severian 16903 Napisano Avgust 31, 2014 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoće. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Avgust 31, 2014 MotoDJIR.com, 1354 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Došao je i naš Mimi!!!! Odabrana ekipa od 20 i nešto motora je sačekala našeg,a svetskog putnika na benzinskoj pumpi koja dolikuje takvom čoveku. "Zmaj". Posle suza radosnica(njegovog sina) i podjebavanja od ostatka tima za doček nastavili smo ka zbornom mestu. Čelo kolone...kamionski prevoz JA,začelje BG Boki(kao izduvala mu se guma,ali to je već za drugu temu) Zbog dužine kolone morali smo da zastajemo i sporije vozimo pošto smo zakrčili neke raskrsnice,a kao za inat na tim semaforim zeleno veoma kratko traje. Dolazak na mesto dočeka. Na postolje kako i dolikuje junaku! Suze radosnice! Nema više suza radosnica....pošto sam ja bio u prvom redu i čitao sa usana. Daniela(Mimijeva žena):"Sačekaj samo da dođemo kući. Ti se smucaš po belom svetu,a strepim da li ćeš se vratiti sa Continental ili Michelin gumama!!" Rodbinska fotografija Na insistiranje svih prisutnih Mimi je održao više časovni govor,a ja ću ovo prilikom preneti samo nekoliko bitnih delova: "Dragi gosti, svi prisutni,dame i gospodo,vozači motora,a i oni drugi. Pre svega bih hteo da se zahvalim na ovom fenomenalnom dočeku, ni jednog trenutka nisam očekivao ovoliki broj ljudi. Ni jednog trenutka nisam pomislio da svi očekuju moj povratak(pauza:suze i osmesi) ... Hteo bih da napomenem da preći pola planete nije teško ako imaš motor kome veruješ,dobru volju,slobodno vreme i pre svega podršku svoje porodice. Motor samo BMW! Dobra volja,pa nađe se tu i tamo. Slobodno vreme,izmislio sam ga! Porodica,moja jedina i najbolja na svetu celom! ... I na kraju preporučio bih svakome ko vozi motor,ko ima želju za avanturu da krene u ovom smeru. Planeta se i dalje okreće,a mi je pratimo. Uz malo alata i veštine preskakanja peščanih dina daleko se može dogurati. ... A sada bih zamolio dva mlada pionira da iznesu prigodan poklon." "Baš mi je ovo nedostajalo!" U nastavku će ostatak "doček ekipe" postaviti još lepih fotografija. Na njima će te videti samo osmehe,dosta je bilo suza. P.S. Ja sam u jednom trenutku imao osećaj kao da sam i ja bio na putu. Veliko uzbuđenje! Još jedom: DOBRODOŠAO! 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Avgust 31, 2014 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Mimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 31, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo care 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Avgust 31, 2014 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je Sale dao toliko iscrpan izveštaj meni ostaje samo da nakačim par fotografija i da kažem MIMI DOBRODOŠAO! Sale je održao obećanje! Familija na okupu posle 24.000 km i skoro 100 dana putovanja! 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 31, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore i dobro nam dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 31, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Браво људи, добродошао назад!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Avgust 31, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 31, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 31, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mimi. Najvaznije na svakom putovanju je uspjesan povratak. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Junački nema šta, svaka čast ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 1, 2014 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Svaka cast na uspesno zavrsenoj turi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnicRider 37 Napisano Septembar 1, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd i Knic Motocikl: KTM 1190 Adv 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje REW ekipi, pa i njihovim BMW motorima .. pravi junaci avantura.Od KTM bikera, 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 1, 2014 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, najlepse hvala svima... Put od Moskve protekao je bez ikakvih problema, uz samo jedno smrzavanje onoga dana kada sam krenuo iz Moskve. Kako se putovalo juznije, vreme je bivalo sve lepse i sve prijatnije za voznju. Moguce je i da je jedan od razloga to sto sam se blizio kuci. Iz Minska sam takodje krenuo dosta rano, te sam dosta rano stigao i u Krakow gde sam se nasao sa svojim drugarom Saletom koji je dosao kako bi me sacekao, i kako bismo zajedno prevezli ovih preostalih oko 1000 km do kuce. Zeleli smo da iskoristimo ovaj put ka kuci na taj nacin sto necemo zuriti, vec cemo iskoristiti jos par ovih preostalih slobodnih dana i obici prirodne lepote ovog kraja, kao i neke od istorijskih znamenitosti. Obisli smo Krakow, zatim u II sv.ratu najveci koncentracioni logor Auschwitz-Birkenau, ski centar u Poljskoj Zakopane, Visoke i Niske Tatre u Slovackoj i najvece letovaliste u Madjarskoj na Balaton jezeru, Shiofok. Bila je ovo izuzetno lepa voznja i kvalitetno druzenje... Dolazak u Bgd ste videli u prethodnim postovima. Ovo putovanje je za mene zavrseno. Sve je proteklo u najboljem redu, bez ikakvih problema vrednih pomena. Veliki drugarski pozdrav! Krakow Auschwitz-Birkenau Zakopane Visoke i Niske Tatre Shiofok, Balaton jezero Eto, toliko... Pozdrav 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je kada netko meni poznat krene na put koj si je poželio ali još mi je draže kada se taj isti vrati doma svojima i prijateljima koji su ga išcekivali. ti si uspio oboje, otišao kao car i vratio se kao kralj. sve čestitke od mene Mimi i moj naklon. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Septembar 1, 2014 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zmaj je dočekan na Zmaju kako i dolikuje. Još jednom dobro nam se vratio. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 1, 2014 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Mimi!!! Dobro nam dosao i veliiiki pozdrav za tebe i tvoju divnu porodicu! p.s. Ljubni Dacu od mene! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Septembar 2, 2014 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Mimi majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu, čestitam, izuzetan podvig! Bukiram se za predavanje uživo! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Septembar 2, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadovežem na doček našeg Putnika: Iako je on preskroman, BIG PRINT štamparija, odnosno Usamljeni Jahač, je uz malu pomoć prijtelja organizovao zaista sjajan doček: Sa sve crvenim tepihom i crvenom ogradom, binom za motor i samog Putnika, ozvučenjem, muzikom (iz studija), ićem i pićem, od čega izdvajam slaninu (pančeta!) dostojnu prilike..... Bravo Željko! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11123 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Svaki komentar je suvisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 3, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Emocija,skromnost i dostojanstvenost su reci kojima mogu opisati ovaj docek a prisustvovao sam kad su bila trojica,pa jedan,pa potom ponovo jedan.Jedan je Mimi! Skromnim recima kojim opisuje njihovo putovanje i suze radosnice porodice koja ga je docekala su stvarno vredni dozivljaja. Lepo je putovati,ali kad se ovako vratis,jos je lepse vracati se. Zeljko je bio sjajan domacin.Uz crvene tepihe,muziku i posluzenje,sasulusasmo deo putovanja.Stvarno neprocenjivo iskustvo!Mimi kao da je proputovao nekoliko dana i par stotina kilometara.Svaka cast na skromnosti,prijatelju! Veliko mi je zadovoljstvo bilo sto sam te sacekao i sto sam uzivao u celokupnom doceku. Jos jednom i sve cestitke Usamljenom Jahacu na organizaciji. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 3, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao drugare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 3, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao...dobro si prosao i drago mi je zbog toga...vidimo se na kafici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 3, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Što reče neko Zmaj je stigao, dobrodošao, sada čekamo drugog. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...