shoe 130 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan odlican krug i odlicna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Maj 14, 2012 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu, domaći zadatak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu, za 500din dan, dolazim cim se opet organizuje. U stvari, prvo da pitam dal primate nas sa 30ks? ) A jel to moze tako svaki dan za 500 dinara ili kada se organizujemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 2, 2012 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sam se organizuješ, 30 KS puna kapa za Huju za početak. Vikendom su kartinzi ali može da se udene po koji krug a radnim danima uglavnom nema nikog. Ako hoćeš možeš da im se javiš (http://www.adakart.rs/kontakt.asp) a i ne moraš. Najbolje je da odeš sa nekim ko je već malo uvežbao stazu ali možeš i sam. Bilo bi dobro da bude neko, makar i suvozač, ukoliko se nešto ne daj bože desi. da ti se nađe za ispomoć. Ako odeš da vežbaš bez iskusnjeg kolege prekopirao sam ti iz druge teme siže prolaska kroz krivinu. Bilo bi odlično ako bi otišao par puta na Huju pre NAVAK-a u Julu. "Pre svega zadnjicu treba da prebaciš unutra pre nego što počneš da kočiš. Lakše je da se bavi kočenjem i šaltanjem ako je zadnjica već namirena. Druga stvar je tačka kočenja - moraš da znaš svih 12 tačaka kočenja a pre svega ove na kraju pravaca. Kako budeš uviđao da je tačka preblizu polako ćeš da je pomeraš. Kočenje mora da bude oštro i nema coasting-a tj posle kočnice odmah gas. Na izlasku iz krivine (suprotno uobičajenim uverenjima i ponašanju) treba da da izađeš što tesnije t.j. da ga ne vodiš namerno do spoljne ivice staze. Ako ga držiš tesno i ostane ti tri metra do spoljne ivice imaš pokazatelj da sledeći put možeš sa više gasa da izađeš i sve tako dok te gas ne dovede do ivice. Brzina kroz krivinu (corner speed) se ne određuje po nekoj normi ili osećaju... brzina kojom si ušao + blago dodavanje gasa (1500-2000 obrtaja od puštanja kočnice do punog zavrtanja). 1. Gaaaaaaaas 2. Ugledaš tačku kočenja - dupe unutra 3. Kočnicaaaaa (ne progresivno kao u auto-školi nego prvo srednje da se guma proširi pa jako da se rešiš brzine pa blago puštanje da se vešanje ne zaljulja) i šaltanje - po mogućstvu s međugasom. Ja šaltam s međugasom dok najjače stežem kočnicu te ne moram da se akam s time dok je puštam i u većem sam nagibu. Takođe se držim kolenima za rezervoar da donekle rasteretim ruke dok kočim i drndam gas. 4. Odlučno skretanje (a. nakon obavljenog kočenja, ili b. nastavlja se sa kočenjem ka apexu) 5. Pušta se kočnica i odmah blago dodavanje gasa 6. Apex i sve više gasa 7. Izlazak što tesnije sa što više gasa 8. Gaaaaaaaaas Sve u svemu ulazak je ključ vožnje na stazi ukoliko postoji poverenje u vozilo a pre svega kočnice, vešanje i prednju gumu." 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ to crank Kratko ali hebitacno...tako se to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja uvek zovem na ovaj broj da proverim, to je valjda mob onog ljubaznog celavog gospodina 065 3349335 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bila pre dve subote sa dva drugara, samo smo banuli, i onaj ljubazni ćelavi gospodin, zove se Saša ili Vlada, ili sam lupila, u svakom slučaju odmah rešava stvar, ubacuje bajkere čim se ukaže slobodna staza između vožnji kartinga. Otprilike, vozili su, oni pa mi, na svakih 18-20 min. Nama su bila dovoljna 3 izlaska, a ko želi može tako ceo dan. Cena 500 dindži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu, domaći zadatak... Domaći zadatak su postavili Miša (GSXR-1000) i Draško (CBR600RR) sa vremenom oko 40s. Danas je bilo super zezanje na stazi sa oko 10 motora. Bila dva lagana pada ali ništa strašno. Ja popravio lično vreme na 42.228s. Evo ga klip. http://www.youtube.com/watch?v=Q1nlHK5pqDc Versys daje sve od sebe sa 53.000km i posle Navak TD 10.6. ide u penziju ali obećava još veću zabavu ovaj put. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlax 11 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu, domaći zadatak... Domaći zadatak su postavili Miša (GSXR-1000) i Draško (CBR600RR) sa vremenom oko 40s. Danas je bilo super zezanje na stazi sa oko 10 motora. Bila dva lagana pada ali ništa strašno. Ja popravio lično vreme na 42.228s. Evo ga klip. http://www.youtube.c...h?v=Q1nlHK5pqDc Versys daje sve od sebe sa 53.000km i posle Navak TD 10.6. ide u penziju ali obećava još veću zabavu ovaj put. Pozdrav od ekipe sa Huje, svaka cast za voznju, ostavlja bez teksta...Zoran i ja drzimo hladne obloge i idemo dalje, pa da se vidimo opet na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 3, 2012 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Versys daje sve od sebe sa 53.000km i posle Navak TD 10.6. ide u penziju ali obećava još veću zabavu ovaj put. Pada neki R? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo mrdjane..... pozz ekipi, i nadam se da ce mo se uskoro stresti na stazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEZ 58 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Amsterdam Motocikl: SUZUKI gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan mrđane Samo te posmatram i znojim se! Jedva čekam da tvom versysu predstavim svog stromića (50-ak hiljada takođe). MCN stavljaju versysa ispred stroma ( ) koji osim što bolje koči ima i 15-ak kila manje. Do TD na NAVAKu ima da smršam koju kilu, čisto da mu (stromu) olakšam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zversys mrdjan gde pocinjes da kocis za krivinu posle pravca? ma u stvari, bolje da ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam hteo da skoknem jer je bio savrsen dan, ali sam nocas prepio pa do 7 popodne nisam sedao na motor... Bio sam realno pijan! ) Koliko sutra ako bude lep dan, eto me. A za ovu voznju nemam sta da kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 6, 2012 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Domaći zadatak su postavili Miša (GSXR-1000) i Draško (CBR600RR) sa vremenom oko 40s. Pusti ti tu skromnost... evo kako ja to računam: 42,2 sec - 1s masa - 1s geometrija - 1s vešanje - 1s gume = 38,2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Nemora da znaci. ja mislim da sa sirokim volanom ovde moze da se pravi bolje vreme nego sa R om. Dobar supermoto je ovde vladar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 8, 2012 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemora da znaci. ja mislim da sa sirokim volanom ovde moze da se pravi bolje vreme nego sa R om. Dobar supermoto je ovde vladar. To i pričam. Stavi Mrđana na nešto sa primerenijom geometrijom, masom, vešanjem u gumama i dobićeš vreme koje je je računica izbacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra od 13h na huji ako je neko free i zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima koji su se pojavili u subotu zapravo neka korist od foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlax 11 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za supermoto ekipu...bila je fina voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan odpozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 1, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra od 13h bi trebalo da smo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo kartingasa? Nikada ne idem vikendom zbog njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...