bily 77 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uradio kljuc,bio je 60 ak evraSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan A amortizer sam uzeo od 150 n,malo je prejak.Tako da ce taj od 120 biti valjda tamanSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uradio kljuc, u Delti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan PiramidaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Octobar 13, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u B. Petrovcu covek pravi amortizere po narudzbini ja sam tamo uzimao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, pvp said: Imas u B. Petrovcu covek pravi amortizere po narudzbini ja sam tamo uzimao. To je ta firma, Maglic kod BP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Octobar 13, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da da iz Maglica je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Octobar 13, 2020 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na buvljaku amortizeri 150N, 200-300din. Kod ovih za namestaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5632 Napisano Octobar 14, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sad mogu da se ukljucim jer sam prodao motor pa da iznesem svoje misljenje, jer nisam hteo ranije da komentarisem da ne ispadne navija vodu na svoju vodenicu. Vecina se zalepi za kilometrazu i estetiku sto je po meni jako pogresno, pogotovo ako uzimaju motore od preprodavaca. Kad kupis tako motor nikad neznas sta te ceka ispod nalickane plastike i prilika da se ukanalis vrlo lako jos pogotovo kad je cena pristupacna onda je to spakovano za prodaju u najavi. Po meni mnogo pametnije uzeti motor sa poznatom istorijom i da te ne boli glava i da mozes da uzivas u voznji. A ko hoce nov nov, ode u salon pa kupi. Uvek sam se vodio time i nisam pogresio. Svima koji su u potrazi za dobrim Silverom zelim srecu i da kupe sto bolji primerak. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Octobar 15, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Sta dalje? Prelazis na vecu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5632 Napisano Octobar 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sad lagano Mare, posto neradim vise u centru grada, necu voziti motor svakodnevno po gradu, vec samo za voznje i putovanja. Prvi pik je cbf1000, mada nisam ni tdm900 odbacio mada bi pre ostao na Hondi. Nemogu bas puno sad da platim motor, ovi su u pristupacnoj ceni samo da se trazi sto bolji primerak. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5632 Napisano Octobar 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ode Honda.Stari i novi vlasnik. Kolegi puno lepih i bezbednih km pod budnim okom@Satelis - a. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 18, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poseduje Service manual za SW T400 na srpskom ili engleskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 30 Napisano Octobar 18, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Nole Bg je napisao: Ode Honda. Stari i novi vlasnik. Kolegi puno lepih i bezbednih km pod budnim okom@Satelis - a. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Ode honda dodje honda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5632 Napisano Octobar 18, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce da dodje videcemo, ali bi iskreno voleo da bude opet Honda. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 30 Napisano Octobar 18, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad paneuropa i gass 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 18, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poseduje Service manual za SW T400 na srpskom ili engleskom?Imas uputstvo par stranica nazad..Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 21, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim samo korisnicko uputstvo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4910 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 3719 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na www.silverwing600.com forumu kažu da su uspeli da nađu samo japanski manual, što nije od neke pomoći. Where can i get fsc 400 workshop manual WWW.SILVERWING600.COM Hello from israel! The only workshop manuals i could find online are for 600 model. After reading a while i understand... Pih, izem ti Hondu, za moj Kymco ima repar manual da se nađe gde 'oćeš za dž, bar na 4 evropska jezika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Octobar 21, 2020 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Zigi011Ovde mozes da nadjes razne sheme, rasklope, delove, ako ti ista znaci. Engine FJS400D9 2009 SILVERWING 400 SCOOTER Honda motorcycle # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM Frame FJS400D9 2009 SILVERWING 400 SCOOTER Honda motorcycle # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 21, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dam i ja svoj skromni doprinos ovoj temi i forumu uopste. Posto mi je amortizer sedista propao odlucio sam da u vec pominjanoj firmi MIO AMORTIZERI narucim novi. Rovareci po netu nasao sam da je na originalnom amortizeru sila 120N pa sam i ja narucio sa toliko. I sto se toga tice nisam pogresio, IDEALNO JE! Moglo bi i 130N. Taj deo je manje vise ok, jedino nisam siguran da li je bolje kada ga otkljucam da se sediste samo podigne ili je bolje da mu ja pomognem pa onda ono samo da ode do kraja. Moje se ne dize samo, tek od pola hoda cujem ono da fijukne kad odradi amortizer. Nisam siguran da li to zavisi od sile ili od konstrukcije, tj. "polegnutosti" samog amortizera kada je sasvim sabijen, mozda i od oba. Elem, ta "polegnutost" je i razlog ovog mog pisanja. Kada sam poslao svoj originalni, covek mi je rekao da oni ovakvu rupu nemaju cime da izbuse jer je rupa nesto izmedju, a i usice im nisu toliko velike da bi to moglo. Stos je u tome da, mozda ste videli, u usice amortizera ide prvo plasticni prsten pa onda limeni stift koji se navlaci na osovinice na sedistu i sasiji. Rekao mi je da cu morati da eliminisem nesto, to nesto je ovaj plasticni prsten i to je ok, ne smeta nista jer ima stift koji drzi da se ne klima nista. Amortizer je stigao i evo veceras pokusaj ugradnje. Da bih ugurao limeni stift morao sam rupu da malo razbusim, srecom imam neku ureznicu koja je taman kao i rupa pa sam njome malo oglodao okolo, aluminijum je i ide lako. I namontiram ja sve super i cvrc.... Sta je problem: amortizer jeste iste ukupne duzine kao originalni ali mu hod nije isti, kraci je jer usica nije nasadjena na kraj sipke kao na originalnom vec je 1,5-2 cm ka telu amortizera jer oni ne nasadjuju usicu na sipku nego ima kao neko pertlovanje. I taj produzeni pertlovani deo usice se prerano sudara sa telom amortizera kada spustim sediste, a taman mi fali toliko hoda da bi se sredisnji deo sedista spustio na svoje mesto i uklopio. Mogu da zabravim ali mi izmedju spoljne oplate i sedista ostaje rupa dovoljno velika da se recimo mis provuce kroz nju. Ja kad sednem sa svojih 100 kg to ce da legne ali kad ne sedim ima rupa, a i kontam da ce vrsiti pritisak na ove osovinice. Ispod pertlovanja ima prostora jedno 0,5cm da skratim brusilicom kako bih dobio na hodu, mozda cu cak i preko pertlovanja da presecem pa cu dvokomponentnim lepkom da sastavim posle, fali mi tih 2 cm. Prakticno bi trebalo da se rupe na usicama povuku vise ka sredini, cini mi se da bi se dobio manji hod sedista za 2-3 cm kada se podigne ali to ne znaci skoro nista, veci je problem sto se ne zatvara kako treba. Cisto da znate problematiku kada narucujete, mozda na nekom drugom skuteru ili na starijem SW ne smeta ali ovde ima zez. EDIT: Ovo parce sam mogao i nisam morao da odsecem, ispostavilo se da mi ova druga brava, do akumulatora, ne hvata pa zato taj deo ostaje neuklopljen. Ukratko, post sam pisao bezveze ali mozda nekome bude koristilo, bar da znate da 130N sile ide taman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Octobar 22, 2020 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno da se javim i ja Posto ne mogu da odgovorim kolegi@Nole Bg u njegovoj temi, pisacu ovde. Za ovih 5-6 dana i po ovoj hladnoci, presao sam cca 150km sa silverom, i mogu reci da sam odusevljen AA500 classic koji sam vozio ranije jeste ladja, ali ovo je skroz druga prica. SW je laksi za voznju i bolje poteze u svim situacijama, iako je 400ccm. Mnogo znaci drugi cilindar dosta mirnije radi, nema onih vibracija i drmusanja pri malim obrtajima kao kod AA500, posebno nakon sto je dr. Dare propustio SW kroz svoje sake. Na zvuk motora se jos uvek navikavam, dosta je drugaciji. Vidi se da ga je Nole posteno odrzavao, masina samo prede, pu pu da je ne ureknem Nisam jos uvek presao neku veliku kilometrazu, da mogu da dam detaljno poredjenje, ali i za ovo kratko vreme sto smo se druzili, jasno mi je kako neko moze da pregazi 10-12k km po sezoni. Svakako cu pisati jos nakon sto budem presao jos km, nadam se i nekom putopisu i voznji po inostranstvu, ako to bude izvodljivo zbog situacije u svetu kakva jeste. Valjda ce proci... Jos jednom, hvala Noletu, zelim mu da brzo i lako nadje sledecu masinu i da predje dosta bezbednih kilometara Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 22, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/13/2020 at 8:28 PM, bily said: Ja sam uradio kljuc,bio je 60 ak evra Sent from my iPhone using Tapatalk Ovaj decko radi za 40e, cisto ako nekome zatreba. Kljuc, narezivanje i kodiranje. Borca +381641647438, Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5632 Napisano Octobar 22, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno da se javim i ja Posto ne mogu da odgovorim kolegi@Nole Bg u njegovoj temi, pisacu ovde. Za ovih 5-6 dana i po ovoj hladnoci, presao sam cca 150km sa silverom, i mogu reci da sam odusevljen AA500 classic koji sam vozio ranije jeste ladja, ali ovo je skroz druga prica. SW je laksi za voznju i bolje poteze u svim situacijama, iako je 400ccm. Mnogo znaci drugi cilindar dosta mirnije radi, nema onih vibracija i drmusanja pri malim obrtajima kao kod AA500, posebno nakon sto je dr. Dare propustio SW kroz svoje sake. Na zvuk motora se jos uvek navikavam, dosta je drugaciji. Vidi se da ga je Nole posteno odrzavao, masina samo prede, pu pu da je ne ureknem Nisam jos uvek presao neku veliku kilometrazu, da mogu da dam detaljno poredjenje, ali i za ovo kratko vreme sto smo se druzili, jasno mi je kako neko moze da pregazi 10-12k km po sezoni. Svakako cu pisati jos nakon sto budem presao jos km, nadam se i nekom putopisu i voznji po inostranstvu, ako to bude izvodljivo zbog situacije u svetu kakva jeste. Valjda ce proci... Jos jednom, hvala Noletu, zelim mu da brzo i lako nadje sledecu masinu i da predje dosta bezbednih kilometara Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk Hvala tebi i nek ti je sa srecom da se slatko i lepo navozas i uz redovno i dobro odrzavanje nema greske sa tim motorom. Videces ti sta je to kad krenes za Milanovac preko Rudnika, ide sam, zna put napametPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...