RankoBg87 2995 Napisano Mart 30, 2024 Drug član, 1765 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam vec maglenke i fabricki prekidac, hocu da zamenim zbog zutog svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Mart 31, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Rider000 je napisao: @DudicoAko ti je višak taj jedan, šalji Beli ili crveni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1329 Napisano April 2, 2024 (promenjeno) Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @DudicoHahah ma ne cimaj se sa slanjem, ako crkne zamenicu lako. Nisam verovao da ce ovo ovako da sija, bukvalno pravi dan ispred motora. Nisam ih ni uzeo zbog toga vec da budem uocljiviji drugim vozacima na putu. Nisam slikao bas na putu ali vidi se razlika. Ne mogu se zakleti ali mislim da ne zaslepljuju ostale vozace, vidi se linija gde snop prestaje. Samo oboreno svetlo: Oboreno svetlo + maglenke: Promenio April 2, 2024 član Rider000 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1620 Napisano April 2, 2024 Drug član, 1008 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Povezao na akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1329 Napisano April 2, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @ZarkelaMajstor ugradjivao. Ne mogu se upaliti dok je motor ugasen tj. nije dat kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano April 17, 2024 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Kako najbezbolnije mogu da se povezu dodatna svetla i opste dodatna oprema a da nije direktno na akumulator. Ne bih da prepravljam instalaciju tj da secem zbog garancije, a uzeo bih plus sa neke zice koja konstantno daje 12v kad se da kontakt, tipa pozicija ili zica od 12v outeta.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 341 Napisano April 17, 2024 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Tako što ćeš da napojiš svetla preko glavnog kontakta releja direktno sa akumulatora, a uslov za rele da izvedeš sa recimo pozicije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano April 17, 2024 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako što ćeš da napojiš svetla preko glavnog kontakta releja direktno sa akumulatora, a uslov za rele da izvedeš sa recimo pozicije.Nisam te bas razumeo, rele napajam direktno sa akumulatora?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 341 Napisano April 17, 2024 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ako nisi razumeo šta treba, plati nekome da ti to odradi, jeftinije ti je. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano April 17, 2024 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ako nisi razumeo šta treba, plati nekome da ti to odradi, jeftinije ti je.Svakako se elektricar ali on predlaze da se sece zica, a mene zanima kako da uzmem plus (sa recimo zadnje pozicije) bez secenja instalacije zbog garancije. Da li ima da se kupe neki konektori za to ili slicnoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 341 Napisano April 17, 2024 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi to u ovlašćeni ugradiće ti i biće ti u garanciji.Uslov za rele ukradeš sa pozicije, preko prekidača, evo brzinski šeme..Sent from my CPH2305 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8231 Napisano April 17, 2024 Solo Rider, 3165 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Svakako se elektricar ali on predlaze da se sece zica, a mene zanima kako da uzmem plus (sa recimo zadnje pozicije) bez secenja instalacije zbog garancije. Da li ima da se kupe neki konektori za to ili slicnoSent from my iPhone using TapatalkOvako sam ja spajao bez sečenje. Lim unutar plastike zaseče žicu taman koliko treba...Solo rajder sa stolicom i osmehom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano April 17, 2024 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam ja spajao bez sečenje. Lim unutar plastike zaseče žicu taman koliko treba...Solo rajder sa stolicom i osmehomEe to je odlicno resenje, hvala!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 341 Napisano April 17, 2024 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da koristiš ove spojnice za napajanje! Samo za komandu, i stegni dobro kombinovanim kleštima kada budeš stavljao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8231 Napisano April 17, 2024 Solo Rider, 3165 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, jbone je napisao: Ee to je odlicno resenje, hvala! Sent from my iPhone using Tapatalk ...jbg....godine iskustva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano April 17, 2024 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan A na mesto osiguraca da li je postavljao neko?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1692 Napisano April 17, 2024 Drug član, 605 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Istina je da LED sijalice ne bi trebalo mnogo da vuku struje, ali ove spojnice imaju jako malu kontaktnu površinu>grijanje i potencijalni problem. Za komandu releja su ok, za sve ostalo bih uradio nešto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8231 Napisano April 17, 2024 Solo Rider, 3165 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Istina je da LED sijalice ne bi trebalo mnogo da vuku struje, ali ove spojnice imaju jako malu kontaktnu površinu>grijanje i potencijalni problem. Za komandu releja su ok, za sve ostalo bih uradio nešto drugo.Pa i nisi za sve ostalo. ....Mada i nema potrebe mimo releja bilo šta i stavljati. Solo rajder sa stolicom i osmehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano April 17, 2024 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije lose, na mesto osiguraca za 12v outletSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8231 Napisano April 17, 2024 Solo Rider, 3165 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na dodatna svetla stavio ove spojke ....2 sec skidanje pre tehnički Solo rajder sa stolicom i osmehom 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano April 18, 2024 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 4. 2024. at 13:36, BaneVuk58 je napisao: Ja sam na dodatna svetla stavio ove spojke ....2 sec skidanje pre tehnički Solo rajder sa stolicom i osmehom Ja sam danas spajao dodatna svetla (nisam ja, u ovlašćenom servisu, garancija). Upravo ovakve konektore stavio, upravo zbog tehničkog . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8231 Napisano April 19, 2024 Solo Rider, 3165 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas spajao dodatna svetla (nisam ja, u ovlašćenom servisu, garancija). Upravo ovakve konektore stavio, upravo zbog tehničkog . Radimo ga "profi" brale.... Solo rajder sa stolicom i osmehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano April 20, 2024 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da podelim šta sam uradio na svom motoru. Nisam bio zadovoljan svetlima koja su na motoru a hteo sam i da povećam vidljivost sebe na putu pa sam se uoustio u dodatna svetla ... Sa obzirom da je napred potpuno zatvoren sa plastikom i da nema pristupa metalu skoro nigde, jedino mesto gde sam mogao da stavim držače (a da je metalna podloga) je na nosače retrovizora. Pravio sam nosače u radionici za spec alate i oni su ispali dobro. Pa to sad izgleda ovako nekako ... Da sam uočliviji, jesam. I to sam odmah primetio jer se jedan taksista koji je hteo da se prestroji ispred mene, odmah zaustavio u tome. Količina svetla ispred mene se drastično popravila i osetno je bolja vidljivost. Pa to izgleda ovako: Razlika u svetlu je ... A uživo je veća. E sad, pozicija je malo čudnija, ali nisam imao izbora. Šta kažete? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano April 20, 2024 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fino odradjeno, malo su kabaste. Pazi samo da ne prebacuju snop preko snopa oborenog svetla da ne bi zaslepljivao druge iz suprotnog pravca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1620 Napisano April 21, 2024 Drug član, 1008 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ih naopako okrenuo? Ja sam stavio da mi je kabel na donjoj strani i e oznaka na staklu da nije naopako, vec da je citljiva. Isao sam logikom da kisa ako lada da se voda ne zadrzava gde je ulaz instalacije u kuciste. @Vandrokaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...