ekozelj 777 Napisano April 6, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mrle said: Crkla mi sinoć Led H4 na autu. Izvadim, ubacim običnu, ono far kao da je rđav. E, na sijalicu ne piše ništa. Ako neko zna koja je ili ako neko ima? Ja imam ovo da ponudim: Pod garanicijom su još i posedujem račun. Promenio April 6, 2023 član ekozelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano April 10, 2023 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 4. 2023. at 21:22, Arakis je napisao: Mrle, bilo koja H4 LED ce ti odgovarati. Znam, nego da bude isti L . Od koliko lumena da kupim i koje za normalne pare? Koje su za preporuku? Ali i e-bay ne, ne mogu da se cimam. Promenio April 10, 2023 član mrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano April 10, 2023 (promenjeno) Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, mrle je napisao: Znam, nego da bude isti K. Od koliko K da kupim i koje za normalne pare? Koje su za preporuku? Ali i e-bay ne, ne mogu da se cimam. Meni je čika @Arakis preporučio BEAR firmu i prezadovoljan. Cene sasvim OK https://bear.rs/proizvodi/xenon-sijalice.html Promenio April 10, 2023 član BaneVuk58 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano April 10, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 8. 2021. at 19:47, BaneVuk58 je napisao: Kupovao od njih, ALI cene ....nije loše Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Sad gledam ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano April 10, 2023 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, mrle je napisao: Sad gledam ovo Isto odlični. Kupovao sam od njih isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao da nadjem neka lepa dodatna svetla/maglenke do 40 evra. A da nisu najgori cajnizer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3064 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima dobrih i kineza, nadji temu nc750x ili trk 502, uzeli smo nas trojica iste, bas ubijaju kako sijaju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 107 Napisano Octobar 9, 2023 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Neka preporuka za maglenke, da obasja malo bocno, i glavno, da poboljsa vidljivost zbog divnih vozaca koji na mene idu kao da ne postojim Ici ce na crash bar, yamaha fz6s je u pitanju. i isto tako dugo i kratko led svetlo? PItam ako postoje ispitane kombinacije, ne zelim da smetam drugima.. lInkove koje sam pronasao u temi ugl ne mogu da otvorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13088 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 7448 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan LED ne. Za dodatna svetla, imam neke za oko 120. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Octobar 9, 2023 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, demo0007 je napisao: Neka preporuka za maglenke, da obasja malo bocno, i glavno, da poboljsa vidljivost zbog divnih vozaca koji na mene idu kao da ne postojim Ici ce na crash bar, yamaha fz6s je u pitanju. i isto tako dugo i kratko led svetlo? PItam ako postoje ispitane kombinacije, ne zelim da smetam drugima.. lInkove koje sam pronasao u temi ugl ne mogu da otvorim. Kad budeš smetao drugima znači da postojim i da si vidljiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Octobar 9, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ali i malo povećavaš šansu da neko ne vidi drugu opasnost zbog tebe. Može da se bude vidljiv i bez ometanja drugih. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Octobar 9, 2023 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Skittles je napisao: Ali i malo povećavaš šansu da neko ne vidi drugu opasnost zbog tebe. Može da se bude vidljiv i bez ometanja drugih. 95% motorista se vozi danju.....noću svako svakome smeta. I novi automobili imaju ubitačna bela svetla koja pogotovo po kiše su Bože sačuvaj. Tako da kolegi ama baš ništa neće značiti dal' kupuje svetla od 10€ ili od 110€....osim što ova skupa možda neće morati da skida ne teh. pregledu, a i to nije ujednačeno pa mogu da ga drkaju, a možda i ne. Ja imam ove jeftinije i nikad mi niko nije blicnuo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Octobar 9, 2023 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam sa alija, i bogme nablicali su mi se Dok nisam spustio malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Octobar 9, 2023 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Skittles je napisao: I ja imam sa alija, i bogme nablicali su mi se Dok nisam spustio malo. To su te pozdravljali....nadam se da su uzvratio pozdrave 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 107 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ne bih izdvajao vece pare, a i nemam hahaha dajte te koje imate? Ako imate sacuvan link. I bas to sto kazes, ovi noviji automobili bas imaju nekad farove da te ubiju.. I ova fora sto su krenuli sa linijskim ledom nekom, preko cele sirine, mi je užas, odvraca mi paznju, smeta, ma sta hoces Promenio Octobar 9, 2023 član demo0007 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17284 Napisano Octobar 9, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, demo0007 je napisao: Svakako ne bih izdvajao vece pare, a i nemam hahaha dajte te koje imate? Ako imate sacuvan link. I bas to sto kazes, ovi noviji automobili bas imaju nekad farove da te ubiju.. I ova fora sto su krenuli sa linijskim ledom nekom, preko cele sirine, mi je užas, odvraca mi paznju, smeta, ma sta hoces Ukoliko na motoru imaš odvojena svetla (kratko-dugo) i ukoliko je kratko svetlo sa sočivom, a dugo sa reflektorom, led sijalica na kratkom svetlu neće da smeta nikom, a bilo koja LED sijalica u reflektoru (za kratko svetlo), smetaće kako god ga podesili. A H4 LED sijalica je katastrofa. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10175 Napisano Octobar 10, 2023 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, demo0007 je napisao: Svakako ne bih izdvajao vece pare, a i nemam hahaha dajte te koje imate? Ako imate sacuvan link. LED MOTO OPREMA – Xenon Sijalice, Led Oprema, Auto multimedije XENONSIJALICE.RS Probaj ovde... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano Octobar 10, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: LED MOTO OPREMA – Xenon Sijalice, Led Oprema, Auto multimedije XENONSIJALICE.RS Probaj ovde... Radno vreme super za zaposlene, ali kita za kupca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_DMM 8 Napisano Octobar 11, 2023 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 10. 2023. at 7:14, Blaza je napisao: LED MOTO OPREMA – Xenon Sijalice, Led Oprema, Auto multimedije XENONSIJALICE.RS Probaj ovde... A kako sad znati sta se tacno dobija. Na KP iste maglenke kao ovde na sajtu kostaju 4000. Tamo se dobija prekidac,nosac,maglenke. I u opisu pise da imaju 3 moda sijanja. Ovde na sajtu nema nista od informacija :-/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10175 Napisano Octobar 12, 2023 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ако има неки телефон на сајту, позови па питај шта ти треба. Ја сам код њих купио за ауто ЛЕД 360, са гаранцијом од годину дана, раде одлично... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 12, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €32.96 60%OFF | Motorcycle Front Fog Light Led Driving Lights Parts For BMW R1200GS R 1200 GS Adventure LC 2014 2015 2016 https://a.aliexpress.com/_mrtXVb4 Upravo javili iz poste da su stigle. Javljam na sta lici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Octobar 12, 2023 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, lalajko je napisao: Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €32.96 60%OFF | Motorcycle Front Fog Light Led Driving Lights Parts For BMW R1200GS R 1200 GS Adventure LC 2014 2015 2016 https://a.aliexpress.com/_mrtXVb4 Upravo javili iz poste da su stigle. Javljam na sta lici. Kopija Givia, 3 godine sljakaju bez mane a jedini je problem razlika u polozaju motora kad je pun/prazan i tad se javljaju susretnuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 13, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je problem sa svim svetlima na motorima generalno, sem na modelima sa automatskom nivelacijom vesanja ili svetlosnih tela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 14, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je malo posla, ali nije bilo strasno sem sto sam radio pod vrelim oktobarskim suncem. Lemljenje nije bas moj teren, ali sam se i sa tim snasao. Trivia: nisam znao da je polariter bitan za LED sijalice Levu sam potrefio, desnu ne, pa sam morao da otvaram spoj presvucen duplim termo buzirom... Onda uradim kako treba, ali zaboravim da stavim buzir pre lemljenja. Opet razlemljuj. Pocelo je da mi ponestane buzira, ali sam posao uspesno priveo kraju. Rezultat se vidi na poslednjoj slici. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3064 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Napravi slike sa farom i maglenkama, Jel sijaju i zuto, koliko stepena jacine imaju? Ovako sam napravio poredjenje far i maglenke, moje su neke sa alija 20 eura. https://youtube.com/shorts/EUnT6XTSbW4?si=dkZVQNn5c9jFn9e4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...