Satelis 15832 Napisano April 3, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko tačno izlazi samo taj deo....zaboravih, vidi uvelicaj račun, mozda se vidi il nazovi Deltu i pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano April 3, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam vec neko duze vrene da resim problem oko cudnog zvuka koji dolazi tu negde iz predela kvacila. Ne mogu da lociram sta tacno zeza. Probao sam sistemom eliminacije i sigurno je u vezi kvacila ili oko kvacila. Kad radi na leru cuje se to kao cesanje, kad dam gas, kad se ukljuci kvacilo i krene da se okrece tocak, onda je tajac, sve radi kako treba, bez tog cesanja. Skinem deklo, probam, ista pesma. Ugasim skuter, rukom okrecem tocak, tesko se okrece i cuje se. Skinem kvacilo i sad okrecem tocak, tisina,ide lagno i glatko, kao po loju. Sad vratim kvacilo i okrecem ga rukom, onako zalecem ga da se vrti sto brze moze, tajac, nema cesanja, sve ide glatko. Vratim kais, koji sad stoji labavo, okrecem tocak, osovina se vrti u kvacilu, ne cuje se nista. Upalim skuter na kratko da zategne kais pa ga ugasim, okrecem tocak rukom, kvacilo i kais miruju, cuje se to cesanje, tocak ne ide lagano. Znaci kad se kvacilo ukljuci i okrece se zajedno sa osovinom i sve tockom, onda je tajac. Kad pustim gas i radi u leru onda cese. Bio sam dosao do zakljucka da su lezajevi u kvacilu, jer kada se ukljuci kvacilo onda se okrece i osovina zajedno s njim i lezajevi nisu u radu, nebitni su, onda je tajac. Kad radi u leru, kvacilo se okrece ali osovina stoji i lezajevo onda rade, u funkciji su, a bas onda se i cuje to cesanje. Lezajeve sam zamenio nove, iglicasti orginal hondin, onaj drugi mali je stavljen koyo, sve podmazano sto se tice kvacila gde treba tamo gde ide mast. Probao, OPET ISTA PRICA, OPET ISTO TO CESANJE, naravno opet samo u leru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano April 3, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oboj ferode nekom bojom, moze i markerom, vrati i startuj. Gas ne pipas! Skini kvacilo pa vidi dohvata li zvono neka lamelica (skinuta farba). Kakav je lezaj u metalnoj dekli? (Zanemari ovo, i on stoji u leru) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano April 3, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ugasim skuter(dekl skinut) kais zategnut, probam da okrecem tocak, ide tesko i cuje se to cesanje, sad stisnem rukom kais da ga olabavim, tocak okrecem bez da ide tesko i nista se vise ne cuje. Sutra cu snimiti video. Promenio April 3, 2023 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano April 3, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Snimi zvuk (video) pa da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano April 3, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sa deklom ili bez isto se cuje. Sutra farbam ferode i pravim video. Promenio April 3, 2023 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano April 3, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je opruga neke lamele malo popustila, ili biksna na kojoj se paknic vrti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano April 3, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja razmisljam, zato i predlozih ovo iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano April 4, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nestorović 0 Napisano April 19, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: ćuprija Motocikl: honda wt 400 skuter Prijavi odgovor kao problematičan poz drugari treba mi prednje krilo silver wing 400 2011god ako neko zna gde mogu naći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano April 22, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Honde se druze 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mobtel 0 Napisano April 24, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari... Evo konacno Silver dosao kuci s servisa od Darka. Ostalo mi da resim onaj gasni amotrizer za sediste... Gde i kako ste to resili...nasao sam u Maglicu da rade za 30 eur ali mi to nesto zvuci puno ili se varam?Uzimali ste neki zamenski od auta ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano April 24, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 250 din u " uradi sam" radnjama je amortizer, preradi se samo prihvat.Ima negde u nazad, opisao sam i uslikao ugradnju.Radi jos uvek bez problema. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano April 25, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2023. at 11:25, Mobtel je napisao: Pozdrav drugari... Evo konacno Silver dosao kuci s servisa od Darka. Ostalo mi da resim onaj gasni amotrizer za sediste... Gde i kako ste to resili...nasao sam u Maglicu da rade za 30 eur ali mi to nesto zvuci puno ili se varam?Uzimali ste neki zamenski od auta ili? Ja sam kod njih uzeo za moj Peugeot Satelis 2 komada 4000 su me izašli. Montirao i rade odlično. Malo sam ih i pojačao u odnosu na originalne da lakše otvaraju sedište, a i računam malo nek vremenom oslabe i biće taman. Poslao sam im uzorak i po njemu napravili. Samo je telo malo deblje u odnosu na orignalni ali ima mesta da se stavi i nije problem. Sad ako ima za 250 uz malu prepravku da vrši posao, onda još bolje.. Ja za moj nisam uspeo da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano April 25, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eno na strani 45 resenje, ipak je nesto skuplje bilo, permutovao sam, 400 din Vozih i satelis 400, tu sam uz pomoc opruga na onim makazama sedista resio problem (ne secam se jacine), ugradio sam i tajni taster pod gepekom, pa kad pridjem, samo pipnem, a on se otvori... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano April 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto da sam na vreme video i ovo... Mada ja sam pogledao kod mene na kuhinji taj amorizer, pomislih bože koliko je sličan, ali nisam se uopšte upustio u razmišljanje da je to toliko izvodljivo. Doduše ne znam za Satelisa da li bi pasovalo, ali to mi sad ostaje da proverim, ako ovi otkažu. Ja imam daljinsko otvaranje sedišta, tako da uz amortizer, imam i dozu luksuza... Svakako hvala na ovom za neke podsećanju, za mene novoj informaciji... Promenio April 25, 2023 član vladags 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da vas pozdravim Presao sam opet na "pravi" motor prosle godine pa nisam vise aktivan u temi. Imao sam i taj novi i Silver paralelno jedno vreme ali Silver je pocetkom ove sezone otisao u Kaludjericu kod novog vlasnika. Sto se tice one zamene agregata sto sam radio itd. sve je odlicno i sve sljaka bez problema, cisto onako kao info. Btw ako nekome treba nesto od senzora i tih nekih stvari koje nisu plastike imam kojesta, sve na PP naravno, necemo temu kvariti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na novoj masini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Maj 24, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa ima li ko fabrički vizir za SW600 2006 god za prodati ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Maj 24, 2023 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u BGD-u, Ivan ih pravi u originalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Maj 24, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, pvp je napisao: Imas u BGD-u, Ivan ih pravi u originalu. Pa daj broj telefona . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Maj 24, 2023 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan BGD, viziri: 0642847847 covek pravi po kalupu originala, meni pravio za Atlantika i SW. Promenio Maj 24, 2023 član pvp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 600 totka 2006 god gde kupiti set za reparaciju pumpe prednje kočnice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano Maj 27, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sa pp da prebacim ovde da i ostali vide.... Honda FJS 600 Silverwing Scooter D6 (Non ABS models) 06 Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Honda FJS600 Silverwing Scooter D6 (Non ABS models) 06 Motorcycle parts and accessories Za nekih 2-3 nedelje stigne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Jun 7, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je obrisan i propratni komentari. U uvodnom postu teme sve je objasnjeno. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...