Loshmi82 348 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 26, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i za one koji se pitaju ima li mesta za zamenske sijalice na silveru... Vise nego dovoljno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 26, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idem na tehnicki, pa kad to zavrsim, moram da ugradim led sijalice. Uzecu one u Woby, cim.ih ti preporucujes, tu nema greske.Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Maj 26, 2022 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na tehnicki isao sa ugradjenim ledovima, oba, niko me nista nije pitao, video sam da su merili svetlosni snop i nista nisu rekli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svetle vrh! Mnogo svetla za malo para (i 2 god garancije!). Takodje prosao tehnicki sa njima (ima par strana u nazad), mereni snopovi, sve u zakonskom okviru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moraces samo da napravis "prsten" koji ide na telo sijalice, da bi zica lepo zabravila sijalicu na mestu. Mislim a sam slike kacio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Meni čim su videli belo svetlo u faru, odmah su rekli da moram da vratim žute halogene sijalice... -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako je snop definisan i jacina isijavanja u standardu, nemaju razloga da pametuju Meni su rekli da skinem samo kofer pred ulazak na traku, nisam hteo! To ce znaciti da sam (sa njime) u saobracaju tehnicki neispravan. Napisi rekoh i overi razlog neprolaska teh. prgleda, ja cu platiti... Pa da vidimo sta dalje! Epilog, prosao bez problema To sto se kontroloru ne svidja boja isijavanja je drugi padez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Hondica, Suzana Led napred, blinkeri pozadi, koferi.... Ako mi se da razuman razlog reagujem i ispravljam odmah! Nebuloze ne prihvatam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Moraces samo da napravis "prsten" koji ide na telo sijalice, da bi zica lepo zabravila sijalicu na mestu. Mislim a sam slike kacio...Da, da, citao sam ja to negde u ovoj temi. Praticu tvoja uputstva.. Možda bi i ja prosao tehnički s njima, al ne vredi rizikovati.. sacekacu dan dva.. Taman cu zameniti i pozicije. Imao sam led, ali nisu bile bas kako treba, jedna povremeno treperila, pa vratio fabričke pre neki dan.Edit: Onaj rele za odlaganje paljenja svetala jos čeka na ugradnju, napakovao sam ga, obmotao izolir trakom celog, pa cu sad iskoristiti priliku i uglaviti ga negde..Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Predator016 je napisao: Da, da, citao sam ja to negde u ovoj temi. Praticu tvoja uputstva.. Možda bi i ja prosao tehnički s njima, al ne vredi rizikovati.. sacekacu dan dva.. Taman cu zameniti i pozicije. Imao sam led, ali nisu bile bas kako treba, jedna povremeno treperila, pa vratio fabričke pre neki dan. Edit: Onaj rele za odlaganje paljenja svetala jos čeka na ugradnju, napakovao sam ga, obmotao izolir trakom celog, pa cu sad iskoristiti priliku i uglaviti ga negde.. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 48-49 страна, проучио сам све претходна два дана. За технички, ако баш закерају, извадиш ове, ставиш обичне и ћао. После само врнеш. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, upravo listam temu i ubih se da nadjem te postove, ali nikako ... U pravi čas si se javio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nosac (ponovo ) napravljen, pomerena pozicija kako mi odgovara... Zvucnici su u prorezima obostrano. Cela skalamerija je na jedan sestopinski dzek odradjena, zvucnici plasticnim vezicama fiksirani na poziciju (sundjer iza njih, bez kutije jbg). Sve se moze skinuti za 3 min, nema dodatnih rupa niti prepravki u plastikama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Liii.. “Bije” li ovde neki Deep Purple ili Pink Floid !!?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trnutno je na kartici " Viking battle music" Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se davno kad sam bio mlad.. mz-etz , vokmen zakacen za pojas, sluske u kacigi i Satriani ! Kako to tera da se stiska gas !!! Tad i nikad vise 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Maj 27, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je da je malo podmazem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, rajmax63 je napisao: Prodajem Hondu Cifra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Maj 27, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Greska u koracima Promenio Maj 27, 2022 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4717 Napisano Maj 27, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Cifra? Obrisao sam post. Ovo nije tema za prodaju motora. Pravila oglasavanja na forumu su poznata. Kolega moze da objavi prodaju sa eventualno jednom slikom motora a sve ostalo ide na privatne poruke a ne u temu. Promenio Maj 27, 2022 član alexanto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 27, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je snop definisan i jacina isijavanja u standardu, nemaju razloga da pametuju Meni su rekli da skinem samo kofer pred ulazak na traku, nisam hteo! To ce znaciti da sam (sa njime) u saobracaju tehnicki neispravan. Napisi rekoh i overi razlog neprolaska teh. prgleda, ja cu platiti... Pa da vidimo sta dalje! Epilog, prosao bez problema To sto se kontroloru ne svidja boja isijavanja je drugi padez. Ja prošao sa LeD sijalicom i nefabričkim koferom, samo sam morao maglenke da sakrijem Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da vidis kada na sl. tehnicki pregled uteram sa muzikom na max! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi se javlja da na sledeći tehnički ti voziš nešto drugo.Nešto sa tri slova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 3, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mali update cisto da ostane zabelezeno, sigurno ce nekome zatrebati. Kao sto vecina zna pratilaca teme zna, proslog leta sam menjao agregat u mom SW-T400 jer je prethodni okrenuo lezajeve na radilici. Nasao sam polovan agregat sa domacim papirima i sam sam ga ugradio (naglasavam jer sam negde procitao da je potrebna potvrda/racun od majstora gde se vidi ko je ugradio. Ja to logicno nisam imao niti me je iko igde pitao za to). Inace da se razjasni dilema, motor od 400 ccm iz starog Silvera sa romb farom u potpunosti odgovara na noviji Silver T400, kao i obrnuto naravno. Isto je sve, isti su brojevi delova, ista je konstrukcija, sve rupe iste i sto je najvaznije ista je kodna oznaka, znaci ista su slova i samo se, logicno, brojevi razlikuju. Agregat koji sam kupio je iz slupanog motora koji je bio vozen na domace tablice i posle sudara je motor odjavljen. Kako mi je registracija isticala sad ovih dana trebalo je resiti papirologiju oko agregata i produziti registraciju. Koraci su bili sledeci: 1) Odlazak na tehnicki pregled gde sam rekao da sam zamenio agregat 2) Obavljen je tehnicki pregled i u napomenu je stavljeno da je “zamenski agregat iste kodne oznake i da ne podleze ispitivanju”. Poznanik sa tehnickog je prethodno pozvao Ljermontovljevu i pitao kakva je procedura. Posto oznaka motora pocinje istim slovima (to je tzv. “kodna oznaka” koja je najbitnija u celoj zezanciji) nije potrebna nikakva saglasnost proizvodjaca, posebno ispitivanje ili koje vec zajebancije su smislili. 3) Uplati se od taksi sve standardno za registraciju + nova saobracajna naravno 4) Odete u policiju i date sve sta vec treba od papira standardno + kupoprodajni ugovor iz kojeg se vidi da ste kupili polovan agregat ili celo vozilo (porez na prenos apsolutnih prava nisam platio jer vozilo prakticno ni nemam, ja sam kupio samo agregat ali cak i da sam kupio ceo motor ne bih placao porez jer ide u delove) + saobracajnu dozvolu (odjavljenu naravno). Ali, ako nemate saobracajnu dozvolu potrebna je Potvrda o poreklu. Ne znam sta je to i kako izgleda ali znam da je neophodna ako nemate saobracajnu. Naglasite da je izvrsena promena agregata da bi fina teta tamo to sve lepo ucukala u kompjuterce i to je to, dobijete nalepnicu i novu saobracajnu u koju je upisan novi broj motora i od tada ste legalni i mirni. U principu bezbolno skroz samo treba da imate sve papire. Btw novi agregat se dobro ponasa, nema za sada nikavih problema, ulje ne trosi...sve kako treba za sada, a i posao sam dobro odradio nigde nista ne curi itd. Darko ga je pregledao malo nedavno, cisto da mi potvrdi ispravnost radova i to je to, sve ok. 3.000 km sam do sada presao sa njim po lokalu Promenio Jun 3, 2022 član Zigi011 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jun 3, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ne mogu da verujem da je ovo sve prošlo bez začkoljica i glavobolja.. ja samo kad pomislim da treba nešto nestandardno da se radi, pored registracije i prenosa, krene hladan znoj da me obliva. Unapred....Sent from my SM-A515F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...