rukama. Sve je samo nije hladno, na nogama bi moglo i bez zimske postave, jakna ne propušta ni promil vetra, milina. Problem je kod glave, tu nisam zadovoljan, da li je u pitanju oprema tj. kaciga MT Revenge ili moje neznanje to ne znam. Hladan vazduh mi pirka po faci, po očima, skroz neprijatno, kad pređem 70 prinuđen sam da usporim da bi pirkanje bilo podnošljivo. Znači ne pirka po vratu već po faci, verovatno kroz onu mrežicu ispod brade. Ranije nisam tako nešto uočavao jer nisam nikada ni vozio ispod nekih18-20c, ali mi se nije sviđalo to da čekam da vozim tek od 20 pa sam pribavio odgovarajuću opremu s namerom da vozim i po hladnijem vremenu. Kao što sam već napisao, ostala oprema je ok, može se voziti i ispod ovih +8 to je sigurno. Šta raditi sa ovim neprijatnim pirkanjem ispod kacige, kako to da rešim?Probaj za početak da mrežicu zatvoris nekom samolepljivom trakom pa vidi da li će onda da duva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano April 27, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ponovo testirao opremu jer sam neki dan uočio nedostatke. Naručio sam i dobio aktivmi veš Campri, komplet donji i gornji dugih rukava +gornji kratkih rukava. Temparatura je bila +8, na meni aktivni veš i na njega direktno motopantalone i jakna sa zimskim ulošcima. Na glavi ispod kacige windstoper fantomka i naravno rukavice na rukama. Sve je samo nije hladno, na nogama bi moglo i bez zimske postave, jakna ne propušta ni promil vetra, milina. Problem je kod glave, tu nisam zadovoljan, da li je u pitanju oprema tj. kaciga MT Revenge ili moje neznanje to ne znam. Hladan vazduh mi pirka po faci, po očima, skroz neprijatno, kad pređem 70 prinuđen sam da usporim da bi pirkanje bilo podnošljivo. Znači ne pirka po vratu već po faci, verovatno kroz onu mrežicu ispod brade. Ranije nisam tako nešto uočavao jer nisam nikada ni vozio ispod nekih18-20c, ali mi se nije sviđalo to da čekam da vozim tek od 20 pa sam pribavio odgovarajuću opremu s namerom da vozim i po hladnijem vremenu. Kao što sam već napisao, ostala oprema je ok, može se voziti i ispod ovih +8 to je sigurno. Šta raditi sa ovim neprijatnim pirkanjem ispod kacige, kako to da rešim?Meni se to isto desavalo ali sam izvalio da nisam lepo namestio vizir kada sam menajo tamni,ako si nesto skidao cackao proveri to .pozzPoslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 28, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno sam vozio enduro i motokros kacige sa istim problemom. Nemaju klapnu za ventilaciju na bradi pa ledeni vazduh kroz mrezicu ubija u bradu. Pred zimu bih to prelepio prigodnom nalepnicom ili bar izolir trakom, pa bi radilo do proleca kada skinem zalep. Ono sto pirka po ocima je kroz ivicu vizira, olabavi tiple pa vezbaj malo da pri spustanju vizira zadnji zub zatvori vizir sa najboljim dihtovanjem. Sasvim dole ispod kacige najbolje rade fantomka ili bar nekvormer (grejac vrata, polufantomka od nosa na nize). Radi na -5 i slicnim temperaturama veruj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Maj 28, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam pazario MT Avenue jet kacigu za gradske saputnike i na prvi pogled, kvalitet izrade (postava i sistem vezivanja) na toj kacigi od 7500 dinara deluje bolje od tih delova kod full face Airoh Movement kacige koja je plaćena 22500 dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Moja mt revenge evo mnogk nicna na 120+... vazduh ulazi oko vizira, ona guma ili ti dihtung bas lose dihtuje.. inace zaa manje brzine superSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Jun 16, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Blade bez greške do sad. Tu do 110 km/h nisam primetio da bilo gde šišti ili pušta vazduh. Možda je do vizira na mom skuteru koji tera vazduh iznad glave ali za sad nemam zamerki. Birao da bude baš knap i evo 4ti mesec ne mrda. Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jun 21, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Evo gledao sad malo kacige i bas mi je zapala za oko ova mt reflexing kaciga,koja je bas uocljiva zbog svoje sare.Razmisljam da je pazarim ili da idem na skuplju varijantu shark isto neka zelena drecava kaciga?Trenutno nosim scorpion exo500Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Jun 21, 2017 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Plus za te high visibility kacige. Kad sa uzimao svoju bila je u u toj zeleno zutoj varijanti a ipak uzeh belu. Kad god vidim nekog sa tom bojim krivo mi je sto je nisam uzeo. A uocljiva je fenomenalno, posto dosta vremena provodim u automobilu bas upada u oci daleko pre bilo koje druge boje. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 27, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan MT Imola 2 Kupio sam je prošle godine u septembar, sve je bilo ok dok nije došo decembar a sa njim hladnoća. Spušten vizir skroz, zatvorene ventilacione rupe, al nekud ulazi vjetar.. Lijepo zvijuče ko na planinu. Sviđa mi se izbor boja. Tada je u Budvu plaćena par eura manje od 100e. Sve u svemu, ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Jul 6, 2017 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vise nego zadovoljan mojom MT kacigom. Pricam o brzinama do 100km. Malo je bilo neprijatnog pirkanja po faci po hladnom vremenu, ali definitivno nigde ne propusta, vazduh ulazi na mrezicu kod brade, koju treba zimi zatvoriti, ali morate improvizovati. Cvsto lezi na glavi i nigde ne zulja, ne skripi, unutrasnji materijal nema neugonog mirisa, nije bucna do tih 100 koliko ja vozim, dalje ne znam. Mislim da kaciga vredi svaki dinar koji sam izdvojio za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...