Krupni 5 Napisano Octobar 29, 2018 U prolazu, 38 postova Lokacija: Čačak/Beograd Motocikl: Strom 1000 L5 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi rekao da su to one Hella Micro De sto je Alekre pominjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Octobar 29, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Upravo takoSent from my Mi A2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Octobar 29, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan 1.fabricko svetlo2.led svetla3.fabricko+ledSent from my Mi A2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krupni 5 Napisano Octobar 29, 2018 U prolazu, 38 postova Lokacija: Čačak/Beograd Motocikl: Strom 1000 L5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ekstra, to je to sto meni treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre nekog vremena mi stigla led spot svetla, i nikako da ih namontiram, jer je prekidac koji je dosao uz njih sve samo ne waterproof...setih se danas da bi valjalo poruciti novi, i nadjem koji mi odgovara, ali onda provalim da za par eura vise ista prodavnica prodaje komplet instalaciju sa sve osiguracem i kontrolerom sa tri moda i istim prekidacem, pa se odlucio za tu varijantu... https://s.click.aliexpress.com/e/b6P21x8G 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Novembar 22, 2018 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ko je imao srece da kupi od @GuMi5-a ledice za bajs uz malo prepravke, prosao bi ovako....... same prebacuju sa dnevnog na oboreno svetlo (imaju fotoceliju) SW600 PIAA sijalica, oboreno svetlo klikom na prekidac, dobije se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Novembar 23, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1.fabricko svetlo2.led svetla3.fabricko+ledSent from my Mi A2 using Tapatalk3. Brutala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Novembar 23, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 29.10.2018. at 17:58, Borhez je napisao: 1.fabricko svetlo 2.led svetla 3.fabricko+led Sent from my Mi A2 using Tapatalk Kada hoćemo da napravimo fotografijuna kojoj bi smo prikazali razlike u osvetljaju, moramo da na foto aparatu (ili na telefonu) da onemogućimo da se vrši automatsko merenje i podešavanje parametara (ekspozicije, otvora blende, ISO), jer u suprotnom dobijamo neobjektivan rezultat (što se na ovim fotografijama očigledno uočava). Na prvoj fotografiji se objekti u naselju ispred uopšte ne uočavaju, na drugoj se jasno uočavaju, a na trećoj se takođe uošavaju (malo slabije nego na drugoj). A osvetljenje sa motora nema nikakv uticaj na te objekte, nego je sam aparat više otvorio blendu (ili produžio expoziciju) na druge dve fotografije pa deluju mnogo svetlije nego što je to stvarno. Normalno da to ne znači da ove LED svetiljke nisu dobre, nego samo znači da stvarna razlika u osvetljaju nije realno pokazana na fotografijama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Novembar 23, 2018 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zile, ako ces biti u Bg-u ovih dana, svrni do mene da vidis najrealnije kako svetle ili ti, do sada nisam video nista bolje od ovoga. ovo je samo jedna, slikano telefonom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Novembar 23, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Satelis je napisao: Zile, ako ces biti u Bg-u ovih dana, svrni do mene da vidis najrealnije kako svetle ili ti, do sada nisam video nista bolje od ovoga. ovo je samo jedna, slikano telefonom Ma znam da svetle ko lude (ima ih jedan drugar na Guciju) i planiram da i ja stavim neged dva komada (mada već imam četiri fara na motoru). Samo sam izneo tehničke detalje oko fotografisanja takvih situacija gde može čovek da dođe u zabludu. Kada sam postavio dopunske farove na svom motoru i pokušao da na belom zidu udaljenom pet metara ispred sebe to fotografišem (a aparat je bio u automatskom modu), osvetljaj je na fotografiji bio isti (po intenzitetu) i sa tim farovima i bez njih, a bilo je vizuelno više nego očigledno da je u stvarnosti osvetljaj neuporedivo bolji. Tek kada sam na aparatu (u manuelnom modu) fiksirao ekspoziciju i blendu pokazalo se pravo stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko da proda šelnu-obujmicu kao sa fotke. Ili ako zna gde bih mogao da kupim to kod nas. Treba mi baš ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaću danas dal ih nisam bacio,imao sam dve od starih maglenkiПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sreće, mislio sam da sam bacioПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Avgust 3, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 23.11.2018. at 13:05, Satelis je napisao: Zile, ako ces biti u Bg-u ovih dana, svrni do mene da vidis najrealnije kako svetle ili ti, do sada nisam video nista bolje od ovoga. ovo je samo jedna, slikano telefonom Gde mogu da se kupe i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Avgust 3, 2019 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad trenutno nigde kod nas, mozda preko po astronomskoj ceni. Ako kojim slucajem bude bilo opet.... javicu jer sve ode brzinom svetlosti. Do sada, ovi maglenci poseduju..... @Alexa90, @GAGI74, @Šipi, @vidakn, @Marko Mk4, @Funky, @Niko, @bbocko, @Lucky George, @Nole Bg , @ProMaster...... ne mogu se setiti jos ko, al sam siguran da ima jos par njih..... faca nakon ukljucivanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Avgust 3, 2019 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Valjda po navici jos uvek planiram i gledam kad padne mrak da se negde u krevetu prenoci pa i ne uzivam toliko u noći ali prezadovoljan s'maglenci,hvala @Satelis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Satelis je napisao: Sad trenutno nigde kod nas, ... Znaci, to nije Aliexpres varijanta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Avgust 3, 2019 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije.... Lupine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, covece ubijaju, ali priznajem, nikad cuo za ovu firmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Avgust 3, 2019 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Intezivno ih koristim od momenta ugradnje, podeseno je da mi sam prebaci sa dnevnog na "oboreno" svetlo. Kad se aktivira oboreno, ma idi nema veze sa fabrickim oborenim svetlom, dan pravi, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 3, 2019 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna svetlost. Srecom znam gde alexa parkira... Prijavljujem se na listu cekanja 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 4, 2019 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kako mogu da se nabave i po kojoj ceniSent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Avgust 4, 2019 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmišljao da napravim nosače i da na rol barove namestim maglenke od automobila,a umesto H sijalica da ubacim LED sijalice . Cena? Košta me kao i gotova led rasveta sa Alija. Zašto budziti ,a ne original? Zato što bi na taj način dobio npr Valeo ili Bosch farove po ceni kineskih. Par Voleo maglenki na KP za A4 ili 5.5 može da se nadje za 20-30 Evra. Plus led sijalice H3 za hiljadu dinara. Nosaci neka sića. Kod mene je osvetljenje baš nedovoljno. Jeste Bosch far,ali je tehnologija iz šezdesetih. Mislim da bi sa Najt brejkerom i ovakvim led maglenkama dobio mnogo bolje svetlo. Za probu ću da iščupam maglenke iz Passata i da vidim kako će to da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Avgust 4, 2019 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji razlika između svetlosnih grupa. Prave maglenke imaju imaju odsečen, ravan snop i montiraju se što niže. Ne rade lepo sa LED ako su predviđene za H3. Imaš radna svetla koja rasipaju svetlo. Kad ih pogledaš, oči isteruju ali ne osvetljaju put ispred kako bi trebalo. Imaš isto to, samo sa SPOT snopom. On bukvalno bije u jednu tačku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...